• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

terkeden sevgilim pişman olmuş

SELENA90

Üye
Kayıtlı Üye
7 Kasım 2013
15
0
6
34
İstanbul
mrb arkadaşlar yeni üye oldum hep takip ederim aslında ama geçen başıma gelen bi şeyi paylaşmak fikir almak istedim.

çok uzatmadan anlatmaya çalışıcam . eskiden görev yaptığım bi köyde tam karşımızdaki karakolda bi subay vardı hep uzaktan görürdüm arkadaşlar arasındada çok konuşulurdu yakışıklılığı beyfendiliği kibarlığı falan. neyse bi şekilde küçük bir köy nede olmasa tanıştık telefonlarımızı verdik birbirimize arada konuşurduk bi problem olunca ben arardım bişe sormak için o arardı falan ama aramızda hiç öyle açıktan özel bişey olmadı. ama ben ona çok aşık olmuştum tabi telefonum o arayınca başka müzik çalardı mesela ben öyle ayarlamıştım o anki heycanımı çarpıntımı hiç unutamam. her an bana açılacak sevdiğini söyleyecek diye beklemekle geçti. perdenin arkasından akşama kadar onu görecem diye bakardım yemeğimi bile camın önünde yerdim daha neler neler. bu şekilde 1 yıl geçti halimden çokda şikayetçi değildim onu görmek arada bir bile olsa konuşmak yetiyordu bana. bayramlar gelsede msj laşsak diye beklemek o heyecanla yaşamak çok güzeldi .
bi gün bi iş sebebiyle (benimle alakalı değil) çalıştığım yere geldi muhabbet esnasında söz benim o zaman baktığım su kaplumbağama geldi görmek istediğini söyledi bende burda yan odada bakabilirsiniz dedim birlikte yan odaya gittik kaplunbağamı sudan aldım avucunu açtı bende elimin onun eline değmemesine özen göstererek(neden yaptım bilmiyom)avucuna koydum.
baktı işte işide bitmişti gitti çok hatırlamıyom gerisini. akşam bana bi msj attı
-neden elini kaçırdın ki ben o an için çok bekledim.
ben bişey yazamadım heycandan otuz kere yazdım sildim . ertesi gün
- msj karşılık veremedim kusura bakmayın dedim şaşırdım sadece beklemiyordum dedim.
ve konuşmamız bu şekilde başlamış oldu ama hiç aşkım cicim gibi değil hep mesafeli ben ondan bekledim ama o hiç yanaşmadı bir kere seni seviyorum dedi sadece ben ona ismiyle bile hitap edemedim hep sizli bizli beyli konuştum fırsat olmadı çünkü çok mutluydum ama kötü giden bişeyler vardı haftalarca aramadı konuşamadım sonra dayanamadım ben aradım konuştuk benimle olamazmış ailesi aynı memleketten biriyle evlenmesini istiyormuş onlara beni anlatmış istememişler karşı gelemezmiş onlara.
bekliyodum zaten böyle bişeyi çünkü hep uzak durdu bana nedeni bumu dedim evet dedi beni çok heveslendirip yarı yolda bırakmak istememi
neyse çok aşk acısı çektim halada seviyorum 3 yıl geçti aradan asıl olaya geleyim
dün bir msj aldım
-nasılsın sadece seni merak ettim.
hiç cevap vermedim telefonunu unutmuşum sonuna isim yazmış ama ne yapmam gerekli bilmiyorum evlimi bekarmı hala. hala seviyorum heycandan kallbim çarpıyo ama.. birsürü ama var dışardan birilerinin görüşünü almak istedim sadece okuduğunuz için teşekkür ederim.

Sevgi heyecan güzel birşey ama aradan 3 yıl geçmiş ve siz bir ilişkiye bile başlayamadan ailesi için senden vazgeçmiş. Çoktan evlenmiş çoluk çocuğa bile belki de karışmıştır. Bence kırgınlığını dile getir, hatta hani evleniyordun hala neden bana yazıyorsun falan de :34: Bir kez vazgeçen yine vazgeçebilir üstelik her seferde daha da fazla acı çekersin. Kendine yapma bunu...

ayyy film gibiiiii
bence seviyeli bir şekilde konuşun herşeyi öğrenirsiniz
belki oda evlenmemiştir :119:

ayyy film gibiiiii
bence seviyeli bir şekilde konuşun herşeyi öğrenirsiniz
belki oda evlenmemiştir :119:

Merhaba SELENA90 ;

Suff hanıma katılıyorum. bence de seviyeli bir şekilde konuşun. Üzerinden zaman geçse de bir şekilde aklınızdan çıkartamamışsınız. Konuşmadan bilemezsiniz. Şayet kendine yeni bir hayat kurduğu ise , medeni hali değişti ise bu durumda da hem aklınızdan tamamen çıkarır hem de irtibatı kesersiniz.

