Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ne kadar güzel bir rahatlıkmış dimi suyu çarpa çarpa yüz yıkamak..canım benim 2 ay olucak nerdeyse ama hala burun ucu hissiz...ha bu arda ben 35 günlükken falan su çarptım yüzümea.s
çok teşekkür ederim arkadaşım , nasıl sevindirik oluyorum bi bilseniz... nasssıl lezzetli bi mutluluk.. tahayyül edemessiniz vallahi de billahi de a.s.ayy termessos çok güzel olmuş burnun.çok doğal görünüyor ve en önemlisi yüzüne uymuş olması.ameliyat sonrası o kanlı fotoları görünce biraz ürktüm:)) ama maşallah sonu çok güzel olmuş:)
evet sanki benim adım Bilge Türk Bilen miş gibi seviniyorum.. nasıl sahiplendiysem adamı.. bu arada İsmi : Bilge Türk soyismi : Bilen. soyadı Türkbilen değil yanii.. :)) [ bak nasıl sahiplenmişim.. ismini bile düzeltme ihtiyacı hissediiyorum sempatiksalakcinni ]Ameliyatı Bilge Türkbilen'e mi oldunuz??
Fotoğraflarınızı ilk gördüğümde ne güzel bir burun böyle demiştim.Doktorunuzun Bilge Türkbilen olduğunu tahmin etmeliydim :))
Humm peki teşekkür ederim yanlışımı düzelttiğniiz için :) Bilgetürk Bilen. Tamam sanırım doğru yazdım :)
Bu arada ameliyatımı Bilgetürk Bilen'e olmadım.Bir arkadaşımız sormuş ta cevap verme gereği duydum.
çok şokellayım :) burun ucu tuhaf oldu :))) malatyaya gidicem işte ama 2 gündür kapalı bilge beyin telefonuTermossoscummmm, nasılsın? canım sağlık açısından neler yaşıyorsun düzelme sürecin nasıl geçiyor merak ediyorum seni..
çıldırma çıldırma ne çıldırcan :) bilge beyle ilgili açılan tümm konuları bi gözden geçir gene de aklına takılan bişey olursa sonuna kadar yardım ederiz..termesos bilgeyemi oldun canım bende olmak istiyorum bana yol gösterin kızlar çıldırıcam ya
valla bir günde ortalama 3 tane felan burun yapılıyordu orada.. bir dünya insan... ama sadece bikaçımız paylaştık buradaevet termessos ve skyeed bılge turk bılene amelıyat oldular canım
a.s. a.s.
çok şokellayım :) burun ucu tuhaf oldu :))) malatyaya gidicem işte ama 2 gündür kapalı bilge beyin telefonu
izindemi ki?!
moralim çok iyi, koşturmaca esnasında aklıma felan gelmiyo hiç burun.. evde olsam sanırım kötü olurdu..çünkü bi sorun var burnumda galba
çıldırma çıldırma ne çıldırcan :) bilge beyle ilgili açılan tümm konuları bi gözden geçir gene de aklına takılan bişey olursa sonuna kadar yardım ederiz..
valla bir günde ortalama 3 tane felan burun yapılıyordu orada.. bir dünya insan... ama sadece bikaçımız paylaştık burada
kesinleştirmeden bi yorum yapmak istemiyorum bebeğim, gidip bi göstereyim de önce..
salı orda olmayı planlıyoruz eşimle
nası dün görüştün?! dün sabah aradım önce ..kapalıydı..bugün ise tüm gün kapalıydı
termessos yazılarını ne zamandır okuyorum ve burnunu çok merak ediyorum ama resmini daha göremedim
Canım bende gündüz polikinliği günlerdir arayıp ulaşamayınca, :) akşamleyin aradım, lütfen mazur görün
efendim size günlerdir ulaşamadım, müsaitseniz biraz görüşebilirmiyiz falan dedim
gayet iyi karşıladı canım:)), hatta epey dakka doktorla telde görüştük
senin burnunu merak ettim ya, yakında bizde olacağız ya illaki etkileniyor insan, sağlık sorunumu oluştu, görünüştemi sorun çıktı