• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

terkeden sevgilim pişman olmuş

benimde içimdenhep konuşmak geçiyo ama nasıl başlasam ne desem bilemiyorum. çok hevesli görünmek istemiyorum ama benim çok heycanlı bi yapım var tel konuşursak kesin belli ederim. mesaj atmam lazım nasıl yazmalıyım bana fikir verirmisiniz

Ben de yapı olarak heyecan yapan biriyimdir ama biraz durup bekler ve kendi kendime telkin ederim sakin ol sen iyisin mantıklı düşün falan diye kendimi hazırlayıp öyle yaparım konuşmalarımı.
Mesaj olarak da biraz sitemkar ama kestirip atmayan, sakin düşünüp ölçülü davranan bir tavır sergilemelisin.
Ne anlatacaksın aradan ne kadar zaman geçti ne oldu da şimdi? Hem benim evlenmediğimi nereden biliyorsunuz, takip mi ediyorsun amacn ne? falan de.:34:

Ben de yapı olarak heyecan yapan biriyimdir ama biraz durup bekler ve kendi kendime telkin ederim sakin ol sen iyisin mantıklı düşün falan diye kendimi hazırlayıp öyle yaparım konuşmalarımı.
Mesaj olarak da biraz sitemkar ama kestirip atmayan, sakin düşünüp ölçülü davranan bir tavır sergilemelisin.
Ne anlatacaksın aradan ne kadar zaman geçti ne oldu da şimdi? Hem benim evlenmediğimi nereden biliyorsunuz, takip mi ediyorsun amacn ne? falan de.:34:

bende tam bunu yapıyorum sakin ol diyorum kendi kendime önce kendimi sakinleştireyim ümitlenmeyeyim sonrada msj atacam

birde bilmediğin şeyler var demiş merak ettim nedir acaba diye o zamanlar ortak bi tanıdığımız vardı nerden konu açıldı hatırlamıyorum -onun durumu biraz karışık gibi bişeyler söylemişti tabi bizim durumumuzu bilmiyodu

Merhaba,
Bilmediğiniz ve karışık olan durum acaba kendisinin o dönem evli olması, bundan dolayı uzaklaşmış olması olabilir mi?
Belki evliliğini sonlandırdı o yüzden sizinle konuşmak istiyor. Okuyunca aklıma bu geldi sadece..

Merhaba,
Bilmediğiniz ve karışık olan durum acaba kendisinin o dönem evli olması, bundan dolayı uzaklaşmış olması olabilir mi?
Belki evliliğini sonlandırdı o yüzden sizinle konuşmak istiyor. Okuyunca aklıma bu geldi sadece..

hayır evli olmadığına eminim kimliğini görmüştüm ama insanın gözü kör oluyor gerçekten hiç bişey yakıştıramıyor hala ümit var içimde hep de vardı bi gün beraber olucaz diye

Ben açıkcası başka sebepler olabileceğini de düşünüyoum sonuçta erkek ve her ihtimali de düşünmek lazım memleketinde başka kız olup bu nişanlıda olabilr senle tanışmadan önce sevgili olduğu ama senle tanıştıktan sora ilgisini senin çektiğin boş bir anına denk gelmiş olabilrsin memleketinde o kız vardır ama senin haberin yoktur ve bunu doğru bir şekilde dile getirmeyip sebep olarak ailesini göstermişte olabilr sana unutamamıştırda seni merak etmiştir yine aramışta olabilrr

Mesaj atınn,ben çok merak ettim:27:
Acaba neymiş bilmedikleriniz çok heyecanlı :1:
Buraya yazın ama gelişmeleri :27:

Ee attın mı mesajı? :26:
Bu durumu uzattıkça aklında daha çok yer edinecek bu kişi.
Bi an önce ne diceğini öğren kafan rahat olsun hiç olmazsa :68:

Son düzenleme:
Bikere konusmaktan yada mesajlasmaktan bisi olmaz...bence atin bi mesaj, hayirdir bunca sene sonra neden beni ariyorsun diye, meraginizida gidermis olursunuz, söyliycegi seye göre hareket edersiniz...olmadi beni bidaha arama sorma,benim gönlüm baskasinda diyebilirsiniz...böyle seneler sinra bile icinicinizi yersiniz...

Sadece ilk mesaj olsaydı, aklına gelmişsin, bir kapı açmaya çalışıyor, cevap yazma derdim. Çünkü baştan kesip atması bende hoş bir izlenim bırakmadı. İsteseydi memleketlisi olmayan bir kızı da bal gibi kabul ettirirdi ailesine.

İkinci mesaj biraz daha farklı geldi bana. Üstelik seviyorsun da... O yüzden bir kez konuşabilirsin. Bakarsın iyi bir sonuca varır belli mi olur? Ama çok hayallere de kapılma bu arada, olmama durumunda üzülmeni istemem. "Madem söyleyeceklerin var, istediğin gibi bir kez konuşabiliriz." derdim sanırım ben olsam.

