• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

termessos burun Estetiği ameliyatı

Ay asile44 umarım benim yüzümden siteden falan atılmazsın ayyy bak gerildim şimdi adamın numarasıda böyle kaldı site yöneticileri olur olmadık şeyleri silerler bunu silmiyorlar neyse acaba mesajı kendin şikayet etsen silerler mi bence bir de öyle dene ayyy pardon kızlarrrrrrr....:)

cnmmmmm yazını zevkle okudummmm:)demek malatyaya geliyorsunn çok ama çok sevindim umarımmm istedigin hayal ettigin burundan dahada güzle bi burnun olur:)doktor çok iyi ciddennnnnn benimmmmm gibi pimpirikli biirnin sorabilcegi tüm sorulara sakinlikle cevap veren bi doktor:)sende zaten telde görüştügünde o elektrigi almışsın:)heycan hat safhadadır sende şimdii:) 2 gün sonra fındık gib bi burnun olcak şimdiden hayırlı olsun:)
ayrıca yazında güzel sözlerle ismimi geçirdigin için teşekür ediyorum. amlyt olmayan kişilerle aynı süreci gecirdigim için onların pskolojisini çok iyi anlıyorummm:)onun içinnnnn hasetlik ve kıskançlık sezmedigim her soruya cvp veririm zevkle hemde:)

Kızlar ne kadar iyisiniz siz ya Bilge beye ameliyat olanların bence kadınlar külübünde ayrı bir yeri ve güzelliği var bahsedilenlerden anladığım kadarıyla bilge beyin pozitif ve olumlu enerjisi herkese yansımış şeker gibi hastalarıyla dolu burası ne kadar şanslıyız darısı bizlerin başına inşallah.....:) Herkesi kucak dolusu öpüyorummm umarım herşey güzel olur hepiniz için...:)

Bu arada Nem'cimsenin burnunda bu güne kadar kk'degördüğümen güzel burunlardan biri doğrusu hem yüzüne çok yakışmış e zaten güzelmişsin ameliyattan sonra daha bir güzel olmuşsunnnn söylemeden geçemiyeceğim yaniii:)

Bu arada Nem'cimsenin burnunda bu güne kadar kk'degördüğümen güzel burunlardan biri doğrusu hem yüzüne çok yakışmış e zaten güzelmişsin ameliyattan sonra daha bir güzel olmuşsunnnn söylemeden geçemiyeceğim yaniii:)

oyyy cnm bnm teşekür ederimmmm çok şükürrrrr memnun kaldım amlyttan zaten etrafımda herkes memnun diye bende olmuştumm:)iyiki olmuşumm amlyt öncesii çok korkmuştum ama boşunaymışşş ne agrısı ve sızısı:)hastahaneye gidip narkoz alıyorsun ki narkoz almak süper bşyyyy:)uyuyup uyanma gibi :)agrıda yokkk:)onun için düşünüyorsan olmayı hiç beklemeeee hemen oolll:)

Saol canımeğer şartlarımı sağlayabilirsem ben de en kısa zamanda olmayı düşünüyorum...:)

Kızlar ne kadar iyisiniz siz ya Bilge beye ameliyat olanların bence kadınlar külübünde ayrı bir yeri ve güzelliği var bahsedilenlerden anladığım kadarıyla bilge beyin pozitif ve olumlu enerjisi herkese yansımış şeker gibi hastalarıyla dolu burası ne kadar şanslıyız darısı bizlerin başına inşallah.....:) Herkesi kucak dolusu öpüyorummm umarım herşey güzel olur hepiniz için...:)

CANIM BENİM SENİ DE BİLGE BEYİN GÜZEL BURNUŞLU HATUNLARI ARASINDA GÖRMEK İSTİYORUZ.iNŞALLAH SEN DE OLURSUN DA BİR AN EVVEL KURTULURSUN.ÖPÜYORUM..

Canım senin yazını okudum ve çok mutlu oldum, Rabbim senin istediğinde çok daha sağlık ve güzelini nasip etsin en kolay en rahat şekilde bu ameliyattan en iyi sonuçları alarak çıkarsın inşallah, tatlım bende senin gibi çok araştırdım nerdeyse iki senedir bende Allatan bir keder olmazsa Bilge Bey'le görüşeceğim hatta ameliyat olmak için işten bile çıkmayı düşünüyorum:)) kısmetse Kasım gibi bende Malatya yollarında olacağım......... Emin olsana çok duacıyım kader arkadaşım, senden tüm detayları merakla bekliyor olacağız HAKKINDA EN HAYIRLISI VE EN GÜZELİ OLSUN İNAŞLLAH

CANIMMMMMMMMMMMMMMMMM sana çok şey yazacam ama şimdi annem yanımda,bişeyler anlatıyo.Şimdiden KOCAMAN GEÇMİŞ OLSUN ve KOCAMAN MUTLULUKLAR diliyorum.

canım şimdiden geçmiş olsun güzel haberlerini bekleyeceğiz artık
umarım herşey gönlünce olurrrrrrrrr

Termassos valla aklım sende ya,bende senle gün sayıyorum,sanki ben yeniden yaşıyor gibiyim o maceramı sayende:)
İnan herşey umduğundan çok daha güzel olacak.Tüm doktorlar,asistanlar,personeller,kısacası A'dan Z'ye Malatya halkı o kadar sıcak ve ilgiliki.Normalde insan hastane ortamını sevmez kasvet verir diye.Ben orayı çok sevmiştim.BenDen selam söyyle gördüğün her personele:)Tanımazlar bilirim,hatırlayamazlar;ama Adana'dan gelip sizlerden memnun kalan bi arkadaşın çok selamı var dersen sevinirim serviste gördüğün doktor,asistan,hemşir-hemşire ve tüm çalışanlara:)
DUA kesinlikle çokk ama çok önemli.Ben hep şunu derim:
Doğru doktor+DUA=MÜKEMMELLİK
E şans da etkili tabi;ama ekstra yapacağın dualarla şansını arttırırsın.
Allahım Yar ve Yardımcın Olsun.
Dua ediyorum,edeceğimde.YOLUN AÇIK OLSUN ARKADAŞIM.

slm arkadaşlar termassos şuan yolda... Yarın sabah malatyaya varacak inş. Ben yakın takipçisiyim :D Bu gün bulunduğu ortamda net olmadığından giremedi ben yardımcı olmaya çalıştım ancak bakım vardı forumda... aklı sizde... yorumlarınızda.. dualarınızı iyi dileklerinizi kendisine ileteceğim.. bu kadar candan olduğunuz için sağolun iyiki varsınız... olumunekankayizsmile

Termassos Canım şuan hastanedesindir.Koşturma başlamıştır;ama inan hiç yorulmayacaksın,herşey yolunda gidecek,dualaırmızseninle,içini ferak tut,sende duanı et Canım.Mutlu haberlerle döndüğün günü beklioruz.Yarın büyük gün,kalbimiz senle.

Back