• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

termessos burun Estetiği ameliyatı

evet aynen, azönce görüştüm doktorla.. büyük ihtimalle ödemdir dedi..burnun ucuna sakın dokunma dedi
salı sabahı malatyadayım ,Allahtan bi mani olmaz ise
yani ayın 19 una tekabül ediyor.. o tarihte orada olacak olan var ise bana mesaj atabilir

Güle güle git sırıta sırıta gel inşallah canım, güzel haberlerini bekliyoruz kaydirigubbakcemile4

İnşallah sorun çıkmaz termossoscum, ödemdendir ve geçer, hatta inşallah doktora gitmeden, salıya kalmadan geçer,

inşallah
hiç ödem giderici bişi de kullanmadım iimi!! o yüzden bilemiyorum bünyem bana gene ne tarz bi şaka hazırlıyor

benım kullandıgım krem ıse yaradı
ruyayada tavsıye etmıstım onunda ısıne yaramıustı
hırudoıd tı sanırım adı

benım kullandıgım krem ıse yaradı
ruyayada tavsıye etmıstım onunda ısıne yaramıustı
hırudoıd tı sanırım adı

Canım benim valla iiki tavsiye etmişsin valla çok işime yarıyor, sayesinde şişliklerim daha hızlı iniyor, hiç bişey yapmasa bile ferahlatıcı bir etkisi var, insan sürerken bile rahatlıyor

benim gözaltlarım iyice çöktü ve koyu koyu yaa :(( cildim de perperişan oldu
neyapacağımı bilmiyorum.. cildim değil de önce şu gözaltlarımı halletmem lazım

iyice çöküyor

goz altlarına ıncecık salata dılımlerı koy canım
gunde 2,3 defa 15 dakıka kalsın baya faydası olur

kizz mucukss:)) mesajini aldim aksama uyguluyorum simdik disari cikmam lazim:) aksama görüsürüz insallah mucukss:) burunusa ve kendine cici bak:sm_cool:

Termessos cnm hic canini sikma bosuna birsey degildir o bahsesetigin, sen git guzel guzel kontrolunu ol iyi haberlerini bekliyoruz:) Kiz ne kurune basliyorsun merak ettim:) Birde o bahsedilel krem ney burda anlayamadim benim de daha sislik var burnumda banada faydasil olur mu ki?

sağol arkadaşım :) birazdan çıkıcaz evden..gidiyoruz malatyaya

arnica mı ney öyle bir kremden sözediyor bizim kızlar (rüyarüya ve pırlanta ) çok iyi diyorlar

gözaltlarım ve cildim için değişik kürler var bu sitede.. doğal yöntemler..
ay yemişim doğalını..anormal bile olsa yapıcam herbişeyi
cildim mahfoldu ! gözaltlarım çöktü ve koyu
hani bakim 2010 lu uzay çağındaymışız.. görelim bakim neyime yarıyo bu uzay çağı
hanimiş çözümlerr

Arnica'yı ben kullanmadım, hirudoid (umarım doğrudur, senden kopya çektim pırlanta :) ) kullandım pırlantanın tavsiyesiyle valla çok işe yarıyor, rahatlatıyor :)

Cnm tam olarak neye yardimci oluyor bu krem, yan etkisi var mi? ve icine me ustune mi suruyordun? ben arnica kullanmistim morluklar ve siskinlikler icindi o bende sadece morluklara faydasi olmustu. Bu dedigin krem odem ve sislik gidericiyse cok guzel bir denemede fayda var o zaman:) cok tsk ederim cnm

sağol arkadaşım :) birazdan çıkıcaz evden..gidiyoruz malatyaya

arnica mı ney öyle bir kremden sözediyor bizim kızlar (rüyarüya ve pırlanta ) çok iyi diyorlar

gözaltlarım ve cildim için değişik kürler var bu sitede.. doğal yöntemler..
ay yemişim doğalını..anormal bile olsa yapıcam herbişeyi
cildim mahfoldu ! gözaltlarım çöktü ve koyu
hani bakim 2010 lu uzay çağındaymışız.. görelim bakim neyime yarıyo bu uzay çağı
hanimiş çözümlerr

Cok alemsin tatlim:))) guzel haberlerini bekliyoruz insallah, cildin icin 2 tatli kasigi yogurt ve 1 cay kasigi karbonat karistirip sur ben haftada bir yapiyorum ve guzel oluyor:)) odem gidericide bol bol ananas ye o da faydali ve maydonoz:)

:)) vallahi uzay çağı mı ne ama haala maydonoz kemiriyorum tarih öncesinden hiçbir fark yok yanii

ananas suyunu çok tüketiyorum ama işe yarıyormudur bilmiyorum.. pazardan 2 kelle alayım yarın
evet şimdi yol yorgunuyum bi banyodan sonra yapayım yoğurt ve karbonat kürünü..
bu arada burnumdaki ödemmiş , iner dedi doktor
ama sol tarafımdaki dikiş izi geçmeyebilirmiş.. ben de öyle tahmin etmiştim zaten

Back