Çatlaklar Termoaktif Yağ Kompleksi

Çatlaklar; nedenleri ve çözümleri

liena

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Haziran 2009
250
2
35
kızlar bugün tvde izledim bu yağ karışımı hem yağları yakarak zayıflatıyomuş hem de peeling etkisi varmış dokuları yenileyip doku kalitesini yükseltiyor dedi kadın nette de baktım çok bilgi yok ama telefonu falan aldım deneyen oldu mu aranızda?

bilmiyorum ki kadın çok mantıklı konuştu 650 ml. 89 liraymış deneyebilirim her an

bu kouyla ilgili kafma karışık yorumları okuyorum ama daha çok çelişkiye düşüyorum 58 kiloyum evlendikten sonra 3 kilo aldım. evleneli 2 ay oldu .. çok yabancı bir yer olduğu için evden dışarı çıkmıyorum. mutfakteyze.com adlı blogum için sürekli yemek ve pasta yapıp resim çekiyorum.. hal böyle olunca göbek aldı başını gitti.. şimdi bu kremi kulansa mı kullanmasam mı? deneyeniniz varsa lütfen yazsın...

ya kızlar ben onun çatlakları gderdiğine hiç inanmıorum 1 haftada çatlakları gideriouz diyo böle koca bi yalan yok resmen insanlara hayal satıyolar :S

ben biliyorum o kadını bazı kanallara çıkıyor ürünleri tanıtıyor heleki zayıflama kremleri hakkında baya iddalı konuşuyor ama ben kadına bakıyorum okadar iddalı olsa diyorum kendi fayda bulur

ben biliyorum o kadını bazı kanallara çıkıyor ürünleri tanıtıyor heleki zayıflama kremleri hakkında baya iddalı konuşuyor ama ben kadına bakıyorum okadar iddalı olsa diyorum kendi fayda bulur

o kadar katılıyorum ki mbildis sana anlatamam..çokkk çokkk katılıyorum..ben o firmanın pazarlamacısı olsam aynaya şöööyyyle bi bakarım kendime..sonra milleti kandırmaya çalışırım .bu ne turşu bu ne lahana mıydı cümlenin orijinali..dıkandım:)

aynen öle kızlar ya böle saçma bişe yok kadın 160 da 100 kiloya düşmüş çıkarmış yannda dioki şuan hiç çatlağı kalmadı aç göster o zaman inanıyım :/ 1 haftada çatlağı sen yokediosan bz neye uğraşıyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…