Termikel Fırın ve Ücretsiz Ürünler - Son 4 Gün Kapatıyorum/satış durdurulmuştur.

Fiyat ve Ürünleri Beğendiniz Mi?

• Ankete Katılan
    30
canım ürünleri buldum bazanın altındaymış.senden başka şeyler beğendim .şunlar olsun canım kaç ediyor sen söyle.bunları istiyorum
avon parfüm bu eklediklerim kaç etti.nete girersen haberleşelim canım.ürünlerini gönderiyim bende.

canım gerçekten kusura bakma ben sadece çantayı beğenmiştim zaten diğer ayakkabıyı tek ürün almayayım diye eklemiştim
daha sonra yeni ürünler eklediğinde tekrar bakarım olmazsa

canım gerçekten kusura bakma ben sadece çantayı beğenmiştim zaten diğer ayakkabıyı tek ürün almayayım diye eklemiştim

isterseniz tek ürünle takaslayalım size uyarsa.siz bilirsiniz.

canım bu 36-38 bedene uyar mı beden uyarsa satın almak istiyorum

hadi ya tüh..siz tek çantayla takas düşünmüyosunuz sanırım değil mi .

evet ya da şöyle yapabiliriz eğer çantanın da kendi aldıklarınızın da kargosunuz siz öderseniz takas yapabiliriz yani şöyle örnek vereyim
çanta 15 tl bana geldiğinde ödemem gerek ücret 6.5 tl ise siz benden 22 tllik ürün seçin .kargoyu gönderirken ödemesini siz yapın gibi

evet ya da şöyle yapabiliriz eğer çantanın da kendi aldıklarınızın da kargosunuz siz öderseniz takas yapabiliriz yani şöyle örnek vereyim
çanta 15 tl bana geldiğinde ödemem gerek ücret 6.5 tl ise siz benden 22 tllik ürün seçin .kargoyu gönderirken ödemesini siz yapın gibi

ben 3 ürün beğendim sadece onları istiyorum onlarda 15 tutuyor sanırım.nakite sıkışığm bu ara yoksa farktmezdi canım olrdu yani ancak takas yapabiliyorum bu ara..sende de 3 ürün haricinde beğendiğimm lazım olan bişi bulamadım canım.

Son düzenleme:
ben 3 ürün beğendim sadece onları istiyorum onlarda 15 tutuyor sanırım.nakite sıkışığm bu ara yoksa farktmezdi canım olrdu yani ancak takas yapabiliyorum bu ara..sende de 3 ürün haricinde beğendiğimm lazım olan bişi bulamadım canım.

tamam kısmet değilmiş şimdilik demekki dediğim gibi daha sonra eklediğin ürünler olursa yazarım ben sana zaten

yok canım o kalın elbise bir şeyin içine giyilirse rahatsız eder yani

anladım canım saol öle bişi arıyorum ama şifon elbise altına giymek için bi türlü bulamadım incecik askılı penye şeye bi dünya fiyat söylüyolar ya...:26::26:

Arkadaşım kargom elime geçti ürünlerin gerçekten çok güzel ve temiz seninle takas yaptığıma çok memnun oldum. hediyelerin daha bi güzel, kızımıda düşünmen ayrı bir incelik ama o çanta ya bayıldım, tablo gibi valla astım duvara gelipgidip bakiyorum :)

Arkadaşım kargom elime geçti ürünlerin gerçekten çok güzel ve temiz seninle takas yaptığıma çok memnun oldum. hediyelerin daha bi güzel, kızımıda düşünmen ayrı bir incelik ama o çanta ya bayıldım, tablo gibi valla astım duvara gelipgidip bakiyorum :)

memnun olmana sevindim güle güle kullan
ben de sevdim ürünlerini teşekkür ederim

yarın kargo günü birşey isteyen var mı

bugün kargo çıkaramadım ne yazıkki normalde gittiğim şubeden değil başka şubeden göndereyim dedim ama saat 2den sonra kargo kabul etmiyorlarmış gerisin geri döndüm :KK5:

pazartesi kargo günü kızlar

bu hafta takaslananlar/ satılanlar oldu oldu yoksa haftaya yokum umarım elden çıkar çoğu

X