Ben bile merak ettim valla.

Konuşmayın ama mesajla iletişime geçin derim, yani ben olsam emin olmamakla beraber öyle yapardım herhalde.

içinden nasıl geliyorsa öyle davran. cevap ver, en azından evlimi değil mi, hayatında biri var mı yok mu öğrenmiş olursun..bence duygularını kontrol ederek yap bunu. senin hala onu isteyip istemediğini tartıyor olabilir, ya da evlendimi ne oldu ne yapıyor diye merakta olabilir... istediğini çok belli edersen, terste tepebilir dikkatli ol. aaa sen yaşıyormuydun de mesela gerisi gelir konuşmanın zaten

heyecanlandığını belli etmeden seviyeli bi şekilde konuş bunca zaman ne yaptığını falan da sor öğren bu arada tabii doğruyu söylerse ne mutlu :31: seni neden aradığını vs.. sor ne çok soğuk ne de çok sıcak bir konuşma olsun. Ama bence için içini yiceğine konuş derim

Bence ciddi ve seviyeli bir şekilde keşkelerin kurbanı olmamak için iletişime geçmelisiniz. Ayrıca gelişmeleri yazın bu konuyu merak ettim:26:

tüm yaşadıklarıma rağmen kalbime söz geçiremiyorum gözüm hep telefonda bidaha mesaj atarmı ararmı ararsa ne konuşurum. kafam çok karıştı face den bakmaya çalıştım bişeyler bulurmuyum diye ama bulamadım facesini.

Her zaman terkeden, arkasindan yas dokturen kiymetlidir, ulasilmaz olan, yalvartan kiymete biner.
Insan psikolojisi iste...
Bana kalirsa kendinize soz gecirin ve noktayi koyun.
Istemiyorum seni, sonra ya bosta kaldim sen gel bakiyim buraya!!!
Sence bunu hakediyor musun?!!
Gonul laf dinlemez ama hayat o kadar kolay degil.
Sizi yari yolda birakmiyacak birini bulun ve guvenle yasayin...

arkadaşlar kusura bakmayın yazamadım iş nedeniyle gelişmeler var kısaca anlatayım
kendimi iyce sakinleştirdikten sonra msj attım ne istiyorsun bunca zaman sonra bu şekilde mesaj yazman hiç hoş değil dedim
aradı bikaç kere ama açmadım sesini duyarsam heycanlanırım diye tekrar mesaj yazdı oda
annesi onların ordan bi kız bulmuş evlenmesini istemiş oda çok direnmiş ama kabul etmiş sonra annesi kötü bir hastalığa yakalanmış onun tedavisiyle uğraşmaktan kızla görüşememiş ama o arada benide unutmamış annesi iyleşince beni söyleyecekmiş ama annesi vefat etmiş bi boşluğa düşmüş annesine çok bağlıymış falan
bunları bikaç mesajla gönderdi daha ayrıntıda varda kısa kestim bende aradım baş sağlığı için konuştuk biraz samimiyetine inandım ama belli etmedim seviyeli davrandım eskisi gibi olmaz falan dedim
şu an arada bir mesaj falan atıyo tekrar beni kandırmaya çalışıyo anlayacağınız
seviyemi koruyorum ama bişeye başlasam bile çok kolay olmayacak yorumlarınızı çok merak ediyorum tarafsız olamıyorum dışardan nasıl görünüyor sizce

arkadaşlar kusura bakmayın yazamadım iş nedeniyle gelişmeler var kısaca anlatayım
kendimi iyce sakinleştirdikten sonra msj attım ne istiyorsun bunca zaman sonra bu şekilde mesaj yazman hiç hoş değil dedim
aradı bikaç kere ama açmadım sesini duyarsam heycanlanırım diye tekrar mesaj yazdı oda
annesi onların ordan bi kız bulmuş evlenmesini istemiş oda çok direnmiş ama kabul etmiş sonra annesi kötü bir hastalığa yakalanmış onun tedavisiyle uğraşmaktan kızla görüşememiş ama o arada benide unutmamış annesi iyleşince beni söyleyecekmiş ama annesi vefat etmiş bi boşluğa düşmüş annesine çok bağlıymış falan
bunları bikaç mesajla gönderdi daha ayrıntıda varda kısa kestim bende aradım baş sağlığı için konuştuk biraz samimiyetine inandım ama belli etmedim seviyeli davrandım eskisi gibi olmaz falan dedim
şu an arada bir mesaj falan atıyo tekrar beni kandırmaya çalışıyo anlayacağınız
seviyemi koruyorum ama bişeye başlasam bile çok kolay olmayacak yorumlarınızı çok merak ediyorum tarafsız olamıyorum dışardan nasıl görünüyor sizce
bence kendini çok kaptırma.(eğer hikaye doğruysa) sonuçta annesi hastalanmasaydı evlenecekti. belki de evlidir. senin ona olan zaafını bildiği için kendine heyecan arıyor.

Back