Termikel Fırın ve Ücretsiz Ürünler - Son 4 Gün Kapatıyorum/satış durdurulmuştur.

Fiyat ve Ürünleri Beğendiniz Mi?

• Ankete Katılan
    30
onları da istiyorsan şu pembe bileklikle daha önce geçen söylediğim gladyatör ayakkabı vardı o olsun o zaman

tatlım vereyim vermesinede fiyatlar takasımıza uymuyor desemki bişiler daha bakayım başkada bişi bulamadım

senin dediğin gibi ben beyaz çantayı yollayayım yeşil bluz siyah tek kol için de sen gucci parfümü ve pembe bilekliği ekle

canım çantayı forum bornovadan mı aldın :)))merak ettim normal fiyatını

hangi çantanın pembeli olan mı mavi olan mı
pembe olanı bodrumdan aldım mağazadan geçen yıl
mavi olan da istanbulda bağdat caddesinde bir mağazadan alınmıştı onu alalı 4yıl falan oluyor 35tl gibi bir rakam ödemiştim

senin dediğin gibi ben beyaz çantayı yollayayım yeşil bluz siyah tek kol için de sen gucci parfümü ve pembe bilekliği ekle

okey anlaştık canım..

pembe gri çanta
wishoflove
mavi çanta
beyaz çanta
yeşil bluz
siyah elbise.

taşlanmış deri çanta,pembe ve kırmızı cüzdan,demon,gucci,bileklik,gözlük okeyiz dimi

Son düzenleme:

evet aynen böyle anlaştık

yalnız canım rica edeceğim gözlük kabında olsun gözlük hediye etmeği düşünüyorum çünkü öyle dümdüz veremem

evet aynen böyle anlaştık

yalnız canım rica edeceğim gözlük kabında olsun gözlük hediye etmeği düşünüyorum çünkü öyle dümdüz veremem

tamam bakayım canım.kabınıda bulmaya çalışacağım.paketin hazır bi gözlüğü eklicem kabıyla inş.

bağdat cad. biraz pahalı olur elit bi yer olduğu için.beyazı sormuştum canım

tamam bakayım canım.kabınıda bulmaya çalışacağım.paketin hazır bi gözlüğü eklicem kabıyla inş.

beyazı geçen hafta buradan aldım canım forum derken kk forumu bit pazarını dedim yani
buradan 10 a aldım 10 a veriyorum yani
hiç kullanılmamış merak etme

beyazı geçen hafta buradan aldım canım forum derken kk forumu bit pazarını dedim yani
buradan 10 a aldım 10 a veriyorum yani
hiç kullanılmamış merak etme

anladım canım.şimdi kabına bakayım dediğim gözlüğün ama bulamadım.bulamazsam nasıl göndersem ki acaba?başka gözlük kapları var da sığmadı içine .ama bişi ayarlamaya çalışcam yarın gündüz gözüyle.

Son düzenleme:
anladım canım.şimdi kabına bakayım dediğim gözlüğün ama bulamadım.bulamazsam nasıl göndersem ki acaba?başka gözlük kapları var da sığmadı içine .

bilmemki kapsız göndermen zor zaten ezilip kırılma olasılığı çok yüksek

ben onu kırılmicak şekilde gönderirim sana yumuşak bişilere ya da karton kutuya falan koyarım kabını bulamazsam.

en azından kartona koy bence de çünkü ne kadar yumuşak şeye sarsanda üstüne ağırlık geliyor kargoda ezilen kırılan çok oldu böyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…