benimde içimdenhep konuşmak geçiyo ama nasıl başlasam ne desem bilemiyorum. çok hevesli görünmek istemiyorum ama benim çok heycanlı bi yapım var tel konuşursak kesin belli ederim. mesaj atmam lazım nasıl yazmalıyım bana fikir verirmisiniz
Ben de yapı olarak heyecan yapan biriyimdir ama biraz durup bekler ve kendi kendime telkin ederim sakin ol sen iyisin mantıklı düşün falan diye kendimi hazırlayıp öyle yaparım konuşmalarımı.
Mesaj olarak da biraz sitemkar ama kestirip atmayan, sakin düşünüp ölçülü davranan bir tavır sergilemelisin.
Ne anlatacaksın aradan ne kadar zaman geçti ne oldu da şimdi? Hem benim evlenmediğimi nereden biliyorsunuz, takip mi ediyorsun amacn ne? falan de.
Merhaba,
Bilmediğiniz ve karışık olan durum acaba kendisinin o dönem evli olması, bundan dolayı uzaklaşmış olması olabilir mi?
Belki evliliğini sonlandırdı o yüzden sizinle konuşmak istiyor. Okuyunca aklıma bu geldi sadece..
tüm yaşadıklarıma rağmen kalbime söz geçiremiyorum gözüm hep telefonda bidaha mesaj atarmı ararmı ararsa ne konuşurum. kafam çok karıştı face den bakmaya çalıştım bişeyler bulurmuyum diye ama bulamadım facesini.
bence kendini çok kaptırma.(eğer hikaye doğruysa) sonuçta annesi hastalanmasaydı evlenecekti. belki de evlidir. senin ona olan zaafını bildiği için kendine heyecan arıyor.arkadaşlar kusura bakmayın yazamadım iş nedeniyle gelişmeler var kısaca anlatayım
kendimi iyce sakinleştirdikten sonra msj attım ne istiyorsun bunca zaman sonra bu şekilde mesaj yazman hiç hoş değil dedim
aradı bikaç kere ama açmadım sesini duyarsam heycanlanırım diye tekrar mesaj yazdı oda
annesi onların ordan bi kız bulmuş evlenmesini istemiş oda çok direnmiş ama kabul etmiş sonra annesi kötü bir hastalığa yakalanmış onun tedavisiyle uğraşmaktan kızla görüşememiş ama o arada benide unutmamış annesi iyleşince beni söyleyecekmiş ama annesi vefat etmiş bi boşluğa düşmüş annesine çok bağlıymış falan
bunları bikaç mesajla gönderdi daha ayrıntıda varda kısa kestim bende aradım baş sağlığı için konuştuk biraz samimiyetine inandım ama belli etmedim seviyeli davrandım eskisi gibi olmaz falan dedim
şu an arada bir mesaj falan atıyo tekrar beni kandırmaya çalışıyo anlayacağınız
seviyemi koruyorum ama bişeye başlasam bile çok kolay olmayacak yorumlarınızı çok merak ediyorum tarafsız olamıyorum dışardan nasıl görünüyor sizce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?