taşlanmış deri çanta 2 cüzdan parfüm göndericem
pembeli grili çanta,wishoflove parfüm, mavi çanta tamam sadece bunlar olsun başka seçemedim kahve cüzdan da olsaydı iyiydi ya da ilk başta gösterdiğin siyah bir çanta daha vardı o olabilir belki kayınvalideme hediye edebilirim
canım unutmuşum gözlükte vardı dimi hediye ederim demiştin
canım ben sana taşlanmış deri çanta 2 cüzdan parfüm ve gözlükgöndericem
sende ,pembeli grili çanta,wishofloweparfüm,mavi çantayı,yeşil bluzu koyarsın ..istersen siyah rugan çantayı göndereyim beyaz çanta için.sen bilirsin
rugan çantayı hediye edebileceğim biri yok yani anneler daha gösterişsiz çantalar kullanılıyorlar. benim de kullanabileceğim bir yer yok o tarz çanta için
dediğin gibi gözlüğü sen ekle bluzu da ben eklerim
şimdilik bu kadar
çok parlak parıl parıl bir rugan değil canım avonun çantası bilirsin belki.o zman şöyle yapalım son kez...
çanta 15
pembe cüzdan 15
kırmızı 15
-----------------bu kısım fiyatı senin grili pembeli çanta fiyatına denk geliyor zaten
demon 15 -----
gözlük 10----- yani toplam alınanlar 70 tl
benimde grili pembeli çanta 45
wishof parfüm 10
mavi çanta 5 --------- benimde toplam 60 yeşil bluz yerine beyaz çantayı alayım o zman ben...istersen sana birde
hediye koyayım sende yeşil bluzu eklersin sanada uyarsa ..
istersen yeşil bluz ve siyah tek kolluyu ekleyeyim konuştuğumuz şekildeki takasa.senin hesabına göre başbaş gibi olur 2-3 tl fazla tutar benim koyduklarım ama sorun değil benim için yeterki karar verelim
hediyeye olur derdim de güzelim işime yarayıp yaramayacağını bilmediğim birşeye tamam diyemiyorum
takı falan kullanıyo musun canım...
istersen yeşil bluz ve siyah tek kolluyu ekleyeyim konuştuğumuz şekildeki takasa.senin hesabına göre başbaş gibi olur 2-3 tl fazla tutar benim koyduklarım ama sorun değil benim için yeterki karar verelim
hediyeye olur derdim de güzelim işime yarayıp yaramayacağını bilmediğim birşeye tamam diyemiyorum
siyah elbise kombinezon gibi kullanma fikrim var 36-38 e büyük mü olur bilmiyorum .42 beden yeşil bluzda annem üstüne yapışan şeyleri sewmiyo göbüş çıkıyo diye sanırım o da yapışan tarzda o yüzden emin olamayıp beyaz çantaya döndüm canım
sadece saat ve bileklik takıyorum
siyah elbise kombinezon gibi kullanma fikrim var 36-38 e büyük mü olur bilmiyorum .42 beden yeşil bluzda annem üstüne yapışan şeyleri sewmiyo göbüş çıkıyo diye sanırım o da yapışan tarzda o yüzden emin olamayıp beyaz çantaya döndüm canım
doğaltaş bir bileklik var bende nevşehirden almıştım ürgüpten hiç kullanmadım istersen taşlarınarasından lastik geçiyor bileğine olur yani.onu hediye koyabilirim düşünürsen yeşil bluz yerine
yeşil bluzun kumaşı böyle üstüne yapışan şekilde mi karın bölgesine yapışıp çıkarsın istemiyo çünkü.siyahı da kombinezn gibi kullabilir miyim olur mu sence
siyahın alt kısmı fırfırlı gibi resimden bellidir zaten o yüzden içine giyeceğin şey dar elbiseyse fırfırlı olduğu için kombinezon şeklinde olmaz
yeşil olan dediğim gibi 44bedene göre 42ye olur ama iyice salaş olsun diyorsa bilemem
sen bilirsin
malesef canım o tarz varda ben kullanıyorum..beyaz çantanın sap kısmı çok mu dar .kol mı elde mi taşımaya daha uygun.
beyaz çanta okeyde..yeşil bluz ve siyah elbise için bişi beğenseydin onlarıda istiyodum:26:
kolda taşınır
ben sadece 54bedenim ve montla vs zorluyor kol kısmı o yüzden koydum satışa