Termikel Fırın ve Ücretsiz Ürünler - Son 4 Gün Kapatıyorum/satış durdurulmuştur.

Fiyat ve Ürünleri Beğendiniz Mi?

• Ankete Katılan
    30

merhaba mekik aletini neden kargoyla gönderemyorsunuz normalde katlanan bir ürün bence kargoda sıkıntı olmaz

temiz yırtık leke vs yok , en ucuz olması için ptt ile yolluyorum sanıyorum şehirdışı 8-9tl gibi bir rakam tutar

şu kahve botların fiyatı bi düşşse hemen alcam çok beğeniyorum gördükçe alasım geliyo :))bende takas için sana uygun bişi de yok daha:26:

Levıs cüzdanla takas düşünür müsün nbor cum seninle daha önce takasımız olmuştu )

Levıs cüzdanla takas düşünür müsün nbor cum seninle daha önce takasımız olmuştu )

tabi olur bakmam lazım ürünlerine
yalnız tek ürünler takas kargo bakımından düşününce cazip olmuyor 2-3 ürün olursa en azından daha iyi gibi

kalan ürünlerini toparlayıp görebileceğim yer var mı canım biraz konun dağılmış

Yarın derliycem senin için cnm yarın bakarsın yada ihtiyacın neye varsa söyle elimde varsa sna yollayım cnm

Yarın derliycem senin için cnm yarın bakarsın yada ihtiyacın neye varsa söyle elimde varsa sna yollayım cnm

cüzdan istiyorum aslında ya da çanta bej krem pudra renkleri gibi ya da lacivert mavi
ama ürünlerin arasında beğendiğim olursa oradan da seçerim

cüzdan istiyorum aslında ya da çanta bej krem pudra renkleri gibi ya da lacivert mavi
ama ürünlerin arasında beğendiğim olursa oradan da seçerim

düzenledim cnmm kutular falan ihtiyacın varsa bak cnm

canım kargon ulaştı mı adrese sewk edilmiş en son kp01509942433

tatlım bütün gün evdeydim gelen olmadı.yarın da gelmezse çarş. ben gider alırım

yarın mutlaka gelir diye tahmin ediyorum hatta sabahtan gelecektir bence.saat 3,5 gibi adrese sewk ettilerse sabaha kalmıştır o iş bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…