Termikel Fırın ve Ücretsiz Ürünler - Son 4 Gün Kapatıyorum/satış durdurulmuştur.

Fiyat ve Ürünleri Beğendiniz Mi?

• Ankete Katılan
    30
en azından kartona koy bence de çünkü ne kadar yumuşak şeye sarsanda üstüne ağırlık geliyor kargoda ezilen kırılan çok oldu böyle

canım izmirden daha yeni geldim göztepe tarafındayım normalde.ütü masasını elden alırım bi ara geldiğimde onu bana ayır haberleşirz olur mu

istediklerimiz okey canım.....canım gri bi cüzdan var sende ne kadar fiyatı duruyor mu merak ettim

Son düzenleme:

ben senin şu kahverengi bota bayılıyorum onla takas düşünür müsün peki

ben senin şu kahverengi bota bayılıyorum onla takas düşünür müsün peki

düşünürüm de canım biz zaten diğerleri için bile zar zor toparladık ürünler

bir de orjinal markalı ve çok pahalı bir ürün bu yani değerinde şeylerle takas yapabilirim marka çantalar cüzdanlar spor ayakkabılar orjinal parfümler gibi

canım 40 tl ye indirimli koyduğum deri bi çanta var dün istediğin önü cüzdan gibi açılan sorduğun.bende onu çok pahalıya almıştım.100 gibi bişeydi yanlış hatırlamıyorsam.deri cüzdan var 25 tl fiyatı hani düşünürsen.bir de beyaz ayakkabı için cuma arkadaşa gönderdim söledim biliyosun vazgeçmiş haber vermeyi unutmuş anlaştıktan sonra ürün geri gelecek ptt yi arayıp geri çekicem kargoyu.yani bunları düşünürsen tam ayakkabının fiyatına tekabül ediyor sanıyorum.gerçekten ayakkabıyı çok beğendim

canım ben onları takası ayarlayabilelim diye sormuştum yoksa ihtiyacım yok kayınvalideme hediye olur diye düşünmüştüm ama hepsini birden almama gerek yok o yüzden
daha sonra sen ürün ekledikçe bakarım ben

anladım canım sayfama yeni ürünler ekledim bak istersen.ayakkabı son fiyat ne olur peki?

anladım canım sayfama yeni ürünler ekledim bak istersen.ayakkabı son fiyat ne olur peki?

amerikadan 250tlye aldım canım ve hiç kullanmadım 1 kere ofiste giyerek denedim 1-2 saat anca durdu ayağımda
sıfırdan farksız 100 gayet makul bir fiyat bence

link verir misin canım yeni ürünlerine bakayım

amerikadan 250tlye aldım canım ve hiç kullanmadım 1 kere ofiste giyerek denedim 1-2 saat anca durdu ayağımda
sıfırdan farksız 100 gayet makul bir fiyat bence

link verir misin canım yeni ürünlerine bakayım

tatlım http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=682238&page=20 link burda kıyafet falan var bak ama bedenler uymayabilir belki başkasına falan bakarsın.bu arada ayakkbı fiyatı 250 ye alıp 100 istemen normalde.sitede 2.el ürün satılıyor bende sıfır ürünü bile çok çok düşük fiyata veriyorum.1 kere giydiğim şeyler bile hiç giyilmemiş gibi olsa da 4 te 1 fiyatına gidiyor site için fiyat fazla yoksa güzel.canım bi de özelden adresini telini falan yaz ben yazmıştım da sen yazmamıştın sanırım p.tesi göndericem kargo ücretini ödeyerek

Son düzenleme:

kısmet satılmazsa beğendiğim şeylerle takas yapıyorum sonuçta belki orjinal parfüm satan birinin hoşuna gider belli mi olur
baktım ürünlerine çok ciciler ama dediğin gibi beden olmaz

özelden yazıyorum bilgileri

tamam canım .........

canım gözlüğü bu çantayla takas edebiliriz ne dersinEki Görüntüle 992161
saatin fiyatıınıda özelden görüşürüz istersen ben sana ayırırım gelecek ay kesin alıcaksan

canım 21. sayfada çantanın fiyatını ve durumunu yazmıştım
yumuşak taşlama deri çanta
gözlükle takas demişsin ama gözlük 10tlydi sanırım
saatle takas yapabiliriz istersen sana da uyarsa ama pahalı dersen anlarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…