Hakkınızda hayırlısı olsun ;)

teşekkür edrim yorumlarınız için evet merak ediyorum acaba evlendimi ama hiç cesaretim yok msj karşılık bu arada konu başlığını değiştirdim ama iki konu açmış görünüyo takip edemiyorum biri kapatılabilirmi.

mrb arkadaşlar yeni üye oldum hep takip ederim aslında ama geçen başıma gelen bi şeyi paylaşmak fikir almak istedim.

çok uzatmadan anlatmaya çalışıcam . eskiden görev yaptığım bi köyde tam karşımızdaki karakolda bi subay vardı hep uzaktan görürdüm arkadaşlar arasındada çok konuşulurdu yakışıklılığı beyfendiliği kibarlığı falan. neyse bi şekilde küçük bir köy nede olmasa tanıştık telefonlarımızı verdik birbirimize arada konuşurduk bi problem olunca ben arardım bişe sormak için o arardı falan ama aramızda hiç öyle açıktan özel bişey olmadı. ama ben ona çok aşık olmuştum tabi telefonum o arayınca başka müzik çalardı mesela ben öyle ayarlamıştım o anki heycanımı çarpıntımı hiç unutamam. her an bana açılacak sevdiğini söyleyecek diye beklemekle geçti. perdenin arkasından akşama kadar onu görecem diye bakardım yemeğimi bile camın önünde yerdim daha neler neler. bu şekilde 1 yıl geçti halimden çokda şikayetçi değildim onu görmek arada bir bile olsa konuşmak yetiyordu bana. bayramlar gelsede msj laşsak diye beklemek o heyecanla yaşamak çok güzeldi .
bi gün bi iş sebebiyle (benimle alakalı değil) çalıştığım yere geldi muhabbet esnasında söz benim o zaman baktığım su kaplumbağama geldi görmek istediğini söyledi bende burda yan odada bakabilirsiniz dedim birlikte yan odaya gittik kaplunbağamı sudan aldım avucunu açtı bende elimin onun eline değmemesine özen göstererek(neden yaptım bilmiyom)avucuna koydum.
baktı işte işide bitmişti gitti çok hatırlamıyom gerisini. akşam bana bi msj attı
ben bişey yazamadım heycandan otuz kere yazdım sildim . ertesi gün
- msj karşılık veremedim kusura bakmayın dedim şaşırdım sadece beklemiyordum dedim.
ve konuşmamız bu şekilde başlamış oldu ama hiç aşkım cicim gibi değil hep mesafeli ben ondan bekledim ama o hiç yanaşmadı bir kere seni seviyorum dedi sadece ben ona ismiyle bile hitap edemedim hep sizli bizli beyli konuştum fırsat olmadı çünkü çok mutluydum ama kötü giden bişeyler vardı haftalarca aramadı konuşamadım sonra dayanamadım ben aradım konuştuk benimle olamazmış ailesi aynı memleketten biriyle evlenmesini istiyormuş onlara beni anlatmış istememişler karşı gelemezmiş onlara.
bekliyodum zaten böyle bişeyi çünkü hep uzak durdu bana nedeni bumu dedim evet dedi beni çok heveslendirip yarı yolda bırakmak istememi
neyse çok aşk acısı çektim halada seviyorum 3 yıl geçti aradan asıl olaya geleyim
dün bir msj aldım
hiç cevap vermedim telefonunu unutmuşum sonuna isim yazmış ama ne yapmam gerekli bilmiyorum evlimi bekarmı hala. hala seviyorum heycandan kallbim çarpıyo ama.. birsürü ama var dışardan birilerinin görüşünü almak istedim sadece okuduğunuz için teşekkür ederim.

