• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

termessos burun Estetiği ameliyatı

hepımız hasta olduk sanırım
ben antıbıotıge tam gaz devam edıyorum valla
en iyisini yapıyorsun bencee

atel mi var burnumuzda ?????????????????????
silikon tampon mu demek istedin acaba ?
hayır atel.. ilk alçıdan sonra taktığı alçıya benzeyen o seret şey varya.. burun boyunca iniyo

kızlar kafamın en tepesı agrıyor sol taraf
cok fena bır sekılde
sızde hıc oyle agrı oluyor muydu?
termessos , ağrımayan biyerin varmı bacım ? de bana

nerem doğru ki.. diyeyim bende

kızlar uc arkadasımızın konusundada soracagım
ben dun kendını bılmez bır ınsanla
telefonda 3 saate yakın cogu zaman aglayarak bır kavga yasadım
ve burnum bı an cok gerıldı
sımdı bısey oldu dıye cok korkuyorum
hocaya sormaya da yuzum yok agladımda bu hale geldım dıye
kendıme zarar vermıs mıyımdır
eger oyleyse o telefondakı Allah senden razı gelmesın ınsallah

ahh canım arkadaşım
acaip acıdı içim.. heybemden çıkıverdi o lanet içyangın anılarım

hiçbişey olmamıştır canım arkadaşım gönlünü ferah tut
burnuna bişey olmaz da yüreğini sıkı sıkı koru

saolasın canım
Allah razı gelmesın
elın pesınden kosulur, sımartılır bizdede boyle durumda iken uzduruluruz

böyle zamanda daha iyi ortaya çıkar adamın iyisi kötüsü.. buna da şükür de.. zararın neresnden dönülse kardır
inşallah aşık felan değilsindir :(

ameliyatın üstünden bugün tam 19 gün geçmişş
yenilenme ihtiyacım hızını kesmiş değil saçlarımı kısaltmak yada rengini değiştirmek yada herikisini birden yapmak istiyorum

şimdi annemlere gidiyorum.. yolda net kafe görürsem dalıp fotoları yüklicem (en eziğinden en iğrencinden ..)

önce anlaşalım.. vallahi müsbet-menfii her yorumunuza açığım Dİyemeyeceğim :(( kötü bişicikler yazmayın sakın.. yok yalan söyleyin demiyorum ..güzel bişey yazasınız varsa yazın yoksa ı-ıh
vallahi içimi acıtırsınız haa.. kokoşluk yapmayın sakın

10 gün sonra felan süslenip çekerim foto.. o zaman psikolojim de düzelmiş olur.. istediğiniz gibi yazarsınız o zaman.. anlaştık mı aybalam?

ameliyatın üstünden bugün tam 19 gün geçmişş
yenilenme ihtiyacım hızını kesmiş değil saçlarımı kısaltmak yada rengini değiştirmek yada herikisini birden yapmak istiyorum

şimdi annemlere gidiyorum.. yolda net kafe görürsem dalıp fotoları yüklicem (en eziğinden en iğrencinden ..)

önce anlaşalım.. vallahi müsbet-menfii her yorumunuza açığım Dİyemeyeceğim :(( kötü bişicikler yazmayın sakın.. yok yalan söyleyin demiyorum ..güzel bişey yazasınız varsa yazın yoksa ı-ıh
vallahi içimi acıtırsınız haa.. kokoşluk yapmayın sakın

10 gün sonra felan süslenip çekerim foto.. o zaman psikolojim de düzelmiş olur.. istediğiniz gibi yazarsınız o zaman.. anlaştık mı aybalam?

Canım eminim güzel olmuştur burnun ama bir süre el mecbur uzaylı gibi görüneceğiz işte emin ol sana özgü deil aynı şeyleri bizde yaşıyoruz, rüyalarıma giriyor vallahi, ama ben eminim senin burnun süper olacak, hiç eziklik hissetme yorumlardan sonra tüm fotolarını koyasın gelecek boy boy :P opuyorumnanaktan

evet canım bıde
sen bızden ıyılesme surecı olarak ondesın
hersey guzel olacak senın en kısa zamanda emınımkı canım

koymaya başlıyorum fotoları
1. günden itibaren koysam mı? midesi bulnırmı herkesin ?

açılınnnn yettimkaydirigubbakcemile4 canımm kayboldum topiğini zor buldumm çok teşekkür ederim
seneye kısmetse bende olucam ama bu görüntülerden sonra biraz zoreyvahedigeldismile

bööyle herşeye balıklama dalmamak gerekir dimi.. bünyeyi iyi tetkik ettirmek lazım
ben yaşadığıma şükretsem yeter hayatımmm
ama insanoğlu işte... bu kadar çektin termessos ,bari fındık gibi bir burun yaptırsaydın olmazmıydı.. demeden de duramıyorum artık
bknz: bir adet tatminsiz ademoğlu termessos kişisi

evet en başından şuana kadar ki süreci sembolik 1'er resimle paylaşmış olduummmm..
gene insaflı davrandım da en hafif görüntüleri koydum
lütfen küfretmeyiniz
sevgilerimle

termososcum canım, yan profil çok hoş olmuş, ama ön profilde eski burnunla değişen birşey yok gibi
şey düşünüyorum yalnızca burun deliklerinin daraltılması konusunda ısrarcı olsaydın doktor ne derdi acaba?
ama bence hoş olmuş, yüzüne gitmiş, hani doğal insanın yüzüne giden, yüzünü tamamlıyan burunlar varya, onlar gibi olmuş,

cnm bnm bende göreblirmiyim burnuşunu:)
sanırım özel albüm yaptın göremiyorum resimleri:(
arkadaşlık istegi yolluyorum sevinriim kabul edersen şimdiden teşekürler:)

Canım çok güzel olmuş, daha burun uçların çok şiş belli, emin ol şişliklerin inince küçülecek daha burnun, hoş bu halde de büyük değil zaten, gayet doğal güzel olmuş, zaten güzelsin vesselam opuyorumnanaktan

Canım çok güzel olmuş, daha burun uçların çok şiş belli, emin ol şişliklerin inince küçülecek daha burnun, hoş bu halde de büyük değil zaten, gayet doğal güzel olmuş, zaten güzelsin vesselam opuyorumnanaktan

anummm , ne güzel şeysin sen yaa..
spasibo bolsoy devuskaa :)

işte yaaa , arkadaşınızı örnek alın kızlar , bana böyle şeylerle gelin :)

Back
X