Terk mi etmiş oldum ben şimdi?

Ya 30 yaşında insanlarsınız böyle ilişki mi olur liseli ergen gibi? Bırakın vakit kaybetmeyi önünüze bakın Allah aşkına

şimdi ayrılalım deseydi dokunmazdı ve daha dik durabilirdim. Fakat beni kışkırtıp sen ayrıldın sen bitirdin demesi dokundu bana zaten

Ya 30 yaşında insanlarsınız böyle ilişki mi olur liseli ergen gibi? Bırakın vakit kaybetmeyi önünüze bakın Allah aşkına
18den bu yaşına kadar olan ilişkileri de hep ayrıl barış geçmiş. İlk defa böyle bir ilişki yaşıyorum bende tuhaf gerçekten tuhaf

Cok sacma bir iliski. Yani ergende degilsiniz ki.
Birakin artik onunuze bakin

Saglam bi iliski degil...Araniz civimis artik bozulmus yurumez israrci olma cek kendini bence...Adam zaten donse de sende durmaz evlenmez bu

Drama prensi...
Cesareti yok her adımı senden bekliyor. Koy popoya, dert etme.

O size topu atmak istemiş ve başarmış. Sıyrılmış isin icinden. Suclu olan siz olmuşsunuz, değilken.
Asla ne yazin, ne stalklayin ne de arayın. Kaybetme korkusu olan bir kisi ayrılığı agzina bile almaz. Siz nasıl istemiyorum diyebiliyosaniz, o da diyebilirdi. Her zaman adim atan siz olursaniz, karsi taraf bir sure sonra bunu kullanir duruma geciyor. Adam demis kendi kendine zaten barisiyoruz diye. Yine barisacaksaniz o gelsin. ama burnu surtsun lutfen.
Ben de guya akil veriyorum ahahah. Esim de beni bosuyordu iki gun once pardon konuyu saptirdim

Ne kadar tatlısınız ya evliliklerde çok gördüm öyle boşayacağım vs diyen çiftleri öyle laf olsun diye deniyor sanırsam bilemiyorum tabii.
Topu bana attı ve ben şimdi ayrılmış mı oldum yani? Ben kötü hissediyorum nasıl bu kadar ayrılığı istemezken ben ayrıldım diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…