• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

termessos burun Estetiği ameliyatı

akovaalev canım
skyeed ameliyatından sonra istanbulda sorun yaşamış, sanırım gözünden kaçtı skyeedin yazdıkları
burnundaki kabuk sandığı şeyi kestikten sonra skyeed gitmemişki bilge beye,
ama ben olsam kesinlikle giderdim, belki birdaha cerrahi müdahale gerekir

Canım sanırım akovaalev de o mesajı skyeed'e yazmamış, termessos'a yazmış, yani ben öyle anladım.

Canım bu krem ödemler için, şişlikleri indiriyor morluklara etkisi yok, 8 TL falandı sanırım, işe yaradı bende sağ tarafım daha hızlı iniyor ama masaj yaparken sürüyorum hem de masajı kolaylaştırıyor, ben de morluklarım için arnica kullancam gözaltım eroinmanlarınki gibi kaldı, acaba işe yarıyor mu ki? opuyorumnanaktan

Cok tsk ederim cnm, evet arnica bende morluklar icin gercekten cok iyi geldi ama sisliklerimde bir faydasini gormemistim. Morluklarim hemen hemen 3 gun icinde baya bir gitti tavsiye ederim sanirim 10 veya 20 tl idi fiyati. Senin o bahsettigin kremin adi ney? Bana doktorum masaj yapma demisti, ama burda hemen hemen herkez yapiyor. Nasil yapiyorsunuz bu masaji ve sekli bozma riski yok mu? Benimde sol tarifimdaki sislik cok belirgin bir sekilde indi ama sag tarafimda daha belirgin odem mi sislik mi anlamadim ama ben kendim iyi gorebiliyorum var. opuyorumnanaktan

Skyeed cnm cok gecmis olsun aman neler yasamisin oyle tuh, insan rahat duramiyor surekli iciylen oynamak istiyor sanki degil mi bende de oluyor zaman zaman ama bilge beyin soyledigi gibi elleme sakin artik icine:) ve bencede bir git gorun kendisine. Ben ara sira bepanthen super suruyorum kulak pamugu yardimiylan burun icini hem nemlendiriyor hemde baya rahatlatiyor, bir sor doktoruna cnm.

yan etkısı yok
bu kremden memnunum vben ve
gonul rahatlıgı ıle ruyaruyacıgıma tavsıye etmıstım
arnıca morluklarda baya basarılıda
bu hırudoid şişlikler için birebir
burun masajı yaparken bolca suruyorum ben

Cok tsk ederim cnm, bende yeni sormustum ruyaruya'ya yeni okudum mesajini denemekte fayda var az sonra bir sorim eczaneye burda recetesiz verirse alim yoksa doktora yazdirmam gerekicek:)opuyorumnanaktan

kızlarrrr kacc gündür giremiyorum nete nasıl özlemişim bütün topiği okudum.
burnumun içinde kocaman bi kabuk vardı.bende makasla kesmeye calıstım.megersem onlar kıkırdakmıs dikilmiş oraya yani benim kabuk sandıklarım.sonra kesince baya kan boşaldı on dakka sonra iki misli et parçalarıyla doldu burnumun içi.cok korktum bilge hocayı aradım yanlışlıkla dikişimi cektiğimi söyledim bu yaptıgımdan utanıp sen ne yaptın oralara biz kıkırdakları dikiyoruz iyileşene kadar burnunun içine dokunmaman gerek hemen gel göriyim falan diye kızdı.sonradedim ben alçılarımı dikişlerimi istanbulda cıkarttım bu seferde dedi iseni kabul bile etmeyebilirim gelmen lazımdı sana kim git dedi falan.
cok korkunç seyler yasadım gitmedim hic biyere tabi burnumun içine izotonik sıkıyorum sadece bilmiyorum ne olcak bu halim he bide o dikilen kıkırdaklar burnu tutuyomus bilge hoca burnun cöktü mü diye sordu yok bi değişiklik dedim..görünürde yok bi değişiklik gibi geliyo.hic bilmiyorum allak bullak oldum.dünde bi kaza sonucu alnımın ortasına 8 dikiş yedim korkunçtu ameliyata girerken bu kadar korkutugumu hatırlamıyorum dikiş atarlarken tirtir titredim resmen .
fotograf koyamadım hala cekiyomusun deseniz aynaya bile bakmıyorum.

