Termikel Fırın ve Ücretsiz Ürünler - Son 4 Gün Kapatıyorum/satış durdurulmuştur.

Fiyat ve Ürünleri Beğendiniz Mi?

• Ankete Katılan
    30
tatlım ben senden siyah çanta , rimel ve yeşil kutuyu alabilirim sende başka şeyler beğeniyorsan benim ürünlerden

Canım sende varsa o bana gönderdiğim gibi nıke çanta varsa yada eklediklerinin dışında cüzdan kozmetik bakım ürünlerin varsa bakabilirim canım

Canım sende varsa o bana gönderdiğim gibi nıke çanta varsa yada eklediklerinin dışında cüzdan kozmetik bakım ürünlerin varsa bakabilirim canım

yok tatlım bu ürünler son şimdlik
bir daha anca taşınırken ürünler çıkar o zamana daha 4-5 ay var

yok tatlım bu ürünler son şimdlik
bir daha anca taşınırken ürünler çıkar o zamana daha 4-5 ay var

anladım tatlım ben lıves cüzdanı beğendim sadece
ama senin beğendiklerin hakkında özelden konuşalım istersen

kargon geldi canım kırık yok sağlam hepsi teşekkürler

rica ederim canım gönderdiklerim kullanılmadı sadece denendi haberin olsun.kremi beğeneceğini düşünüyorum.özellikle:)parfüm ve kremin kokusunu nasıl buldun

rica ederim canım gönderdiklerim kullanılmadı sadece denendi haberin olsun.kremi beğeneceğini düşünüyorum.özellikle:)parfüm ve kremin kokusunu nasıl buldun

krem güzel sürdüm hemen
parfüm benim için baya ağır ama kayınvalidemin sevdiği kokulardan ona hediye edeceğim zaten ona hediyelik arıyordum iyi oldu
tekrar teşekkürler

krem güzel sürdüm hemen
parfüm benim için baya ağır ama kayınvalidemin sevdiği kokulardan ona hediye edeceğim zaten ona hediyelik arıyordum iyi oldu
tekrar teşekkürler

o krem simli falan böyle yazın bronz tende bacakta ve dekoltede güzek duruyor tavsiye ederim.parfümde sabah sık akşama kadar duruyo resmen ve hafifleyince çok güzel bi kokuya dönüşüyor.

34. sayfadaki ürünler için satış devam ediyor

ayrıca resimdeki ayakkabımı da satışa koyuyorum takas vs de yaparım yeterki işimi görebilecek birşey olsun
1 kere giyildi bana biraz büyük geldi o yüzden satışa koyuyorum 235gibi bir rakama alındı
görüldüğü gibi sıfırdan farksız 165 istiyorum
38.5 no

Son düzenleme:

resimdeki parfümler işaretli yere kadar kullanılmıştır
yine avon oriflame parfümleriyle takas yapabilirim

kesinlikle giyilmedi kutusuyla birlikte sıfır üründür
resimde turuncu gibi çıkan yerler kahverengidir flaştan dolayı öyle çıkmış
bej rengi

38numara
165tl

takasa açığım

nevresim ve yağ kızartma makinesi galiba o durumları nedir acaba?

nevresim dediğiniz lilapembe olansa o sadece pike ve 20tli birde zebra desenli battaniye var o 40tl

bluehouse marka cam fritöz 50tl

aa teşekkür ederim ben onları nevresim takımı sandım sağolun onlara ihtiyacım yok

cam fritöz peki durumu nedir kullanıldı mı? ayrıca kullandıysanız ne adar sürede kızartıyor geç mi erken mi?

aa teşekkür ederim ben onları nevresim takımı sandım sağolun onlara ihtiyacım yok

cam fritöz peki durumu nedir kullanıldı mı? ayrıca kullandıysanız ne adar sürede kızartıyor geç mi erken mi?

cam fritözü 3 kere kullandım yağ kızarması hemen oluyor diyemem çünkü hazne geniş yanlış hatırlamıyorsam 2 lt kadar yağ kapasitesi var minimum 1.5 tl sanıyorum bilirsiniz max ve min oranları vardır.ama büyüklüğüne göre yine de çabuk ısınıyor diyebilirim.
cam olduğu için pişti mi pişmedimi diye kapak açmak zorunda kalmıyorsunuz ayrıca gayet sağlıklı ve diğer ürünler gibi makinada yıkanınca yağ kalıntıları yapışmış çıkmamış gibi bir durum olmuyor çünkü cam kap makinada yıkanınca tertemiz oluyor

çok büyükmuş canım ya biz evde iki kişiyiz bu bizi aşar sağol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…