Terleyince koltuk altım sapsarı oluyor yardım!

MeLoDi

LeYLaELaGöZLüBiRÇöLaHuSu!
Kayıtlı Üye
12 Mayıs 2008
16.067
9
206
İzmir
Koltuk altım terlediğinde kıyafetlerim sapsarı oluyor. özelikle de beyazlar. Nevea dry stick kulanıyorum. Ama önlemiyor.
bu konuda başlık göremedim. Varsa özür dilerim.
Bir fikir verin lütfen.senağlama

dr gitmekten başka çare yok.Düzenli yıkıyormusun.ayrıca bu
Nevea dry stick rolon falan gibi bişeymi çünkü ter rengini değiştirir.KArdeşimden biliyorum.Bence bu stick'i kes sonrada ıslak mendil al ,k.altın terleyince mendille sil.K.altına parfüm kullanma

Hayır bu rolon gibi değil. pudralı bir stick. Her sabah mutlaka duş alıyorum. kıyafetimi giyince stick sürüyorum. işe gelene kadar yürüdüğüm için terliyorum. koltuk altım ısalanıyor. bide sapsarı oluyor. gün içinde bir kez daha stick sürüyorum. ama akşama kadar terleyince hafif te olsa koku oluyor. eve gidince kıyafetimi çıkarınca bakıyorum koltukaltım sapsarı olmuş. ıslak mendil kullanırım ama sürekli zor olur. zaten bir kere terledim mi olay bitiyor. ayrıca kokuyu önlemez gibi geliyor canım. şu sarı olması beni deli ediyor. volver adlı üye arkadaşımız fa rice roll on denemiş memnun kalmış almayı düşünüyorum.a.s.

canım
geçmiş olsun öncelikle
roll on kullanmayı önermiyorum ben pek çünkü maalesef çoğu alüminyum içeriyor zararlı ve süt bezlerine çok yakın bir yer kol altı bölgesi biliyorum rahatlık ama sağlık da önemli bence talk pudrası uygulayabilirsin gün içinde tekrar silip tekrar uygulayabilirsin ama muhakkak gün sonunda kalmasın pudra

içerisinde alüminyum olup olmadığına bakarak alabiliriz aslında. pudra kıyafetleri bembeeyaz yapacak. kolsuz giyiyorum. koltuk altım stick yüzünden bembeyaz oluyor. bi de elde yıkamadan çıkmıyor. gün içinde tekrarlamam zor çalışıyorum çünkü. a.s.

bugün internet haberlerinde okudum. terlemeye son diye bir yazı vardı. doktorlar göğüs altındaki sinirleri keserek aşırı terlemeye son veriyorlarmış. ama bunun az da olsa riski varmış.yazıyı bulursam aktarırım. ben de aşırı terleme yok. koltukaltım ıslanıyor ve sararıyor. belki de kullandığım ürün yüzünden sararma oluyor. roll on denemek istiyorum. ama içeriğine dikkat edeceğim.a.s.

Dün Fa'nın Rıce Dry Roll On unu kullanmaya başladım. ter kokusunu önledi gibi. bakalım beyaz giyince neler olacak? :uhm:

Kızlaaar! Fa Rice Dry Roll On aldım cuma günü bu hafta denemeye başladım. Gerçekten koltuk altım kupkuru. dün inanamadım. Hep Kolsuz giyerdim. dün Kısa kollu bir body giydim eve yürüyerek gidiyorum zaten. Evde baktım kupkuru. İnanamadım. Acaba dedim ben mi terlemedim. Umarım bu böyle gider. ama Beyaz body de denemedim daha. acaba sarı leke kalmaz umarım. gelişmeleri yazarım. a.s.

Terlemeyi kesmek çok sağlıksız bir şey,
en iyisi aliminyum içermeyen, yani bezlerin çalışmasını etkilemeyen bir deo kullanmak
terlemeyi değil kokmayı engellemesi için
ben araştırmıştım bir dönem ve sadece
sebamedin deo larında aliminyum olmadığını öğrendim
bilginize :)

bu arada sarı lekeyi de deo yapıyordur, kimbilir içlerinde ne kimyasal var elbiseleri bile çürütüyorlar

"antiperspirant" olan her ürün zararlı yani içimiz dışımız zararlı şeylerden dolmaya başladı açıkçası bendede aynı sorun var bir ara privacy nın promosyon roll onu elime geçmişti kullanayım demiştim ziyan olmasın diye kalıcıydı hatta bazen kolumu kaldırayım koksun isterdim enteresanım bende...-tatlicadiarzu-

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…