ben izmirdeyim kargo yapılmaz ürünler için
izmir 'den talipler bekliyorum
beğendiğim ürünleriniz olursa takas yapıyorum ama 56bedenim o yüzden forumdaki bayanların cicileri bana uymuyor
sadece çanta,parfüm,gözlük,aksesuar, 38 no spor ayakkabı-terlik ve ev eşyalarınızla takas yapabiliyorum.
abrocket mekik aleti- sıfır poşeti bile üstünde duruyor hiç kullanılmadı- 30 tl -
kargo yapılmaz
üstünde ütü için kendi priz yeri vardır yani kablo uzatmalıdır,bütün mekanizması çalışıyor kesinlikle kırık vs değildir.resimde kılıf yok ama kılıf da verilecektir. 5 tl ---
kargo yapılmaz
kafesle birlikte tül, salıncak, yem, kuş kumu,sıvı vitamin, yemlikler ve kuş banyosu verilecektir.kırıksız sorunsuz. 38x28 cm ölçülerinde
10tl -----
kargo yapılmaz
Bira Şişeleri Yapılmış 1500 Parça Çerçeveli Puzzle- mat camlıdır. 75tl---
kargo yapılmaz
Mavi Renk 72 Adet CD Kapasiteli CD'lik 114 cm Ayaklı Dekoratif- 5tl---
kargo yapılmaz
Kardan Adam Noel Şapkalı 50cm - 10 tl
kütahyadan alınmış hiçbir sorunu yok tertemiz 5tl
sadece 2 katlı şekerlik satılıktır diğer objeler dahil değil 7tl
120x200 cm boyunda çok az kullanıldı yıkatmaya verildi ve kaldırıldı- başka halılarla ev eşyalarıyla takas yapabilirim- sorunsuz merinos marka 150tl
her birini 50tlden almıştım film dvd arşivim vardı onları dağıttım bunlar boş kaldı
resimde görülen renkler
tek kusurları kapanma mekanizmalarında bir sorun var sadece kapakları eğikken sabit duruyorlar onun dışında hiçbir problemleri yok
ufak bir tamirle düzeltilir diye düşünüyorum bu işten anlayan eşleri olanlar halleder sanırım
1 tanesi 120 dvd alıyor
ben tanesini 5tlden veriyorum
85 tlye aldım 110tlye bile satışı var
çalışıyor mu diye denemek için kablosu takıldı sonra sadece dekoratif olarak durdu
hiçbir sorunu yok çok şık çok kokoş ---50tl
2si de sadece 1 kez koku denenmiştir
biri şekerli biri fresh koku
ben baharatlı sevdiğim için koydum
tanesi 10tl
oriflame coctails pembe hiç kullanılmadı sadece üstündeki jelatini açıldı sıfır durumda 7tl
oriflame vivacity bu da aynı şekilde hiç kullanılmadı sadece üstündeki jelatini açıldı sıfır durumda 25tl