Terkedildim acım geçmiyor

Ne demek, hemcinsimin kendini bir erkeğe ezdirmesine, bir erkeği şımartmasına kesinlikle karşıyım. Kendine ne kadar çok değer verirsen karşına da sana o kadar çok değer veren kişiler çıkar. Elimden geldiğince yazar yardımcı olmaya çalışırım. Siz de tedavi fikrinden vazgeçmeyin çünkü hem bu kişi için hem de ileride yaşayacağınız ilişkiler için davranışlarınızı, düşünce yapınızı değiştirmeniz şart. Bu kişiyi unutup bu sefer de başkasına takıntılı olmanızı istemem. Takıntı durumunuzun sebebi neyse umarım tespit edilir ve bu takıntıları aşarsınız.

Yok terapi alacağım hatta heyecanlıyım bunun için. Dediğim gibi ilişki için de çok değer verildi ama sonrasindaki saygısızlıklari kabul etmemem gerekiyordu. Yine şükür ki geçen aydan iyiyim umarım zamanla daha da toplarim. Takıntı üzerine özellikle konuşacağım zaten ilk iki seans sizinle görüşüp tanışıp öyle ilişki meselesi üzerine calisacagiz demisti terapistim. Bütçesel beni zorlayacak ama gerekirse az yiyeceğim harcayacagim terapi alacağım kendimi iyileştirmem gerekiyor

Evet çünkü hem bu kişi için hem de gelecekteki ilişkiler için takıntı geliştirmemeyi, daha sağlıklı düşünmeyi, daha sağlıklı davranmayı öğrenmeniz gerekiyor. Umarım karşınıza işinin ehli biri çıkar, terapiler güzel geçer. Bütçenizi çok zorlarsa devlet tarafından da araştırmalar yapın.

Sanirim aylik 8 k civarında bir harcama çıkacak seanslar haftaici akşam olmalı o yüzden online terapi daha iyi olucak bakalım teşekkürler

Size "önüne bak" demiş anlamak isteyen için yeterli bir cümle. Ama siz gitmesini ısrarla parasının olmamasına bağlıyorsunuz. İşsiz güçsüz bir adama zamanınızı harcamayın yazık.

Takıntıya dönmüş çok üzgünüm benımde böyle oluyor bın kere kafada kurup beynımde döndürüyorumcok zor geçiyor ama geçiyor kaç kere ılıskı atlattım cok ağladım cok üzüldüm ama geçti… baskasını seveceksın baskasına dokunacaksın.. zamanla

Size "önüne bak" demiş anlamak isteyen için yeterli bir cümle. Ama siz gitmesini ısrarla parasının olmamasına bağlıyorsunuz. İşsiz güçsüz bir adama zamanınızı harcamayın yazık.
İşsiz değil de kendi işi batti gelir gideri karşılamıyor yani. Evet ayrilik sonrasi bunu dedi. Umarım iyileşip önüme bakarim

Son parasını ertesi gün hapı alan adamdan olmaz.
Teşekkürler inşallah. Kac yasindasiniz kac ayda atlatmistiniz bu süreci iki ay oldu artık çok yoruldum en azından yaza kadar toparlamak istiyorum

İşsiz değil de kendi işi batti gelir gideri karşılamıyor yani. Evet ayrilik sonrasi bunu dedi. Umarım iyileşip önüme bakarim

Kendinizi kandırmayı bırakın. Adam hem işsiz, hem çulsuz hemde iş batıran başarısız biri net. Birde sürekli param yok diye zırlayan erkektende nefret.

Bu kafadan kurtulamadığınız sürece normale dönemezsiniz. Yarını düşünmeyip her kazandığını sizle harcıyorsa zaten oldan bir cacık olmaz ha öyle yapmıyorsa size yalan söylüyor demektir yine olmaz. Diyelim ki oldu siz adama ayrılalım derken ne bekliyordunuz yalvaracakmıydı ii yapmış ayrılmakla.

Seven erkek bırakmaz.

Çok klişe bir erkek yalanıdır bu adam sizi istemiyor. İstese böyle mi davranır.

O ayrilik için çok düşündüm istemeyerek ayrıldım ama mantıklı bir karardı cunku iki sene diyor ama kesin degil vs gelecek plani olmamasi belirsizlik beni geriyor. sonra tabi seviyorum diye geri döndürmeye çalıştım daha doğrusu o bana baya yaziyordu ayrilik sonrasi buraya atanan erkek arkadaşımla kahve içmeye gideceğim diye oldu koptu ama bence bahaneydi orası neyse hayırlısı olsun

Parası yok ama daha pahalı etmesi günü hapını önceden temin edip yanında getirmiş. Çünkü adam keyfine düşkün, kendini kısıtlamadan seni hiç düşünmeden seks peşinde. O hap senin dengeni bozacakmış, hasta edecekmiş daha pahalıymış umrunda bile değil. Seni sevse kondom alır, defalarca sever. Safi kendi keyfi peşinde o günü kurtarmış bitmiş. O hapların %100 koruması yok hem kendini yakarsın hem sağlıksız bir bebek bile dünyaya gelebilir. Seni düşünmeyen çocuğunu düşünmez. Paralı birliktelik yapmaya gitse ertesi gün hapı al diyip içine boşalabilir mi? Hastalık da kapar. Bir ertesi gün hapı ödeyerek güvenli ve hesap vermek zorunda olmayacağı bir ilişki yaşamış.

gelecek plani olmamasi belirsizlik beni geriyor
Gelecek planı olmaması diye bir şey yok adamın seninle herhangi bir gelecek planı yok. Sınır koymazsan geçmişte yaşadığın üç anıya tutunur tutunur ertesi gün haplarını yutmaya devam edersin. O da plan yapacağı birini buluncaya kadar aşağılamaya devam eder.

Ya bi de eşyan meyşan diyen insan ne itici şeyler kaç yaşına gelmiş kazık kadar adamsın tavlamaya kalktığın insana ettiğin laflara bak itici

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…