tatlım ben senden siyah çanta , rimel ve yeşil kutuyu alabilirim sende başka şeyler beğeniyorsan benim ürünlerden
Canım sende varsa o bana gönderdiğim gibi nıke çanta varsa yada eklediklerinin dışında cüzdan kozmetik bakım ürünlerin varsa bakabilirim canım
yok tatlım bu ürünler son şimdlik
bir daha anca taşınırken ürünler çıkar o zamana daha 4-5 ay var
canım kargon ulaştı mı adrese sewk edilmiş en son kp01509942433
kargon geldi canım kırık yok sağlam hepsi teşekkürler
rica ederim canım gönderdiklerim kullanılmadı sadece denendi haberin olsun.kremi beğeneceğini düşünüyorum.özellikle:)parfüm ve kremin kokusunu nasıl buldun
krem güzel sürdüm hemen
parfüm benim için baya ağır ama kayınvalidemin sevdiği kokulardan ona hediye edeceğim zaten ona hediyelik arıyordum iyi oldu
tekrar teşekkürler
Eki Görüntüle 994485
bu sadece pike
resimdekinin aynısı baza altında olduğu için kendi resmini koymadım
3 kere falan yıkandı yırtık sökük vs yok
temiz
20tl
daysincolors markası
bununla takas düşünürmüsünüz konularımdan?
nevresim ve yağ kızartma makinesi galiba o durumları nedir acaba?
nevresim dediğiniz lilapembe olansa o sadece pike ve 20tli birde zebra desenli battaniye var o 40tl
bluehouse marka cam fritöz 50tl
aa teşekkür ederim ben onları nevresim takımı sandım sağolun onlara ihtiyacım yok
cam fritöz peki durumu nedir kullanıldı mı? ayrıca kullandıysanız ne adar sürede kızartıyor geç mi erken mi?
cam fritözü 3 kere kullandım yağ kızarması hemen oluyor diyemem çünkü hazne geniş yanlış hatırlamıyorsam 2 lt kadar yağ kapasitesi var minimum 1.5 tl sanıyorum bilirsiniz max ve min oranları vardır.ama büyüklüğüne göre yine de çabuk ısınıyor diyebilirim.
cam olduğu için pişti mi pişmedimi diye kapak açmak zorunda kalmıyorsunuz ayrıca gayet sağlıklı ve diğer ürünler gibi makinada yıkanınca yağ kalıntıları yapışmış çıkmamış gibi bir durum olmuyor çünkü cam kap makinada yıkanınca tertemiz oluyor
çok büyükmuş canım ya biz evde iki kişiyiz bu bizi aşar sağol