- 9 Haziran 2023
- 669
- 366
- 23
- Konu Sahibi Melis303030
-
Bırakmazdı. Eminim. Ama sevmiyormuş değil mi ?Zamanla atlatıcaksın .
Merak etme .
İstemediğin hiçbir şeye zorlama kendini.
Zaten amacı belli bu adamın cinsellik yaşasan da bu sefer sıkıldım diyecekti zaten.
Bence giderek iyi bile yapmış
2 yıl felan vardı evlenmeye. Başka olduğunu sanmıyorum benle ilgili.Engelle hiç bir yerden ulaşmasın sana, adamın derdi başkaymış. Üzülmeye değmez.
29 yasında mısınız gercektenMerhaba arkadaşlar. Sevgilim ve ben ayrıldık. Ayrılma sebebimiz benim cinsel birliktelik istememem.1 yıldır sevgiliydik. Ve zaten başında 1 yıla evleniriz demiştik. Onun ve benim işimiz iyi olmasına rağmen, onun işteki sorunları, para biriktirme durumları yüzünden ertelendi. Uzaktan ilişkiydi bizimkisi. Çok sevmiştim, aile yapılarımız farklı olmasına rağmen her şeyi kabul etmiştim. Onun ısrarlarından başladı bu ilişki. 7 ay çok iyiydi. Sonradan zor geldiğini , yanında olmadığımı söylemeye başladı. İyi de o istedi bu ilişkiyi. Sonra ayrıldık , tekrar geldi. Ayrıldık tekrar geldi. En son ben bunu istiyorum dedi. Ayrıldık tekrar. 100 tane felan kız takip etmiş. Amacı belli zaten. Ayrılırken çok ağladı. Ben 29 yaşındayım. Hayal kurmuştum onunla çok. Ama terkedildim. Beni ayrılmaya itti. Nefret ediyorum ondan. Mutlu olmasın istiyorum. Beni umutlarımla yarı yolda bıraktı. Hakkımı helal etmiyorum. Nasıl atlatırım?
Ahaha cok tatlısınız :)bi sadaka vermene bakar atlatman. bir de bu şam şeytanı için üzülmeyeceksin heralde? gerçek yüzünü göstermiş ne güzel. evlenseydin bu sefer açacağın konu boşansam mı boşanmasam mı olurdu emin ol. anda kal ve yeni fırsatları, yakışıklı bıcır bıcır adamları değerlendir ve akıllı ooool
29 olmadım daha neden?29 yasında mısınız gercekten
Seven adam bırakır mı hayatım.Bırakmazdı. Eminim. Ama sevmiyormuş değil mi ?
Bir ilişki bir kez bitiyorsa, hep biter. Olay o noktaya getirmeden sorunları halledebilme becerisi. Şimdiden böyle kolay vazgeçiyorsa kurtulduğunuza sevinin, zaten siz de kaç kez ayrılmışsınız, sanmıyorum artık sevgi olduğunu.Merhaba arkadaşlar. Sevgilim ve ben ayrıldık. Ayrılma sebebimiz benim cinsel birliktelik istememem.1 yıldır sevgiliydik. Ve zaten başında 1 yıla evleniriz demiştik. Onun ve benim işimiz iyi olmasına rağmen, onun işteki sorunları, para biriktirme durumları yüzünden ertelendi. Uzaktan ilişkiydi bizimkisi. Çok sevmiştim, aile yapılarımız farklı olmasına rağmen her şeyi kabul etmiştim. Onun ısrarlarından başladı bu ilişki. 7 ay çok iyiydi. Sonradan zor geldiğini , yanında olmadığımı söylemeye başladı. İyi de o istedi bu ilişkiyi. Sonra ayrıldık , tekrar geldi. Ayrıldık tekrar geldi. En son ben bunu istiyorum dedi. Ayrıldık tekrar. 100 tane felan kız takip etmiş. Amacı belli zaten. Ayrılırken çok ağladı. Ben 29 yaşındayım. Hayal kurmuştum onunla çok. Ama terkedildim. Beni ayrılmaya itti. Nefret ediyorum ondan. Mutlu olmasın istiyorum. Beni umutlarımla yarı yolda bıraktı. Hakkımı helal etmiyorum. Nasıl atlatırım?
