Termikel Fırın ve Ücretsiz Ürünler - Son 4 Gün Kapatıyorum/satış durdurulmuştur.

Fiyat ve Ürünleri Beğendiniz Mi?

• Ankete Katılan
    30
evde artık dolaplar yetmeyince evdeki fazla her şeyi teker teker elden çıkarmaya karar verdim. bu başlık altında eklemeler yaparak ürünleri sergileyeceğim. fiyatları makul tutuyorum, hatta eğer beğenirsem çanta ve ev aksesuarı gibi ürünlerle takas da yapabilirim. ağır ve büyük ürünler için kargo olamayacından izmirden evden teslim alabilirsiniz.

16sfda elimdeki bütün ürünler listeli
umarım herkesin beğenisine göre ürünler vardır.

canım elimde kalanlara ve gözlüğe bakabildin mi sendeki gözlük duruyor mu fiyatı nedir

Son düzenleme:
gözlük satıldı

baktım sendekilere ama ilgimi çeken olmadı canım kusura bakma
gözlük de tarzım değil

tamam cnım sen bana konuştuğumuz çantayı wishoflove ve mavi 5 tl lik çantayı ekler misin?(oje yerine)

bende senin paketi hazırlıcam şimdi. parfümü 2 cüzdanı ve çantayı koyuyorum

Eklentiler

• $123.jpg
    $123.jpg
    12,8 KB · Görüntüleme: 47
tatlım özelden yazdım sana gördün mü

canım yeşil bluz 44 bedene olur mu onu anneme düşünüyorum da.gözlük için mavi çanta ve yeşil bluzu ,diğer parfümüde ekliyim siyah kombinezon gibi bişi var onla beyaz çantayo eklesen olur mu demiştim canım yanlış anlaşılma olmuş:26:

gözlük satıldı

gözlük de tarzım değil

canım aslında çokta çiçeksi bi koku değil ben ikisinide biraz kullanmıştım ikisininde kokusunu çok beğenerek kullanmıştım sonra sıkıldım tabi.1 tane de almanyadan gelen parfüm var kokusu baya bi kalıcı

Eklentiler

• $Resim 240.jpg
    $Resim 240.jpg
    54,3 KB · Görüntüleme: 45
canım aslında çokta çiçeksi bi koku değil ben ikisinide biraz kullanmıştım ikisininde kokusunu çok beğenerek kullanmıştım sonra sıkıldım tabi.1 tane de almanyadan gelen parfüm var kokusu baya bi kalıcı

adı ne canım bunun okunmuyor resimde kokusunu tarif eder misin baharatlı mı

adı ne canım bunun okunmuyor resimde kokusunu tarif eder misin baharatlı mı

canım en son eklediğim parfümü düşünüyo musun bi de izmrin neresinde oturyosun ben ağustosta izmire yerleşicem kısmetse ewlilik dolayısıyla sende bi ütü masası gördümde elden teslim alabilirim belki.

gözlük satıldı

gözlük de tarzım değil

çantalardan bu var canım çoğu satıldı ya da ayrıltıldı.eğer istersen gucci parfümü koyayım ona göre tekrar konuşup netleştirelim.gucciyi beğeneceğini düşünüyorum

Eklentiler

• $rugan1.jpg
    $rugan1.jpg
    6,7 KB · Görüntüleme: 33
evde artık dolaplar yetmeyince evdeki fazla her şeyi teker teker elden çıkarmaya karar verdim. bu başlık altında eklemeler yaparak ürünleri sergileyeceğim. fiyatları makul tutuyorum, hatta eğer beğenirsem çanta ve ev aksesuarı gibi ürünlerle takas da yapabilirim. ağır ve büyük ürünler için kargo olamayacından izmirden evden teslim alabilirsiniz.

16sfda elimdeki bütün ürünler listeli
umarım herkesin beğenisine göre ürünler vardır.

özelden yazdım canım sana

polaris beyaz 38nolu bir ayakkabı var canım o olsun

canım ben sana taşlanmış deri çanta 2 cüzdan parfüm göndericem

sende ,pembeli grili çanta,wishofloweparfüm,mavi çantayı gönderirsin. eğer düşünürsen yeşil bluz ve beyaz çanta içinde bişi bulursan diğer parfümü düşünürsen onuda koyarım haber verirsin.siyah rugan çantada olabilir düşünürsen

canım ben sana taşlanmış deri çanta 2 cüzdan parfüm göndericem

sende ,pembeli grili çanta,wishofloweparfüm,mavi çantayı gönderirsin. eğer düşünürsen yeşil bluz ve beyaz çanta içinde bişi bulursan diğer parfümü düşünürsen onuda koyarım haber verirsin.siyah rugan çantada olabilir düşünürsen

taşlanmış deri çanta 2 cüzdan parfüm göndericem

pembeli grili çanta,wishoflove parfüm, mavi çanta tamam sadece bunlar olsun başka seçemedim kahve cüzdan da olsaydı iyiydi ya da ilk başta gösterdiğin siyah bir çanta daha vardı o olabilir belki kayınvalideme hediye edebilirim

taşlanmış deri çanta 2 cüzdan parfüm göndericem

pembeli grili çanta,wishoflove parfüm, mavi çanta tamam sadece bunlar olsun başka seçemedim kahve cüzdan da olsaydı iyiydi ya da ilk başta gösterdiğin siyah bir çanta daha vardı o olabilir belki kayınvalideme hediye edebilirim

o %100 deri canım fiyatı 40 ..takasımıza pek uymuyor fiyatı

o %100 deri canım fiyatı 40 ..takasımıza pek uymuyor fiyatı

taşlanmış deri çanta 2 cüzdan parfüm

pembeli grili çanta,wishoflove parfüm, mavi çanta

tamamdır son hali böyle o zaman paketinizi ben yarın hazırlarım ama pazartesi kargoya veririm

X