Terkedildim?

erkek arkadaşınız için bitmişse bitmiştir olay.
siz de kafanızdan atmanın yollarına bakın bence.
zaten yaptığınızı düşünmüyorum ergenvari hareketler, işte ne bileyim burada dönsün de nasıl dönerse dönsün tarzında yazıp, o kişiye de dön de dön derseniz uzatıp kendinizi küçük düşürmüş olursunuz.
çok manasız.

erkek arkadaşınız için bitmişse bitmiştir olay.
siz de kafanızdan atmanın yollarına bakın bence.
zaten yaptığınızı düşünmüyorum ergenvari hareketler, işte ne bileyim burada dönsün de nasıl dönerse dönsün tarzında yazıp, o kişiye de dön de dön derseniz uzatıp kendinizi küçük düşürmüş olursunuz.
çok manasız.
Kimse acı çekmeye üzülmeye meraklı değil. Elbet biliyorum kendimi toparlarsam her şeyin daha güzel olacağını. İnsan kınadığını yaşarmış efendim. Allah sizi bu duruma düşürmesin

Eğer gerçekten karakteri düzgün ve iyi bir adamsa, sana karşı hiçbir kötü hareketi olmadıysa ilk adımı sen at derim. Çünkü senin hataların yüzünden bitmiş, sevmek sevilmek artık bu devirde mühim ve zor şeyler. Zor bulunuyor..Yüzyüze karşılıklı konuşmayı dene,mantıklı bir şekilde konuş. Sevdiğini ve bu duruma üzüldüğünü anlat. Durduk yere dönmez,erkeklerin gururu bizden daha farklı işliyor. Tabi ki buna değecek bir adamsa bunları yap..

Kimse acı çekmeye üzülmeye meraklı değil. Elbet biliyorum kendimi toparlarsam her şeyin daha güzel olacağını. İnsan kınadığını yaşarmış efendim. Allah sizi bu duruma düşürmesin
ah be kuzum ben ne kınadıklarımı yaşadım bilsen burdan Yunanistana yol olur...
olay o değil...
sen istersen kafandan atabilirsin...
insan öyle güçlü bir mahluk ki, herşey onun için aslında şu dünyada..
önce ben diyeceksin. senin için senden önemli ne var şu hayatta?
inan önce sen olunca gerisi çok kolay geliyor.
"bu beni üzen bir şey mi? - evet. o halde hemen onu ardımda bırakmalıyım"

belki ablan belki kardeşin yaşındayım bilemiyorum ama naçizane tavsiyem budur sana...

ah be kuzum ben ne kınadıklarımı yaşadım bilsen burdan Yunanistana yol olur...
olay o değil...
sen istersen kafandan atabilirsin...
insan öyle güçlü bir mahluk ki, herşey onun için aslında şu dünyada..
önce ben diyeceksin. senin için senden önemli ne var şu hayatta?
inan önce sen olunca gerisi çok kolay geliyor.
"bu beni üzen bir şey mi? - evet. o halde hemen onu ardımda bırakmalıyım"

belki ablan belki kardeşin yaşındayım bilemiyorum ama naçizane tavsiyem budur sana...
Teşekkür ederim tavsiye için. Deneyeceğim

Aynı durumdayız sadece bizim süre olarak bir 12 ay daha fazla ilişki.
Çok istedim dönmesini peşinden koştum demek yalan olmaz da olmadı işte.
Dün iki ay oldu ayrılalı ama o benim içimden hala ayrılmadı. kendimi aciz hissediyorum bu kadar zayıf olmayı kendime yediremiyorum, çok kızıyorum kendime. dönmesini bekledikçe de dönmeyecek biliyorum. artık kimseye anlatamıyorum çünkü bu kadar güçsüz müydün sen sevmiyor dedi işte dönmeyecek de diyorlar, dönse bile sen ona dönecek misin yani diyorlar. Bilseler ya içimde ne kadar yer kapladığını, ne kadar sevdiğimi. herkesi Allah gönlündekine kavuştursun.
Hiç sesini çıkartmadan bekleyenlerin çoğu geri dönüş alıyor, dik duracaksın sensizde yapabiliyorum benim bir hayatım var diyeceksin.
O kadar çok özledim ki, ne kadar aciz olursam olayım bunlar benim duygularım ve ben inşallah bununda üstesinden geleceğim.
Hayrıyla geri döner inşallah

Boşverin içinizden ne geliyorsa onu yaşayın, dibe vuracaksan dibine kadar yaşa, ağla ve zamana bırak ama ses etme karşındakine içinde yaşa hepsini, emin ol ki gün geçtikçe alışacaksın onsuzluğa

X