Terkedilmeye zorlandım.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Herkes sevişmek zorunda mı? Zaten uzak bir ilişkiymiş belki yüzeysel sevisiyorlardi ama tam birleşmeyi kabul etmedi? Kişisel bir seçim bu.

Değil de. Ne biliyim? Bunun için adama da sövmek mantıklı gelmedi bana.gerçi bir anda 100 kız ekleyen de çok aklı başında ve kaliteli biri değildie o konuda haklısın.cinselliksiz dayanmak zor olmuyor mu ? Ya da bastırdınız da fark etmiyor musunuz eksikliğini? Ben çok zorlanıyorum ara verince.

Adam niye başında ben gibi davrandı o zaman . Kimseye zorla sevgili ol demedim ki ben. Peşimde niye koştu. Benim için eksiklik değil ki. Sizin için olabilir tabi. Siz kaç yaşındasınız ?

Adam cinsellik ister yani bunda ne sakinca var. 7 aylik uzak iliski yasamissiniz. Nolacakti ? Adam evlilik teklifi etmek zorunda mi ? Flort donemi bu yuzden var, son cümlenize katılıyorum. Herkes ayni tarz yasamak zorunda degil, adamin tarzi da bu.. Kabul edip, cekilmen gerekiyor. Evlenemyeceksek niye kahve ictik modundasiniz. 29 yasinda bunlari asmaniz gerekirdi aslında

Herkes sevişmek zorunda mı? Zaten uzak bir ilişkiymiş belki yüzeysel sevisiyorlardi ama tam birleşmeyi kabul etmedi? Kişisel bir seçim bu.
Her konuda farklı farklı üyeler denk geldiği için forumun genel tepkisini de tahmin edemiyor insan.geçen bir konuda da kız muhafazakârım öpüşmezk, koklaşmak istemiyorum dediğinde de saldırmışlardı. Oysa ki bir de çok daha gençti.tercihtir ama adama bunun üzerinden sallamak doğru değil.yorumlar o yönde.hatası cinsellik istemekmiş gibi yazılmış.

Bu tipler var ya sen ayrılık şokunu atlatıp kendine gelip iyi hissettigin anda tekrar ortaya çıkar aklını karıştırmak ister. Sakın tekrar başlama hatasını yapma.
Umutlar her daim vardır. İçinden onunla helalles çeksin gitsin. Bir de kötü duygularla cebellesip durma. Mutlu mu olur mutsuz mu olur ne hâli varsa görsün. Onunla olmayacakmış kabullen canım. Kendini kötü hissettigin anlarda aç bu sayfaları oku. Üzme kendini dakikalarına yazık.

İnsanlar bir ömür geçireceği insanla yatakta uyumunu görmeden neden kumar oynasın ki? Belki ten uyumunuz yok, belki mutlu bir cinsel hayatınız olmayacak, sevişmek bile zul gelecek? Aynı tarzda yaşayacağınız birini ancak mutaassıp kesimde bulursunuz.

1 yılı geçmiş ilişki. Oda daha önce yaşamamış. Hani ben başında dedim ona yanı. Beni tanıyor, aile yapımı biliyor. Tabi ki haklı. Ama o zaman neden benimle. Bu saçma.

Oda o kesimde gibi davrandı. Değilmiş

Yasasa da terk edilecekti zaten.
Adam adam değil.
Burda olay cinsellik değil.
Adam ciddiyet istemiyor kıza sevişmeyeceksen ayrılırız diye baskı yapıyor evet bu bir baskıdır.
Karşısındaki kızın sınırlarını biliyor bilerek başlıyor ilişkiye.
Gidip sevişecek tonla kadın bulur zaten aranıyormuş.
Kimse kimseye evlilik teklifi etmek zorunda değil ama duygularıyla umutlarıyla da oynanmaz .
Buda yanlış bence.
Neyse kurtulmuşsun konu sahibi.

Adam niye başında ben gibi davrandı o zaman . Kimseye zorla sevgili ol demedim ki ben. Peşimde niye koştu. Benim için eksiklik değil ki. Sizin için olabilir tabi. Siz kaç yaşındasınız ?
29.cayır cayır yanıyorum valla . Eleştirmek için değil inan, ama ileride en verimli çağlarımı heba etmişim diye düşünmez misin acaba ? Daha ne zaman evleneceğim bile belli değil çünkü.

29 yaşına yol aldım. Çevremde herkes evlendi. Ben yalnız kaldım ya. Ona üzülüyorum. Bu kadar kadını eklemesine üzülüyorum. Değmemesine üzülüyorum.

Sikinti, 29 yasinda o deneyime erismemis olmasi zaten
Ay herkes deneyimli olmak zorunda mı.
37 yaşındayım toplasan 3 kişi oldu hayatımda ciddi anlamda.
25 yaşında bir kızın 1 senede flört ettiği adam sayısı kadar hayatıma erkek girdi.
Benim tercihim herkesi beğenmem .
Herkesle işim olmaz.
Belki de konu sahibi de öyle .
Birini beğenmiş oda böyle çıkmış herkes yüz kişiyle olup deneyim sahibi olmak zorunda değil.

Benimde demek istediğim sizin saydıklarınız. Kurtuldumda halime üzülüyorum.

Insanlar kac yillik ilişkilerinden ayriliyor. Maddi, manevi ne emekler veriyor. Alti ustu 7 ay uzak iliski yasamislar, somut olarak aralarinda bir temas yok. Konu sahibi abartiyor, bu duyguyla oynamak degildir. Sevgililik sureci bu yuzden var, anlasamazsin ayrilirsin. En bastan bilerek gelme durumu yok, karpuz degil ki koklayacaksin. Bazi seyler deneyimlenerek ogrenilir. 5 yasinda cocuk degil, duygulariyla oynansin. 29 yasinda bir birey, bazi seylerin hesabini yapacak

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…