Hic sevgili olmamışsınız ki adam sizi terketsin.

doğru söylüyorsunuz başlığı yanlış seçmişim değiştirmek istedim ama yanlışlıkla iki konu açmışım

Neyse, sağlık olsun.

Bence cevap fln vermeyin, gayet basiretsiz bir askermiş zaten. Ailesinin dibinden ayrılmayan korkağın teki.

tüm yaşadıklarıma rağmen kalbime söz geçiremiyorum gözüm hep telefonda bidaha mesaj atarmı ararmı ararsa ne konuşurum. kafam çok karıştı face den bakmaya çalıştım bişeyler bulurmuyum diye ama bulamadım facesini.

Üzgünüm ama pişman olduğunu nereden anladınız, öylesine de atmış olabilir, bence çok fazla umut bağlayıp kendinizi üzmeyin. Ben olsam cevap atardım ama hayallere dalmazdım tam niyetini anlamadan. Temkinli olmanızda fayda var. :40:

Bencede Konus, belkide bekardir, kimbilir.
Benim anlamadigim, Adam pisman oldugunu yazdimi size?

yok canım öyle bir mesajla olmaz bu işler kusura bakma,
bu iş (ailenin baskısıyla olsa bile) aradan 3 yıl geçmiş bir mesajla aklını çelecek!
subay be, ailesine söz geçiremiyor bir de sevdiği kız için,
kusura bakma sinirlendim, cevap falan yazma isterse bekar olsun,
yine sen bilirsin...

çok uzatmadan anlatmaya çalışıcam . Eskiden görev yaptığım bi köyde tam karşımızdaki karakolda bi subay vardı hep uzaktan görürdüm arkadaşlar arasındada çok konuşulurdu yakışıklılığı beyfendiliği kibarlığı falan. Neyse bi şekilde küçük bir köy nede olmasa tanıştık telefonlarımızı verdik birbirimize arada konuşurduk bi problem olunca ben arardım bişe sormak için o arardı falan ama aramızda hiç öyle açıktan özel bişey olmadı. Ama ben ona çok aşık olmuştum tabi telefonum o arayınca başka müzik çalardı mesela ben öyle ayarlamıştım o anki heycanımı çarpıntımı hiç unutamam. Her an bana açılacak sevdiğini söyleyecek diye beklemekle geçti. Perdenin arkasından akşama kadar onu görecem diye bakardım yemeğimi bile camın önünde yerdim daha neler neler. Bu şekilde 1 yıl geçti halimden çokda şikayetçi değildim onu görmek arada bir bile olsa konuşmak yetiyordu bana. Bayramlar gelsede msj laşsak diye beklemek o heyecanla yaşamak çok güzeldi .
Bi gün bi iş sebebiyle (benimle alakalı değil) çalıştığım yere geldi muhabbet esnasında söz benim o zaman baktığım su kaplumbağama geldi görmek istediğini söyledi bende burda yan odada bakabilirsiniz dedim birlikte yan odaya gittik kaplunbağamı sudan aldım avucunu açtı bende elimin onun eline değmemesine özen göstererek(neden yaptım bilmiyom)avucuna koydum.
Baktı işte işide bitmişti gitti çok hatırlamıyom gerisini. Akşam bana bi msj attı
Ben bişey yazamadım heycandan otuz kere yazdım sildim . Ertesi gün
Ve konuşmamız bu şekilde başlamış oldu ama hiç aşkım cicim gibi değil hep mesafeli ben ondan bekledim ama o hiç yanaşmadı bir kere seni seviyorum dedi sadece ben ona ismiyle bile hitap edemedim hep sizli bizli beyli konuştum fırsat olmadı çünkü çok mutluydum ama kötü giden bişeyler vardı haftalarca aramadı konuşamadım sonra dayanamadım ben aradım konuştuk benimle olamazmış ailesi aynı memleketten biriyle evlenmesini istiyormuş onlara beni anlatmış istememişler karşı gelemezmiş onlara.
Bekliyodum zaten böyle bişeyi çünkü hep uzak durdu bana nedeni bumu dedim evet dedi beni çok heveslendirip yarı yolda bırakmak istememi
dün bir msj aldım
Hiç cevap vermedim telefonunu unutmuşum sonuna isim yazmış ama ne yapmam gerekli bilmiyorum evlimi bekarmı hala. Hala seviyorum heycandan kallbim çarpıyo ama.. Birsürü ama var dışardan birilerinin görüşünü almak istedim sadece okuduğunuz için teşekkür ederim.