Gercegı goremeyen ergen aklıyla yaşanmış seyler anlattıklarınız29 olmadım daha neden?
Katiliyorum. 18 yasinda olsa bi nebze anlarim ama 29 yaşında ilginc :/Gercegı goremeyen ergen aklıyla yaşanmış seyler anlattıklarınız
Karşımdaki çok iyi bir erkek gibi duruyor ise nasıl gerçekleri görebilirim?Gercegı goremeyen ergen aklıyla yaşanmış seyler anlattıklarınız
Evet ya bem de ona takıldım.benim bir konuya girdiğim zaman ilk baktığım şey konu sahibinin yaşıdır.yorumlar da mâşallah liseli kızdan bahsediyor gibi herkes hak vermiş, adama vermiş veriştirmiş.30 yaşında cinselliksiz uzun ilişki mi olur29 yasında mısınız gercekten
Onu her şekilde hayatınızdan çıkarıp kendinize odaklanın, size ne iyi geliyorsa onu yapın, belli ki yetişkin olamamış toksik biri ve büyük ihtimalle tekrar barışmak isteyecek asla affetmeyin.Merhaba arkadaşlar. Sevgilim ve ben ayrıldık. Ayrılma sebebimiz benim cinsel birliktelik istememem.1 yıldır sevgiliydik. Ve zaten başında 1 yıla evleniriz demiştik. Onun ve benim işimiz iyi olmasına rağmen, onun işteki sorunları, para biriktirme durumları yüzünden ertelendi. Uzaktan ilişkiydi bizimkisi. Çok sevmiştim, aile yapılarımız farklı olmasına rağmen her şeyi kabul etmiştim. Onun ısrarlarından başladı bu ilişki. 7 ay çok iyiydi. Sonradan zor geldiğini , yanında olmadığımı söylemeye başladı. İyi de o istedi bu ilişkiyi. Sonra ayrıldık , tekrar geldi. Ayrıldık tekrar geldi. En son ben bunu istiyorum dedi. Ayrıldık tekrar. 100 tane felan kız takip etmiş. Amacı belli zaten. Ayrılırken çok ağladı. Ben 29 yaşındayım. Hayal kurmuştum onunla çok. Ama terkedildim. Beni ayrılmaya itti. Nefret ediyorum ondan. Mutlu olmasın istiyorum. Beni umutlarımla yarı yolda bıraktı. Hakkımı helal etmiyorum. Nasıl atlatırım?
Ya ben herkesin yaşamına saygı duyuyorum. Ama benimde yetişme tarzım var. Başında birçok şeyi konuştuk. Evlenseydik o zaman. Neden ev aldı , evlenmek yerine? Maaşlarımızda iyi zaten alırdık ev. Herkes aynı tarz yaşamak zorunda mı?Evet ya bem de ona takıldım.benim bir konuya girdiğim zaman ilk baktığım şey konu sahibinin yaşıdır.yorumlar da mâşallah liseli kızdan bahsediyor gibi herkes hak vermiş, adama vermiş veriştirmiş.30 yaşında cinselliksiz uzun ilişki mi olur. Bana 30 yaşında bu şekilde biri gelse manyak heralde derim.yaşa kimse bakmamış anlaşılan garip yani . Gerçek yüzü falan ne oluyor ya.o dayansa ben dayanamam zaten 29, 30 yaşında. Sanki 20 yaşındaymiş gibi bana ümit verdi falan yazmış bir de.ilginç.
Ben lütfen gelme dedim. Bana zarar veriyorsun dedim. Anlıyorum seni, istedini yaşa. Zorla benimle olma dedim. Gelceğini sanmıyorum. Heryerden sildim. Ama üzülüyorum .Onu her şekilde hayatınızdan çıkarıp kendinize odaklanın, size ne iyi geliyorsa onu yapın, belli ki yetişkin olamamış toksik biri ve büyük ihtimalle tekrar barışmak isteyecek asla affetmeyin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?