Termikel Fırın ve Ücretsiz Ürünler - Son 4 Gün Kapatıyorum/satış durdurulmuştur.

Fiyat ve Ürünleri Beğendiniz Mi?

• Ankete Katılan
    30
taşlanmış deri çanta 2 cüzdan parfüm göndericem

pembeli grili çanta,wishoflove parfüm, mavi çanta tamam sadece bunlar olsun başka seçemedim kahve cüzdan da olsaydı iyiydi ya da ilk başta gösterdiğin siyah bir çanta daha vardı o olabilir belki kayınvalideme hediye edebilirim

canım unutmuşum gözlükte vardı dimi hediye ederim demiştin

canım ben sana taşlanmış deri çanta 2 cüzdan parfüm ve gözlükgöndericem

sende ,pembeli grili çanta,wishofloweparfüm,mavi çantayı,yeşil bluzu koyarsın ..istersen siyah rugan çantayı göndereyim beyaz çanta için.sen bilirsin

canım unutmuşum gözlükte vardı dimi hediye ederim demiştin

canım ben sana taşlanmış deri çanta 2 cüzdan parfüm ve gözlükgöndericem

sende ,pembeli grili çanta,wishofloweparfüm,mavi çantayı,yeşil bluzu koyarsın ..istersen siyah rugan çantayı göndereyim beyaz çanta için.sen bilirsin

rugan çantayı hediye edebileceğim biri yok yani anneler daha gösterişsiz çantalar kullanılıyorlar. benim de kullanabileceğim bir yer yok o tarz çanta için

dediğin gibi gözlüğü sen ekle bluzu da ben eklerim
şimdilik bu kadar

rugan çantayı hediye edebileceğim biri yok yani anneler daha gösterişsiz çantalar kullanılıyorlar. benim de kullanabileceğim bir yer yok o tarz çanta için

dediğin gibi gözlüğü sen ekle bluzu da ben eklerim
şimdilik bu kadar

çok parlak parıl parıl bir rugan değil canım avonun çantası bilirsin belki.o zman şöyle yapalım son kez...

çanta 15
pembe cüzdan 15
kırmızı 15
-----------------bu kısım fiyatı senin grili pembeli çanta fiyatına denk geliyor zaten

demon 15 -----
gözlük 10----- yani toplam alınanlar 70 tl

benimde grili pembeli çanta 45
wishof parfüm 10
mavi çanta 5 --------- benimde toplam 60 yeşil bluz yerine beyaz çantayı alayım o zman ben...istersen sana birde
hediye koyayım sende yeşil bluzu eklersin sanada uyarsa ..

çok parlak parıl parıl bir rugan değil canım avonun çantası bilirsin belki.o zman şöyle yapalım son kez...

çanta 15
pembe cüzdan 15
kırmızı 15
-----------------bu kısım fiyatı senin grili pembeli çanta fiyatına denk geliyor zaten

demon 15 -----
gözlük 10----- yani toplam alınanlar 70 tl

benimde grili pembeli çanta 45
wishof parfüm 10
mavi çanta 5 --------- benimde toplam 60 yeşil bluz yerine beyaz çantayı alayım o zman ben...istersen sana birde
hediye koyayım sende yeşil bluzu eklersin sanada uyarsa ..

istersen yeşil bluz ve siyah tek kolluyu ekleyeyim konuştuğumuz şekildeki takasa.senin hesabına göre başbaş gibi olur 2-3 tl fazla tutar benim koyduklarım ama sorun değil benim için yeterki karar verelim

hediyeye olur derdim de güzelim işime yarayıp yaramayacağını bilmediğim birşeye tamam diyemiyorum

istersen yeşil bluz ve siyah tek kolluyu ekleyeyim konuştuğumuz şekildeki takasa.senin hesabına göre başbaş gibi olur 2-3 tl fazla tutar benim koyduklarım ama sorun değil benim için yeterki karar verelim

hediyeye olur derdim de güzelim işime yarayıp yaramayacağını bilmediğim birşeye tamam diyemiyorum

takı falan kullanıyo musun canım...

