Termikel Fırın ve Ücretsiz Ürünler - Son 4 Gün Kapatıyorum/satış durdurulmuştur.

Fiyat ve Ürünleri Beğendiniz Mi?

• Ankete Katılan
    30
canım tekrar baktım ürünlerine ama başka uygun birşey bulamadım
güzel cüzdanların varsa elinde fazla onlara bakabilirim

37-38 e göre gladyatör tarzı ayakkbı beğenmştin onu gönderebilirim cüzdan bakmam lazım olmayabilir.

Eklentiler

• $Resim 200.jpg
    50,2 KB · Görüntüleme: 65
  • $Resim 201.jpg
    52,9 KB · Görüntüleme: 54
  • $Resim 202.jpg
    53,3 KB · Görüntüleme: 49
  • $Resim 203.jpg
    59,5 KB · Görüntüleme: 58
  • $Resim 204.jpg
    51 KB · Görüntüleme: 49
  • $Resim 205.jpg
    54,5 KB · Görüntüleme: 59
  • $Resim 206.jpg
    57,8 KB · Görüntüleme: 50
  • $Resim 209.jpg
    55,6 KB · Görüntüleme: 68
  • $Resim 208.jpg
    52,7 KB · Görüntüleme: 56
  • $Resim 207.jpg
    44,8 KB · Görüntüleme: 59
canım baştaki pembe sıfır kullanılmadı (15 tl) diğeri acı kahve o %100 deri yalnız fiyatı farklı biraz ..(25 tl)

sipariş gibi olacak ama krem bej renklerinde cüzdan var mı elinde
yoksa hem pembe hem kırmızıyı alayım o zaman o taşlanmış çantayla birlikte

sipariş gibi olacak ama krem bej renklerinde cüzdan var mı elinde
yoksa hem pembe hem kırmızıyı alayım o zaman o taşlanmış çantayla birlikte

krem rengi yok tatlım.tamam pembe ve kırmızı göndrririm taşlanmış deriyle.

onu çok isteyerek seçmemiştim zaten daha önce konuşmuştuk güzelim sen cüzdan bak tekrar yazarsın bana duruma göre

bugün gönderebilcek misin canım ürünleri.herkes kendi gönderdiği ürünün kargosunu ödeyerek gönderir olur mu

tamam canım olur.parfüm takası da düşünür müsün?ben kargomuödeyerek gönderecem sende öyle yaparsın canım.adresinide özelden yaz istersen

canım elimdekilr bunlar bi tanesi 10 bitanesi 15 tl fiyatı ikisi 25 toplamda.yurt dışından gelmişti kokuları kalıcı ama orjinal mi bilmiyorm biraz kullandım görüldüğü kadar.

Eklentiler

• $Fotoðraf0060.jpg
    49,2 KB · Görüntüleme: 42
  • $Fotoðraf0058.jpg
    41,8 KB · Görüntüleme: 52
  • $Fotoðraf0062.jpg
    48,4 KB · Görüntüleme: 41
canım elimdekilr bunlar bi tanesi 10 bitanesi 15 tl fiyatı ikisi 25 toplamda.yurt dışından gelmişti kokuları kalıcı ama orjinal mi bilmiyorm biraz kullandım görüldüğü kadar.

demon olanı alayım o zaman wishoflovela takas yaparız yalnız wishofloveın yanındaki oje başkasına hediye gitti onun yerine başka ufak bir hediye koyarım

demon olanı alayım o zaman wishoflovela takas yaparız yalnız wishofloveın yanındaki oje başkasına hediye gitti onun yerine başka ufak bir hediye koyarım

tamam olur ben sende bişi beğenmiştim tomynin eteği vardı onu koyman mümkün kü

canım bunları beğenmiştim sende bi de mavi bi çanta var sende 5 tl.istersen sende bişiler bak gözlük falan da var rodimoodun .bunlarıda ekleyelim bişi bulursan

Eklentiler

• $3.jpg
    13,6 KB · Görüntüleme: 65
  • $2.jpg
    12,3 KB · Görüntüleme: 63
  • $1.jpg
    7,2 KB · Görüntüleme: 51
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…