aahhh mahfettin beni yaa dayaklıksın sen arkadaşım offffffff

Cok tsk ederim cnm, bende yeni sormustum ruyaruya'ya yeni okudum mesajini denemekte fayda var az sonra bir sorim eczaneye burda recetesiz verirse alim yoksa doktora yazdirmam gerekicek:)opuyorumnanaktan

reçetesiz verilir zaten çok pahalı değildi
eger masaj onermedıyse doktorun yapma canım
bole cok hafıf hareketlerle sür
bana masaj onerıldıgı ıcın ben masajı bu kremle yapıyorum daha rahat oluyor

Cok tsk ederim cnm, evet arnica bende morluklar icin gercekten cok iyi geldi ama sisliklerimde bir faydasini gormemistim. Morluklarim hemen hemen 3 gun icinde baya bir gitti tavsiye ederim sanirim 10 veya 20 tl idi fiyati. Senin o bahsettigin kremin adi ney? Bana doktorum masaj yapma demisti, ama burda hemen hemen herkez yapiyor. Nasil yapiyorsunuz bu masaji ve sekli bozma riski yok mu? Benimde sol tarifimdaki sislik cok belirgin bir sekilde indi ama sag tarafimda daha belirgin odem mi sislik mi anlamadim ama ben kendim iyi gorebiliyorum var. opuyorumnanaktan

Kremin adını pırlanta yazmış canım hiudiroid mi ona benzer bişey, yukarlarda yazıyor :) doktorun yazmasına gerek yok ben yazdırmadan aldım eczaneden 8 TL, alırken eczanedeki kişiyede sorabilirsin onlarda söylüyor ameliyat sonrası şişlikler, ödemler için kullanıldığını, zaten eline alınca prospektüsünü okursun. Masaj yapma dediyse yapma canım, benim şişliklerim normalden fazlaydı ondan masaj dedi, benden 1 hafta önce ameliyat olan bir bayan vardı ona masaj önermemişti, çünkü çok az şişlikleri vardı, sen bu kremi yavaş yavaş sür burnunun üst çizgisine bastırmadan özellikle, doktor bana masajı orta hattaki yan taraflara yapmamı söyledi, benimde şişliğim iki taraflıydı ama sağdaki iyice azaldı solda şişlik belirgin bir şekilde var dokunurken bile sert geliyor, çoğunlukla sağ tarafa masajı çok daha az yapar oldum,sola ağırlık verdim.Sen sakın masaj yapma doktorunu dinle. sadece kremi sür ve bırak burnunun üstüne yetecek kadar al hatta yedirmeye uğraşma bile o kendisi emer, serinlik hissi veriyor hemen anlarsın zaten canım. opuyorumnanaktan

ruyacım bana doktor ıkı tarafada esıt yapacaksın dedı masajı
sende esıt yap ıstersen
belkı sekıl bozuklugu felan olursa bı yone cok yuklenılırse

ruyacım bana doktor ıkı tarafada esıt yapacaksın dedı masajı
sende esıt yap ıstersen
belkı sekıl bozuklugu felan olursa bı yone cok yuklenılırse

Canım eşit yapıyordum ben de ama sağ taraftaki bayağı indi bu sefer de korkuyorum sağ taraf incelmesin diye onun için sola ağırlık verdim solu da az indirebilirsem tekrar eşit yapcam zaten çok hafif hafif yapıyorum hiç bastırmıyorum bile, nerdeyse okşar gibi :))) Üfff ya güya saç bakımı yapacaktım kalkamadım pcnin başından, cildime bakamıyom bari saçıma bakam :)

