onları da istiyorsan şu pembe bileklikle daha önce geçen söylediğim gladyatör ayakkabı vardı o olsun o zaman
kırmızı ikea sıfır ambalajında olan çerçeveler var .4 tane vardı ikisi satıldı.ikisi duruyor.bunları gördünmü canım
tatlım vereyim vermesinede fiyatlar takasımıza uymuyor desemki bişiler daha bakayım başkada bişi bulamadım
yeşil bluz ve siyah elbise ne kadar ikisi ?
tamam sen karar ver o zaman güzelim ben yatıyorum
zaten kargo pazartesi yapılacak o zamana kadar netleşir
tamam canım.yeni bişiler eklicek misin bilmiyorum ama siyah tayt varsa küçük beden olabilir.
senin dediğin gibi ben beyaz çantayı yollayayım yeşil bluz siyah tek kol için de sen gucci parfümü ve pembe bilekliği ekleçok parlak parıl parıl bir rugan değil canım avonun çantası bilirsin belki.o zman şöyle yapalım son kez...
çanta 15
pembe cüzdan 15
kırmızı 15
-----------------bu kısım fiyatı senin grili pembeli çanta fiyatına denk geliyor zaten
demon 15 -----
gözlük 10----- yani toplam alınanlar 70 tl
benimde grili pembeli çanta 45
wishof parfüm 10
mavi çanta 5 --------- benimde toplam 60 yeşil bluz yerine beyaz çantayı alayım o zman ben...istersen sana birde
hediye koyayım sende yeşil bluzu eklersin sanada uyarsa ..
canım çantayı forum bornovadan mı aldın :)))merak ettim normal fiyatını
senin dediğin gibi ben beyaz çantayı yollayayım yeşil bluz siyah tek kol için de sen gucci parfümü ve pembe bilekliği ekle
okey anlaştık canım..
pembe gri çanta
wishoflove
mavi çanta
beyaz çanta
yeşil bluz
siyah elbise.
taşlanmış deri çanta,pembe ve kırmızı cüzdan,demon,gucci,bileklik,gözlük okeyiz dimi
evet aynen böyle anlaştık
yalnız canım rica edeceğim gözlük kabında olsun gözlük hediye etmeği düşünüyorum çünkü öyle dümdüz veremem
hangi çantanın pembeli olan mı mavi olan mı
pembe olanı bodrumdan aldım mağazadan geçen yıl
mavi olan da istanbulda bağdat caddesinde bir mağazadan alınmıştı onu alalı 4yıl falan oluyor 35tl gibi bir rakam ödemiştim
tamam bakayım canım.kabınıda bulmaya çalışacağım.paketin hazır bi gözlüğü eklicem kabıyla inş.
beyazı geçen hafta buradan aldım canım forum derken kk forumu bit pazarını dedim yani
buradan 10 a aldım 10 a veriyorum yani
hiç kullanılmamış merak etme
anladım canım.şimdi kabına bakayım dediğim gözlüğün ama bulamadım.bulamazsam nasıl göndersem ki acaba?başka gözlük kapları var da sığmadı içine .
bilmemki kapsız göndermen zor zaten ezilip kırılma olasılığı çok yüksek
ben onu kırılmicak şekilde gönderirim sana yumuşak bişilere ya da karton kutuya falan koyarım kabını bulamazsam.