Terkedildim?

xasinaf

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Haziran 2017
11
7
Bundan 9 hafta kadar önce 6,5-7 aylık ilişkim bitti. Durup dururken bitti uzun uzun bahsedeceğim sebebinden. İlişki fazla uzun olmamasına rağmen ikimiz için de dolu doluydu. İlkler yaşandı, kendi ağzıyla demişti bana, sevmeyi ve sevilmeyi bilmeyen birine sevmeyi öğrettim. Çok güzel ve sorunsuz bir ilişkiydi ama meğer içinde çok dert ediyormuş bazı sorunları. Bitti gitti sandığım sorunlar onu içten içe hep üzmüş. 6.5 ay sonunda da her şey birikip patladı. Üzerine gittim sevmiyorsun diye evet sevmiyorum dedi en son. Haklıydı hatalıydım hatalarım onu soğuttu ama hala aklında olduğumu biliyorum. Size danışmak için açtım hesabı. Şimdi soruyorum. İki aydır kafası karışık gibi davranıyor. Seviyor mu sevmiyor mu belli değil ama dönmüyor. Çağırdım bir kaç kez dön dedim ama olmadı. Nedir oluru sizce döner mi? Ne yapmam gerek dönmesi için? Dönse de eskisi gibi olmaz demeyin lütfen, biz eskisinden de iyi oluruz hele bir dönse. Lütfen yardım n edin

Kusura bakma ama her türlü çözüme kapalıysan hangi akla hizmet tavsiye istiyorsun acaba?

Ya kusura bakmayın yalnızca unutmak istemiyorum dönmesi için ne yapabileceğimi merak ediyorum

Deger bilmeyip uzenlerle hic zaman kayip etme.
Tecrube sahibi olarak diyorum, donuncede degismiyolar uzmeye kaldiklari yerden devam ediyorlar.
Bir iki mutlu ettikleri gunun hatrina degmez.
Karakter sahibi insan sevmek lazim. Tanidikca sevdikce sevesiniz geliirrr :KK51:
Ilk defa karakterini iyice arastirip oyle birini sevmeye basladim, cok daha mutluyum huzurluyum.
Kavgamiz gurultumuz yok, hersey en basindan beri ciddi. Kafamda soru isareti yok.
Mantiginizla sevin, mutlu olun...

Aynı durumdayız sadece bizim süre olarak bir 12 ay daha fazla ilişki.
Çok istedim dönmesini peşinden koştum demek yalan olmaz da olmadı işte.
Dün iki ay oldu ayrılalı ama o benim içimden hala ayrılmadı. kendimi aciz hissediyorum bu kadar zayıf olmayı kendime yediremiyorum, çok kızıyorum kendime. dönmesini bekledikçe de dönmeyecek biliyorum. artık kimseye anlatamıyorum çünkü bu kadar güçsüz müydün sen sevmiyor dedi işte dönmeyecek de diyorlar, dönse bile sen ona dönecek misin yani diyorlar. Bilseler ya içimde ne kadar yer kapladığını, ne kadar sevdiğimi. herkesi Allah gönlündekine kavuştursun.
Hiç sesini çıkartmadan bekleyenlerin çoğu geri dönüş alıyor, dik duracaksın sensizde yapabiliyorum benim bir hayatım var diyeceksin.
O kadar çok özledim ki, ne kadar aciz olursam olayım bunlar benim duygularım ve ben inşallah bununda üstesinden geleceğim.

Aynı durumdayız sadece bizim süre olarak bir 12 ay daha fazla ilişki.
Çok istedim dönmesini peşinden koştum demek yalan olmaz da olmadı işte.
Dün iki ay oldu ayrılalı ama o benim içimden hala ayrılmadı. kendimi aciz hissediyorum bu kadar zayıf olmayı kendime yediremiyorum, çok kızıyorum kendime. dönmesini bekledikçe de dönmeyecek biliyorum. artık kimseye anlatamıyorum çünkü bu kadar güçsüz müydün sen sevmiyor dedi işte dönmeyecek de diyorlar, dönse bile sen ona dönecek misin yani diyorlar. Bilseler ya içimde ne kadar yer kapladığını, ne kadar sevdiğimi. herkesi Allah gönlündekine kavuştursun.
Hiç sesini çıkartmadan bekleyenlerin çoğu geri dönüş alıyor, dik duracaksın sensizde yapabiliyorum benim bir hayatım var diyeceksin.
O kadar çok özledim ki, ne kadar aciz olursam olayım bunlar benim duygularım ve ben inşallah bununda üstesinden geleceğim.
İnşallah. Ben de öyle görüyorum herkes geri dönüş alıyor. Herkesin sevgilisi dönmüş geri. Çok mutlu olanlar da olmuş. İçinde bulunduğumuz durum az çok aynı. Duayla beklemekten başka da oluru yok gibi. Bekliyorum. Dönecek, duam kabul olacak biliyorum. Sadece o zamana kadar sabretmek zor. Ne yapacağımı bilmiyorum. İnşallah kavuşursun sevdiğine. Burada güzel anıları paylaşırız birlikte.

İnşallah. Ben de öyle görüyorum herkes geri dönüş alıyor. Herkesin sevgilisi dönmüş geri. Çok mutlu olanlar da olmuş. İçinde bulunduğumuz durum az çok aynı. Duayla beklemekten başka da oluru yok gibi. Bekliyorum. Dönecek, duam kabul olacak biliyorum. Sadece o zamana kadar sabretmek zor. Ne yapacağımı bilmiyorum. İnşallah kavuşursun sevdiğine. Burada güzel anıları paylaşırız birlikte.

7 kilo verdim 45 kilo kaldım şuan. Dönsün de mutlu olacak mıyım acaba psikolojimi bozdu resmen :KK70: senide allah yakın zamanda sevdiğine kavuştursun geldiğinde yaz :KK70: he birde 'sizi terk eden erkek arkadaşınızı geri getirmenin yolları' farklı bir forum sitesinde şuan onu uyguluyorum bakalım beklemedeyim :KK70:

7 kilo verdim 45 kilo kaldım şuan. Dönsün de mutlu olacak mıyım acaba psikolojimi bozdu resmen :KK70: senide allah yakın zamanda sevdiğine kavuştursun geldiğinde yaz :KK70: he birde 'sizi terk eden erkek arkadaşınızı geri getirmenin yolları' farklı bir forum sitesinde şuan onu uyguluyorum bakalım beklemedeyim :KK70:
Ben de 9 kilo verdim ya. Mesaj atar mısın siteyi

Deger bilmeyip uzenlerle hic zaman kayip etme.
Tecrube sahibi olarak diyorum, donuncede degismiyolar uzmeye kaldiklari yerden devam ediyorlar.
Bir iki mutlu ettikleri gunun hatrina degmez.
Karakter sahibi insan sevmek lazim. Tanidikca sevdikce sevesiniz geliirrr :KK51:
Ilk defa karakterini iyice arastirip oyle birini sevmeye basladim, cok daha mutluyum huzurluyum.
Kavgamiz gurultumuz yok, hersey en basindan beri ciddi. Kafamda soru isareti yok.
Mantiginizla sevin, mutlu olun...
Çok merak ediyorum mantığında nasıl sevdin bana da şöyle bende istiyorum ya :KK43:

Ölü taklidi yapin ortadan kaybolun merak etsin özlesin,siz üzerine gittikce daha cok uzaklasir sogur, bende hep işe yaramiştir:KK49:

X