Kremin adını pırlanta yazmış canım hiudiroid mi ona benzer bişey, yukarlarda yazıyor :) doktorun yazmasına gerek yok ben yazdırmadan aldım eczaneden 8 TL, alırken eczanedeki kişiyede sorabilirsin onlarda söylüyor ameliyat sonrası şişlikler, ödemler için kullanıldığını, zaten eline alınca prospektüsünü okursun. Masaj yapma dediyse yapma canım, benim şişliklerim normalden fazlaydı ondan masaj dedi, benden 1 hafta önce ameliyat olan bir bayan vardı ona masaj önermemişti, çünkü çok az şişlikleri vardı, sen bu kremi yavaş yavaş sür burnunun üst çizgisine bastırmadan özellikle, doktor bana masajı orta hattaki yan taraflara yapmamı söyledi, benimde şişliğim iki taraflıydı ama sağdaki iyice azaldı solda şişlik belirgin bir şekilde var dokunurken bile sert geliyor, çoğunlukla sağ tarafa masajı çok daha az yapar oldum,sola ağırlık verdim.Sen sakın masaj yapma doktorunu dinle. sadece kremi sür ve bırak burnunun üstüne yetecek kadar al hatta yedirmeye uğraşma bile o kendisi emer, serinlik hissi veriyor hemen anlarsın zaten canım. opuyorumnanaktan

Cok tsk ederim cnm, tmm yapmam masaj zaten becerememde herhalde cunku gormedim nasil olmasi gerektigini:) ama soyledigin gibi uygulicam o kremi, haberdar ederim iyi geldi mi diye cok meraklandim simdi keske ben daha once uygulasaydim su kremi:)

valla melıdecım
o krem bıze baya etkı ettı
ıyıkı almısım
ben daha sıs olurum dıe beklıyordum
baya ındırdı
su an dısaırdan goren bende cok sıslık gormuyor
sadece ucu sıs

allaam suratıma sürmediğim bi o şey kalmıştı

suratımı mayalicaz şimdi yavrum?

bende belkım bugun maya bakımını yaparım
bugun mayalı bakım gunu cunkummm

Nasıl yapıyorsun canım, işe yarıyor mu? Valla ben geçen sene yaza girerken bir saç bakımına başlamıştım, havalar ısınınca kokuyor diye bıraktım, bir kaç gündür de saç bakımında herkes o bakımdan bahsedince hazır malzemelerim varken ben de tekrardan başladım, koksa bile bir süre daha evdeyim, bir de yaz günü gibi terlenmediği için o kadar fazla kokmaz herhalde. Benim yaptığım kür saçı normalden çok daha hızlı uzatıyor.

benim de çoğaltmam lazım saçları.. dün kestirdim kış boyuınca uzasın, dökülmeleri azalsın , yaza deniz kızı gibi gireyim diye
çok aşırı dökülüyo benim..B12 eksikliğinden olur büyük ihtimalle diyolar.. başka şeyler de var tabi.. çabuk uyuşuyo kolum bacağım felan.. gibi gibi..
korkuyorum doktora gitmeye.. kötü bişi der diye

bilmem ?! gözüm alışmış olabilir ihtimalinide gözönünde bulundurursam kesin bişey diyemem ki..
fotolar koyunca bakarsınız siz inmişmi diye, en net yorum sizden gelir bence
çevremdekiler de devamlı gördükleri için benim muhteşem sıfatımı :))) onlar da baz alınamaz

önümüzdeki hafta koycam yeni fotolar

evet canim kurumaya.
suyu hic olcerek koymadigim icin olcu veremeyecegim. bir paket mayaya saca surulecek kivama gelene kadar su koyuyorum ama biraz da sulu yapiyorum cunku maya cabuk kuruyor.1 saat bekletip yikiyordum vaktim varsa 2 saat.
maya sac icin gercekten faydali bir maske
deneyimledigim ev yapimi kurler arasinda sacimi en yumusak ve parlak yapan maya maskesi olmustu,
pamuk yapmisti saclarimii

evet arkadaslar baska bır konuda arkadasa sordugum maya kürünü buraya kopyaladım canlarım

hmmm yüze sandım.. ok cnmss
buruna çok müdahale edemiyoruz şuan , başka yerlerimizle oynicaz uğraşıcaz sanırım bu süreç zarfında
:))

Back