o 2 kot birbirinden farklı
biri 3tl
kendinden kemerli gibi görünen 8tl
belinizin oturduğu herhangi bir eteği ölçün cm olarak tutuyor mu bakın bence
beden olarak çok değişiklik gösteriyor markalar
o diğer 2 taneyi cm olarak ölçebilirim ama etiketlerini kestiğimden bedeni yazmıyor
açık kahve rengi bluz ve siyah buluz satıştamıdır elinizde 44-46 beden tunik veya etek varmıdır
44-54 beden arası başlığı altındaki ürünler duruyor sadece siyah zebra desenli elbise satıldı
kotlar başlığı altında etekler de var uygun
Eki Görüntüle 987545 Eki Görüntüle 987546
orjinal nike sıfırdan farksız oldukça geniş çapraz askılı 25tl
Eki Görüntüle 987547 Eki Görüntüle 987548
orjinal kipling. logosu vs düzgündür telefon çekiminden resim net çıkmamış. bu da 1 kere kullanıldı küçük boy ama bir çok gözü var herşeyi toparlıyor. 35tl
Eki Görüntüle 987545 Eki Görüntüle 987546
orjinal nike sıfırdan farksız oldukça geniş çapraz askılı 25tl
Eki Görüntüle 987547 Eki Görüntüle 987548
orjinal kipling. logosu vs düzgündür telefon çekiminden resim net çıkmamış. bu da 1 kere kullanıldı küçük boy ama bir çok gözü var herşeyi toparlıyor. 35tl
Eki Görüntüle 987212 Eki Görüntüle 987213
orjinal nike çanta dışında hiçbir yıpranma yok sorunsuz
iç astarı hafif yıpranmış ama kesinlikle göze batmıyor 10 tl
Eki Görüntüle 987215 Eki Görüntüle 987216
juicy couture orjinal değil 60tlye almıştım etiketi üstünde 45tlye satıyorum
Eki Görüntüle 987217 Eki Görüntüle 987219
beyaz renk telefondan çektiğim için farklı çıkmış forumdan aldım daha geçen hafta kullanılmamış ama şişko koluma sapı dar geldiği için satıyorum 10tl
Eki Görüntüle 987221 Eki Görüntüle 987222
1kere kullanmıştım küçük boy telefon cüzdan alır sadece 5tl
2.sıradaki pembe çanta çok gzlmiş ama biraz pahalı geldi.:26:
marka çantaların çakmalarının fiyatları da oldukça pahalıdır bilirsiniz aldığım fiyatı da belirttim zaten
marka çantaların çakmalarının fiyatları da oldukça pahalıdır bilirsiniz aldığım fiyatı da belirttim zaten
bende de %100 deri sıfır bi çanta var değerninin baya altına satıyorum takas düşünür müsünüz bilmem ama istersen resim koyabilirim
resmini göreyim eğer kullandığım tarzdaysa olur tabi
bu canım.........önde cüzdanı da var alıp kapanıyor.
böyle kullanmıyorum canım kusura bakma
istersen şöyle yapabiliriz eğer satılmadıysa sende yuvarlak gibi uzun saplı bir çanta vardı bir ara takaslayacaktık bulamadım çantayı demiştin
onu yollarsan ve hem kendi yolladığın hem benim sana yolladığım kargoyu ödersen yollayabilirim bu çantayı
ona 15tl fiyat biçmiştin zaten ptt ile 2 kargo ücreti toplamda 14 tl anca tutar
canım kargo yanına bişey daha eklesem çanta yanına herkes kendi kargosunu ödese olmaz mı bu ara bi kaç şey aldım.son zamanlarda da satış olmadı ilgilenemedim pek.yoksa kaçırmazdım çantayı gerçekten çok beğendim