siyah elbise kombinezon gibi kullanma fikrim var 36-38 e büyük mü olur bilmiyorum .42 beden yeşil bluzda annem üstüne yapışan şeyleri sewmiyo göbüş çıkıyo diye sanırım o da yapışan tarzda o yüzden emin olamayıp beyaz çantaya döndüm canım

siyah elbise kombinezon gibi kullanma fikrim var 36-38 e büyük mü olur bilmiyorum .42 beden yeşil bluzda annem üstüne yapışan şeyleri sewmiyo göbüş çıkıyo diye sanırım o da yapışan tarzda o yüzden emin olamayıp beyaz çantaya döndüm canım

annen 42 bedense çok rahat şekilde olur yeşil bluz 44-46ya olabilecek şekilde
o siyah olan 36-38 beden için hatta 36ya çok daha güzel olur

sadece saat ve bileklik takıyorum

doğaltaş bir bileklik var bende nevşehirden almıştım ürgüpten hiç kullanmadım istersen taşlarınarasından lastik geçiyor bileğine olur yani.onu hediye koyabilirim düşünürsen yeşil bluz yerine

yeşil bluzun kumaşı böyle üstüne yapışan şekilde mi karın bölgesine yapışıp çıkarsın istemiyo çünkü.siyahı da kombinezn gibi kullabilir miyim olur mu sence

doğaltaş bir bileklik var bende nevşehirden almıştım ürgüpten hiç kullanmadım istersen taşlarınarasından lastik geçiyor bileğine olur yani.onu hediye koyabilirim düşünürsen yeşil bluz yerine

lastikli bileklikleri kullanmıyorum canım hep biryerlere takılıyor dağılıyor benim sakarlığım
zincirli halkalı vs olursa olabilir

yeşil bluzun kumaşı böyle üstüne yapışan şekilde mi karın bölgesine yapışıp çıkarsın istemiyo çünkü.siyahı da kombinezn gibi kullabilir miyim olur mu sence

siyahın alt kısmı fırfırlı gibi resimden bellidir zaten o yüzden içine giyeceğin şey dar elbiseyse fırfırlı olduğu için kombinezon şeklinde olmaz

yeşil olan dediğim gibi 44bedene göre 42ye olur ama iyice salaş olsun diyorsa bilemem
sen bilirsin

siyahın alt kısmı fırfırlı gibi resimden bellidir zaten o yüzden içine giyeceğin şey dar elbiseyse fırfırlı olduğu için kombinezon şeklinde olmaz

yeşil olan dediğim gibi 44bedene göre 42ye olur ama iyice salaş olsun diyorsa bilemem
sen bilirsin

bileklikler bunlar canım

Eklentiler

• $Resim 244.jpg
    $Resim 244.jpg
    50,8 KB · Görüntüleme: 46
  • $Resim 242.jpg
    $Resim 242.jpg
    63 KB · Görüntüleme: 45
  • $Resim 243.jpg
    $Resim 243.jpg
    55,1 KB · Görüntüleme: 41
  • $Resim 245.jpg
    $Resim 245.jpg
    49 KB · Görüntüleme: 45
kolda taşınır
ben sadece 54bedenim ve montla vs zorluyor kol kısmı o yüzden koydum satışa

kırmızı ikea sıfır ambalajında olan çerçeveler var .4 tane vardı ikisi satıldı.ikisi duruyor.bunları gördünmü canım

Eklentiler

• $Resim 124.jpg
    $Resim 124.jpg
    66,5 KB · Görüntüleme: 41
  • $Resim 127.jpg
    $Resim 127.jpg
    64,1 KB · Görüntüleme: 43
  • $Ýçerik.jpeg
    $Ýçerik.jpeg
    4,1 KB · Görüntüleme: 49
  • $100990953_tn24_0.jpg
    $100990953_tn24_0.jpg