Terk ettigim esime attigim mesaj lutfen okuyun

Benneyapicam

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Nisan 2022
73
124
3
32
Eşimden ayrılmıştım belki hatırlayanlar vardır. Baristiktan sonra 1 konu hariç herseyini düzeltmisti bana olan ilgisi xocuklara vs hersey güzeldi. Ama çalışmak ve ayrı eve çıkmak konusunda bir türlü düzeleceğine inanamadım ve evi terk etmiştim çok yalvarmisti o sinirle gelmiştim. Bana gidersen ölürsün vs dedi. Wp da 3 e kdr cevrimici olduğunu gördüm gece dayanamadım mesaj attım.

Ben = Hani bana dedin ya ayrılıp barıştığımiz seferlerde kendini kandırma biz ayrılamayız vs. 2mizden birinin hayatında biri olursa biter diye bende sana evet demiştim. Geçen sefer sana yazdığımda Tuğçe benim icin öldün ciddiyetin farkına var demiştin, bana her seferinde sözler verip tutmayan ve güçlü olan taraf sen. Sana bu mesajı atıp atmamakta çok düşündüm ama aklında hiç bir kuşku kalmasin sende benim için şu dakika öldün. Bu saatlere kadar uykusuz kalıp konuşacağın birileri varsa demekki evet bi defteri kapamanjn vakti gelmiş. Bende bu saatten sonra kendime yol cizicem.Ben senin icin öldüğümü kabullendim, sende şu saatten sonra emin ol ki adının c si hayatımda geçmeyecek desen ki ben ölüyorum şu saatten sonra tanımıyorum der geçerim bu saatten sonra seninde yolun acik olsun bak sende bugünü asla unutma.

Oda şunu yazmış

Birincisi sana hesap verecek degilim ikincisi hayatimda kimse yok olamazda zaten benim icin o defter kapandi son olarak ben 7 yıldır ilk defa senin onune durdum gitme dedim sen beni o gun çiğnedin sen benim için öldün ne yaptigin hayatina mi baktigin hic bisey beni ilgilendirmiyor su saatten sonra yolun açık olsun bir daha asla cevap vermeyecem sana.

Bundan sonra cevP atmadım. İçimde gelgitlerim vardi ama bende bu defteri burda kapadım.. içimde.birseyler koptu sanki. Ne yapacağını bilemeyen nereye uçsam bilemeye kuşlar gibiydim günlerdir.. Sanki bir anda düşüverdim. Şimdi içinizde beni aşağılayanlar olacak eminim.. ama bende ne halt edicem hiç bilmiyorum.

meali bana karışma sen de ne yaparsan yap ..... erkekler kolay kolay demez bunu bence.
geri dönüş zor. önünüze bakın artık
Eski eşim qsiri kıskanç biriydi beni çok kıskanır xok kavga ederdi hele byle biri hiç demezdi.. gerci önceki ayriligimizdada demişti ama çok sinirli olduğunu söylemişti şuan sınırlı falan değil gayet sakin soyledi

Çok üzüldüm daha 1 Ay olmadı geleli..
Yani icindeki duygular bitmedi senin.
Ama eşinde bitmiş duruyor yada bunu bildiği için geri gel diye blöf yapıyor.
Ama benim anladığım sizin evliliğinizin bu durumda sonu yok.
Acilen ayrı ev,yeni düzen ve sıfırdan başlamanız lazım ama eşiniz yapmaz bunları.
Ya kararının arkasında duracaksın yada kabul edip aynı şekilde devam edeceksin.

Eşimden ayrılmıştım belki hatırlayanlar vardır. Baristiktan sonra 1 konu hariç herseyini düzeltmisti bana olan ilgisi xocuklara vs hersey güzeldi. Ama çalışmak ve ayrı eve çıkmak konusunda bir türlü düzeleceğine inanamadım ve evi terk etmiştim çok yalvarmisti o sinirle gelmiştim. Bana gidersen ölürsün vs dedi. Wp da 3 e kdr cevrimici olduğunu gördüm gece dayanamadım mesaj attım.

Ben = Hani bana dedin ya ayrılıp barıştığımiz seferlerde kendini kandırma biz ayrılamayız vs. 2mizden birinin hayatında biri olursa biter diye bende sana evet demiştim. Geçen sefer sana yazdığımda Tuğçe benim icin öldün ciddiyetin farkına var demiştin, bana her seferinde sözler verip tutmayan ve güçlü olan taraf sen. Sana bu mesajı atıp atmamakta çok düşündüm ama aklında hiç bir kuşku kalmasin sende benim için şu dakika öldün. Bu saatlere kadar uykusuz kalıp konuşacağın birileri varsa demekki evet bi defteri kapamanjn vakti gelmiş. Bende bu saatten sonra kendime yol cizicem.Ben senin icin öldüğümü kabullendim, sende şu saatten sonra emin ol ki adının c si hayatımda geçmeyecek desen ki ben ölüyorum şu saatten sonra tanımıyorum der geçerim bu saatten sonra seninde yolun acik olsun bak sende bugünü asla unutma.

