Termikel Fırın ve Ücretsiz Ürünler - Son 4 Gün Kapatıyorum/satış durdurulmuştur.

Fiyat ve Ürünleri Beğendiniz Mi?

• Ankete Katılan
    30

zebra desenli siyah beyaz battaniye yumuşacık sıfırdan farkı yok 1 kere anca kullanıldı
izmirde olduğumuz için çok fazla ihtiyaç olmuyor evde 1 tane daha var bu fazlalık
80 tlye alınmış üründür çok kaliteli
bazanın altında olduğu için resim temsilidir desen aynıdır
50tl
ptt ile kargo benden

temiz yırtık leke vs yok , en ucuz olması için ptt ile yolluyorum sanıyorum şehirdışı 8-9tl gibi bir rakam tutar

canım özelde 5 dk engelim var kargonu ödeyerek gönderdim takip numaran:kp01507979554...sen benimkini gönderebildin mi canım

temiz yırtık leke vs yok , en ucuz olması için ptt ile yolluyorum sanıyorum şehirdışı 8-9tl gibi bir rakam tutar

ewet canım yazdığım adres doğru ptt şubesine gidecek yani.ne zman göndermiş olursun peki canım

bu sadece pike
resimdekinin aynısı baza altında olduğu için kendi resmini koymadım
3 kere falan yıkandı yırtık sökük vs yok
temiz
20tl

daysincolors markası

tamam bekliyorum canım

kargoyu teslim aldım
kargonuzu da yolladım ancak hayal kırıklığı yaşadım
sıfır demiştiniz cüzdanlar için resimlerini ekledim sıfır cüzdanda bu şekilde defo olmaz olsa da bu durumdaki cüzdanlar 5-10tl arası satılıyor zaten ki ben sizden tanesi 15tlden aldım
çanta için taşlama eskitme çanta diye belirtmiştiniz o da tamam güzel ama taşlama da eskitme de olsa deri yırtıkları olmaz, onun resmini de koydum görmeniz için bunu da belirtmediniz
ayrıca parfümler orjinal mi bilmiyorum demiştiniz haklısınız sahte olması ihtimalini gözönüne alarak almıştım zaten ama parfümler dolum kısımlarından akıtmış bu durumdaki şişelerin sahte olduğu zaten barizdir
gözünüzden kaçmıştır dikkat etmemişsinizdir diyerek sorun etmiyorum yine de durumu iletmenin doğru olduğunu düşündüğüm için yazma gereği duydum
umarım siz ürünlerinizden memnun kalırsınız

Reactions: Nil

deri levis erkek cüzdan hiç kullanılmadı 8tl

bir sürü fermuarlı göz 1 tane cırtlı gözü var 20tlye bir dükkandan aldım hiç kullanmadım sıfır 15tl

canım ürünler aldığım gibi kartonları ile içindeki korumalarıyla duruyordu gerçekten hiç ama hiç kullanılmadı cüzdanlar.parfümler için orjinalliği konusunda bilgim olmadığını başta söyledim.eskitme çantayla ilgilide ewet biraz kullandım ama öyle yırtacak kadar değildi.cüzdanların ve çantanın başına kargoda mı bişey geldi diye düşündüm şuan.iyicene paketledim zaten gözlüğü vs .görmüşsünüzdür.çünkü cüzdanlarda vs hiçbişey yoktu ben farketsem söylerdim zaten ..ürünlerden memnun kalmadıysanız gerçekten geri gönderebilirsiniz hiç sorun değil ben de ürünlerinizi gönderebilirim.memnun kalmanız önemli benim için çünkü.

Son düzenleme:

gözlük sağlam sorunsuz
diğer ürünlerde belirttiğim gibi sorun değil tekrar gönder al bir daha kargo öde vs uğraşmak gereksiz
kullanılmayacak durumda değiller sonuçta
cüzdandaki yırtılmalar karton kutuda oluşabilecek şeyler değil ama dediğim gibi gözden kaçmıştır sorun değil
bilmeni görmeni istedim sadece
hayırlısı olsun güle güle kullanalım

canım öyle içim rahat etmez hak geçmesin çantada bi kaç sıyrık gibi vardı taşlanmış derisinde aralanma gibi ama çok ciddi bişey gibi durmuyordu benim fikrimce eğer istersen satılmayan ürünlerimden telafisi için bişeyler gönderebilirim canım.kusura bakma tekrar.(bi de burda ürünleri görmeden aldığmız için kişi neresine ne olmuş anlatsa bile görmeden anlaşılmıyor çanta taşlanmış deri ama eskitme olduğundan deri de aralanma çatlak vs bile olsa eskitme çantada göze batmıyor modeliymiş gibi anlgılanmasına neden oluyor benim fikrimce ama dediğim gibi içinize sinmediyse telafisi için burdayım)bu arada gönderdiğim cüzdan fotolarına bakıyorumda gayet net ve yakından çekmişim cüzdanların kenarında sıyrık çizik vs hiçbişi yok fotoda kutunun içinde mi hırpalanıp sıyrıldı acaba ya çok üzüldüm şimdi bak.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…