- 1 Şubat 2008
- 1.108
- 12
- 158
öncelikle geçmiş olsun.
siz burnunuzu beğenmediğinizi belirtmişsiniz ya bende bikaç şey yazayım dedim. geçen sene ameliyat oldum. forumda meşhur bi doktor vardı, gittim ona oldum. sonrasında eğri, ucu düşük, kocaman ( sizin yayılmış dediğiniz benimkinin yanında hiç kalır) en önemlisi nefes alamayan bir burnum oldu. maddi, manevi hangi emeğime yanayım? tek fark kemerimin alınmasıydı. sizinkine baktım da ne eğrilik ne düşme.. inanın bana çok güzel olmuş. burun ucunu yapmak ayrı bir yetenek, biçok dr toparlak bir uç yapıyor, sizinki çok güzel, şişliği inince daha da güzel olacak. tam şeklini alması 6 ayı bulur. ben sigara kullandığım halde 4. ayda falan şimdiki şeklini almıştı. şişlikleriniz mutlaka var ama burnumun yarısı inecek gibi bir fikre kapılmayın. bilge bey başarılı bir iş çıkarmış yine. istanbulda olsaydı ona gidebilirdim yani. güle güle kullanın sağlıklı nefesler...
Al işte bu da sana kapak olsun termessoscum :):))) Kız valla güzel olmuş işte tadını çıkar ben benimkini anlamadım bukalemun gibim her gün şekli değişiyor, bakalım yarın nasıl olacak :)))