Termikel Fırın ve Ücretsiz Ürünler - Son 4 Gün Kapatıyorum/satış durdurulmuştur.

Fiyat ve Ürünleri Beğendiniz Mi?

• Ankete Katılan
    30

tamm cnm ölceym yarn.smdı meydanda etegm yok hic.ölceym seslenırm sana

açık kahve rengi bluz ve siyah buluz satıştamıdır elinizde 44-46 beden tunik veya etek varmıdır

açık kahve rengi bluz ve siyah buluz satıştamıdır elinizde 44-46 beden tunik veya etek varmıdır

44-54 beden arası başlığı altındaki ürünler duruyor sadece siyah zebra desenli elbise satıldı
kotlar başlığı altında etekler de var uygun

44-54 beden arası başlığı altındaki ürünler duruyor sadece siyah zebra desenli elbise satıldı
kotlar başlığı altında etekler de var uygun

tam bakamadım yarın bi bakayım şimdi işten çıkıyorum

orjinal nike çanta dışında hiçbir yıpranma yok sorunsuz
iç astarı hafif yıpranmış ama kesinlikle göze batmıyor 10 tl

juicy couture orjinal değil 60tlye almıştım etiketi üstünde 45tlye satıyorum

beyaz renk telefondan çektiğim için farklı çıkmış forumdan aldım daha geçen hafta kullanılmamış ama şişko koluma sapı dar geldiği için satıyorum 10tl

1kere kullanmıştım küçük boy telefon cüzdan alır sadece 5tl

taşlama yumuşak deri çanta kot mavisi bir sürü fermuarlı gözü var içinde,yanlarında,arkasında,önünde
uzun askısı da var
100tlye almıştım bir dükkandan 1 kere kullandım hiç bir yıpranma yoktur 80tl

fırsat sitesinden 125tlye almıştım. 1kere kullandım sisley marka 80tl diyorum

kızlar bu çantalar için fiyatlar yüksek gibi gelebilir ama cidden ödediğim fiyatlar bunlar ve sıfırdan farksızlar 1 kere kullanıldılar
değerinde başka şeylerle de takas yapabilirim

orjinal nike sıfırdan farksız oldukça geniş çapraz askılı 25tl

orjinal kipling. logosu vs düzgündür telefon çekiminden resim net çıkmamış. bu da 1 kere kullanıldı küçük boy ama bir çok gözü var herşeyi toparlıyor. 35tl

2.sıradaki pembe çanta çok gzlmiş ama biraz pahalı geldi.:26:

marka çantaların çakmalarının fiyatları da oldukça pahalıdır bilirsiniz aldığım fiyatı da belirttim zaten

Ben telefondan giriyorum cnm özel mesaj başlatamıyorum sen atar mısın nıke çanta hakkında konuşalım

marka çantaların çakmalarının fiyatları da oldukça pahalıdır bilirsiniz aldığım fiyatı da belirttim zaten

bende de %100 deri sıfır bi çanta var değerninin baya altına satıyorum takas düşünür müsünüz bilmem ama istersen resim koyabilirim

bu canım.........önde cüzdanı da var alıp kapanıyor.

böyle kullanmıyorum canım kusura bakma

istersen şöyle yapabiliriz eğer satılmadıysa sende yuvarlak gibi uzun saplı bir çanta vardı bir ara takaslayacaktık bulamadım çantayı demiştin
onu yollarsan ve hem kendi yolladığın hem benim sana yolladığım kargoyu ödersen yollayabilirim bu çantayı
ona 15tl fiyat biçmiştin zaten ptt ile 2 kargo ücreti toplamda 14 tl anca tutar

canım kargo yanına bişey daha eklesem çanta yanına herkes kendi kargosunu ödese olmaz mı bu ara bi kaç şey aldım.son zamanlarda da satış olmadı ilgilenemedim pek.yoksa kaçırmazdım çantayı gerçekten çok beğendim

canım tekrar baktım ürünlerine ama başka uygun birşey bulamadım
güzel cüzdanların varsa elinde fazla onlara bakabilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…