- 8 Ağustos 2010
- 527
- 2
- 68
Kısss sen adamı çatlatırsın gülmekten :))) Boğa burcumusun canım sen?
kova burcuyum :teselli: nası smiley ama? kafayı okşayışına bak :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kısss sen adamı çatlatırsın gülmekten :))) Boğa burcumusun canım sen?
ohh o kadar mutlu oldum kiiiiiiteşekkür ederim canım gördüm
burun ucu özellikle çok güzel olmuş daraltılmış sanırım
ama senin yakındığın burun kanatlarında acayip şişlik var özellikle ilk fotoğrafında çok bariz şişlik olduğu
ki bence göze çarpmıyo burun kanatların ama o şişlikler de inince var ya daha da süper olacak bence
herşeyden önce çok doğal görünüyo yüzünle de çok uyumlu bence çok beğendim zaten Bilge Bey'in yaptığı tüm burunları çok beğendim
şişlikler inince burun kanatlarından özür dilemelisin
ayrıca çok alımlısın valla canım maaşallah saç rengini değiştirmek gibi bir girişimin olmaz umarım süper çünkü :)
haaaayd gözünaydıınnnnn :) ilk izlenimlerini alalım..?!selam kızlar
sonunda tampondan ve alcıdan kurtuldum
burnum bantlanmadı su an acık
bakalım Allahtan hayırlısı
canım bu arada
untmadım ve sordum senın sorunu
sıslık mı kıkırdak mı o onemlı dıye sordu hoca
bende kıkırdakmıs dedım
emın mıymıs dedı
bende evet dedım ozaman kendı doktoruna bır gozuksun dedı canım zaten senın bırınvcı ay kontrolun olacak degıl mı
Canım arkadaşım 100 mesaj dolmadığı için resim altına yorum yapamıyorum(
Şunu belirteyim ki çokkkkkkkkkkkkk güzel olmuş söylemek için söylemiyorum bu surata bu burun walla harika içim birkez daha rahatladı, bence tek kelime ile muhteşem sanki doğuştan bu burunla doğmuşsun gibi iyi günlerde sağlıkla kullan canım hayırlı olsun
hah be selmam , böyle ol ciğerimi yewomanizer sana katılıyorum canım, burnundaki şişliklerden, önün durumu, şişlikler inince süper olacak,
hem termossosun güzelliği yeter, etrafa verdiği ışık yeter,
burnundaki şişlikte insin tam süper bir kız olacak
tamam canım doğal burunlar pek tarzım değil, ben kalkık havalı burunları seviyorum
ama seninki sana çok yakışmış
ve tüm samimiyetime inan, hatta ablamda dedi, termossosun güzelliği , evrene verdiği pozitif enerji aurası çekim gücü:) resimlerden bile farkediliyor
Allah nazardan saklasın seni canım
ohh o kadar mutlu oldum kiiiiii
çookk teşekkür ederimmm Womanizer , çok sevaba giriyon böyle şekerim vallahi bak :)ço mutlu ettin beni yaaa
womanizer sana katılıyorum canım, burnundaki şişliklerden, önün durumu, şişlikler inince süper olacak,
hem termossosun güzelliği yeter, etrafa verdiği ışık yeter,
burnundaki şişlikte insin tam süper bir kız olacak