Kremin adını pırlanta yazmış canım hiudiroid mi ona benzer bişey, yukarlarda yazıyor :) doktorun yazmasına gerek yok ben yazdırmadan aldım eczaneden 8 TL, alırken eczanedeki kişiyede sorabilirsin onlarda söylüyor ameliyat sonrası şişlikler, ödemler için kullanıldığını, zaten eline alınca prospektüsünü okursun. Masaj yapma dediyse yapma canım, benim şişliklerim normalden fazlaydı ondan masaj dedi, benden 1 hafta önce ameliyat olan bir bayan vardı ona masaj önermemişti, çünkü çok az şişlikleri vardı, sen bu kremi yavaş yavaş sür burnunun üst çizgisine bastırmadan özellikle, doktor bana masajı orta hattaki yan taraflara yapmamı söyledi, benimde şişliğim iki taraflıydı ama sağdaki iyice azaldı solda şişlik belirgin bir şekilde var dokunurken bile sert geliyor, çoğunlukla sağ tarafa masajı çok daha az yapar oldum,sola ağırlık verdim.Sen sakın masaj yapma doktorunu dinle. sadece kremi sür ve bırak burnunun üstüne yetecek kadar al hatta yedirmeye uğraşma bile o kendisi emer, serinlik hissi veriyor hemen anlarsın zaten canım. opuyorumnanaktan