Termikel Fırın ve Ücretsiz Ürünler - Son 4 Gün Kapatıyorum/satış durdurulmuştur.

Fiyat ve Ürünleri Beğendiniz Mi?

• Ankete Katılan
    30
gene baktm fotoya.xl beden demıssın.42-44 bedene olur diye.

canım resmi kaydedip resimle sor istersen ben dediğin modeli yanlış anladım heralde resimde 42 olarak beden görünüyorsa öyledir zaten ama hangisi bilemedim şimdi

canım resmi kaydedip resimle sor istersen ben dediğin modeli yanlış anladım heralde resimde 42 olarak beden görünüyorsa öyledir zaten ama hangisi bilemedim şimdi

canm su an net yavas,resim yukleyemıyorm,hata veriyo .16.sayfanda.5tl yazmıssın üstündde xl beden.42-44 uyar yazıyo. bi bakıversen

takas yapmak istiyorum kızlar elimdekileri kullanamıyorum sonuçta elimden çıksın
toplu alımlarda indirim de yapıyorum 1den fazla ürün alımında 30tlyi geçen fiyatlarda kargoyu ben ödüyorum
yalnız artık pttde kapıda ödemeli gönderemiyorum hesaba havale şeklinde alım yapmanız gerekiyor ya da takas yaptığımızda her 2 tarafta kendi yolladığı kargo ücretini ödeyerek yollayabilir

Reactions: Nil
canım elinde neler kaldı ve daha ekleyeceklerin var mı ? cüzdan gözlük ev aksesuarı,yapay çiçekler minik,ve çiçekli aksesuarlar vs olabilir bunlardan ekleyeceklerin var mı ? sendeki dudak telefonu çok beğeniyorum zaten :)

english homedan alınma çift kişilik minik mor çiçekli pike var ekleyeceğim 1 kere yıkandı onun dışında başka kalmadı ekleyeceğim

Reactions: Nil
yırtmaçlı kot etek bel 43 cm siyah olan

tommy gerçek olması lazım bir outletten almıştım ama kesin öyle demiyorum beli 45 cm etek boyu 53cm

diğer 2 kot da 44-46 beden olması gerek

canm cm olark bel ölcsemde tutmuyo bden olark lazm.44 giyiyorum.o yanyana iki kot aynımı farklımı.ne kadr dıyosun

canm cm olark bel ölcsemde tutmuyo bden olark lazm.44 giyiyorum.o yanyana iki kot aynımı farklımı.ne kadr dıyosun

o 2 kot birbirinden farklı
biri 3tl
kendinden kemerli gibi görünen 8tl
belinizin oturduğu herhangi bir eteği ölçün cm olarak tutuyor mu bakın bence
beden olarak çok değişiklik gösteriyor markalar
o diğer 2 taneyi cm olarak ölçebilirim ama etiketlerini kestiğimden bedeni yazmıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…