pişman olduğunu nereden anladın ki :26::26:

arkadaşlar pişmann olup olmadığını bilmiyorum dedim ya başlığı yanlış seçmişim düzeltmeye çalıştım olmadı
herkez hemen hemen aynı fikirde demekki cevap vermemem gerekiyor aslında bende öyle düşünüyorum ama bi tarafım da merak ediyo işte

bence kesinlikle mesaj atmayın
anasnın sözünden çıkamayan
sevgisinin, duygularının arkasında duramayan adamlada uğraşmayın derim zira hayır gelmez:51:

Son düzenleme:
Bence de aklınızda kalacağına bir sorun bakalım sizi istemeyen ( üstelik sebep bile yokken) ailesine rağmen neden şimdi tekrar aklınızı karıştırıyormuş bende merak ettim doğrusu...
1 sene açılamaması falan...efendi olabilir,yakışıklıda ama bana biraz yüreksiz geldi.

arkadaşlar günaydın dün akşam bi mesaj daha attı aynen yazıyorum size,
-bana kırgın olduğunu biliyorum ama bilmediğin şeyler var, evlenmediğini biliyorum seninle ilgili herşeyden haberim var, konuşmamıza izin ver.
hiç cevap vermedim ama kafama bişey takıldı benim evlenmediğimi biliyo ama kendiyle ilgili bişey yazmamış bende evlenmedim falan diyebilirdi değilmi. demekki bişeyler yaşadı belkide şuan evli mutsuz oldu boşlukta o yüzden beni kullanıyor.ne düşünmem gerekiyor bilmiyorum.

arkadaşlar günaydın dün akşam bi mesaj daha attı aynen yazıyorum size,
-bana kırgın olduğunu biliyorum ama bilmediğin şeyler var, evlenmediğini biliyorum seninle ilgili herşeyden haberim var, konuşmamıza izin ver.
hiç cevap vermedim ama kafama bişey takıldı benim evlenmediğimi biliyo ama kendiyle ilgili bişey yazmamış bende evlenmedim falan diyebilirdi değilmi. demekki bişeyler yaşadı belkide şuan evli mutsuz oldu boşlukta o yüzden beni kullanıyor.ne düşünmem gerekiyor bilmiyorum.

Bu cümle aynen senin dediğin gibi dikkatimi çekti senin evlenmediğini biliyor ama kendi hakkında en ufak birşey dememiş. Seni kullanıyor gibi bir yorum yapamam belki içten içe hep sevmiştir ama yeterince cesur olup arkasında duramamış, sadece içinde yaşamıştır. Ama eğer senin içinde acabalar, soru işaretleri varsa ve netlik istiyorsan konuş, dinle... Sevgi güzel şey ama bazen insan içinde kalınca o kişiyi gözünde daha da büyütebiliyor. Netlik kazandığında, emin ol hissettiğin sevgi mi aşk mı yoksa sadece bir umut mu daha iyi anlayacaksın:34:

Bu cümle aynen senin dediğin gibi dikkatimi çekti senin evlenmediğini biliyor ama kendi hakkında en ufak birşey dememiş. Seni kullanıyor gibi bir yorum yapamam belki içten içe hep sevmiştir ama yeterince cesur olup arkasında duramamış, sadece içinde yaşamıştır. Ama eğer senin içinde acabalar, soru işaretleri varsa ve netlik istiyorsan konuş, dinle... Sevgi güzel şey ama bazen insan içinde kalınca o kişiyi gözünde daha da büyütebiliyor. Netlik kazandığında, emin ol hissettiğin sevgi mi aşk mı yoksa sadece bir umut mu daha iyi anlayacaksın:34:

benimde içimdenhep konuşmak geçiyo ama nasıl başlasam ne desem bilemiyorum. çok hevesli görünmek istemiyorum ama benim çok heycanlı bi yapım var tel konuşursak kesin belli ederim. mesaj atmam lazım nasıl yazmalıyım bana fikir verirmisiniz

Back