Oda şunu yazmış

Birincisi sana hesap verecek degilim ikincisi hayatimda kimse yok olamazda zaten benim icin o defter kapandi son olarak ben 7 yıldır ilk defa senin onune durdum gitme dedim sen beni o gun çiğnedin sen benim için öldün ne yaptigin hayatina mi baktigin hic bisey beni ilgilendirmiyor su saatten sonra yolun açık olsun bir daha asla cevap vermeyecem sana.

Bundan sonra cevP atmadım. İçimde gelgitlerim vardi ama bende bu defteri burda kapadım.. içimde.birseyler koptu sanki. Ne yapacağını bilemeyen nereye uçsam bilemeye kuşlar gibiydim günlerdir.. Sanki bir anda düşüverdim. Şimdi içinizde beni aşağılayanlar olacak eminim.. ama bende ne halt edicem hiç bilmiyorum.
Neden boyle bi msj attiniz? Kiskandiginizi dusunecek

Yani icindeki duygular bitmedi senin.
Ama eşinde bitmiş duruyor yada bunu bildiği için geri gel diye blöf yapıyor.
Ama benim anladığım sizin evliliğinizin bu durumda sonu yok.
Acilen ayrı ev,yeni düzen ve sıfırdan başlamanız lazım ama eşiniz yapmaz bunları.
Ya kararının arkasında duracaksın yada kabul edip aynı şekilde devam edeceksin.
Bu tarz durumlarda çok öfkelenen sakin konuşamayan biriydi asla böyle sakin mesJ atmaz. Benim.anladigimda onda bittiği. Gayet sakin ve umursamaz şekilde yazıyor çünkü

şu saat.. bu saat..
Tripli mesaj atarsanız tripli cevap gelir. İkiniz de yaşınıza uygun davranmıyorsunuz, ikiniz de inatlaşa inatlaşa ilişkinizi bu raddeye getirmişsiniz gibi. Acaba ikiniz de cidden ayrılmak istiyormusunuz? Yoksa gurur meselesi mi oldu artık. Çift terapisine gittiniz mi hiç? Ayrı eve çıkmama nedeni maddiyat mı? Erkekler de işsiz kalabilir.. İşsizlik maaşı almıyor mu? Siz çalışıyormusunuz? Ailemizi dağıtmayalım, küçük de olsa kabulüm, yeter ki kendimize ait bir yuvamız olsun deseydiniz cevabı kesinlikle hayır mı olurdu? ...Hakkınızda hayırlısı olsun.

Oda şunu yazmış

Arada çocuk olmasa bir bağınız kalmazdı ama iki çocuğunuz var. Kendi egolarınız yüzünden çocuklarınızın arada kötü etkilenmemesi lazım Bir şekilde iletişim kurmalı ve aranızı nötürlemelisiniz. Bu saatten sonra nasıl tekrar birleşiriz değil nasıl anne baba oluruz diye kafanızı yorun. belli ki bir aradayken olmuyor

Oda şunu yazmış

Terkettiğiniz adamı niye wpda dikizliyorsunuz?

Bu tarz durumlarda çok öfkelenen sakin konuşamayan biriydi asla böyle sakin mesJ atmaz. Benim.anladigimda onda bittiği. Gayet sakin ve umursamaz şekilde yazıyor çünkü
E adam gözden çıkarmış çünkü seni artik. Ayrica bosanmissiniz başka ne yapacakti. Sen de bunu istemio muydun. Ne sacma once ne istediginize karar verin oyle oynayın şu kartlari. Bence hayatimda ciddi bisey yok ama gecenin bi yarisi yaptigim sextingin de hesabini sana vermem tarzinda konusuo. Ve evet erkekler bizim gibi fevri değil sevdiği kadına son dk ya kadar git demez çünkü başka bi erkek tarafindan kapilmasindan korkar. Ama sevmiyor belli ki artik.

iki mesajdada alt mesaj şu benim gördüğüm ikinizinden hala birbirinize karşı hisleriniz var zira ben kafamda bitirince o kisiye değil açıklama küfür etse cevap vermem icimden gelmez ...ki boşanmaya karar verdiğimde yalvarmak için dahi ulaşamadı bana .... kişisi mesela ...ama siz birbirinize açıklama yapıyorsunuz o defteri kapadım falan filan çok arabesk seni seviyorum hala gel demek bana göre

siz adamın,seni çok seviyorum,ne olur geri gel demesini bekliyorsunuz. ama maalesef adam da da bitmiş,buda sizi sinirlendirdi .tabii ama lütfen ,sorumsuz,çalışmayan bir adamı terk etmişken,barışmayın

Herhalde şu an başka birinden yeşil ışık görünce heyecanlandı. O kişiyle yürütmezse size geri döner. Kabul etmeseniz iyi olur.

Çocuklar için saygı çerçevesinde devam ermeniz en doğrusu.

Bian kendime hakim olamadım ama pişman değilim bende bu saatten sonra bitiricem oda görecek xunku.. oda zaten bitirmiş gözüküyor.. ilk defa bukadar sakin gördüm genelde öfkeli olur ayriliklarimizda
siz de mi geceleri çevrimiçi olacaksınız :)
sakın böyle ergence şeyler yapmayın

kıskanç insanımdır ama gece vakti eşim çevrimiçi mi diye bakmak hiç aklıma gelmez gece vardiyasındayken falan

hemen birini bulmuş diye kafanızda kurup kıskanıp kendinizi küçük düşürmüş onu mest etmişsiniz

Back
X