- 27 Eylül 2022
- 434
- 540
- Konu Sahibi senkimsinki
Böyle bir konu açmıştım bir süre önce korkularım bir yana bu konuyu açtıktan sonra bu insanın konuşma tarzı durduk yere kapris yapıp sorun çıkarması üzerine iletişimi kestim. Ama gerçekten bu narsist diyolar ya resmen o şekilde sürekli ilgi vermeden ilgi istemek ,ego tatmin etmek istemek alaycı tavırlar vs hoşuma gitmedi böyle saçmaladıgı bir anda veda bile etmeden görüldü atıp son vermiştim ve msjlarina ondan sonra cevap vermemiştim hastahanede yatıyorum ortak arkadaşımız yok nereden öğrendi bilmiyorum ama geçmiş olsun diye msj atmış yine cevap vermedim sonrada evlenmek istediğini yazmış gelelim isteyelim vs yine görüldü attım bu defa da sen kendini ne sanıyorsun diye küfürler etmiş msjlari görmeden uyumuştum sonra bir kalktım tekrar özür msjı atmış o herkesten sil yapmış ama hileli whatsapp kullandigim için benden bu msjlar gitmedi engel attım umursamadım başka bir numaradan yarın hastahaneye ziyarete gelicem konuşuruz demiş ne yaşadığımı bilmiyorum dengesiz dengesiz insanlar bu nedir şimdi anlam veremedim.( normalde insanlara veda edip helallik isteyen biriyim ama adam bunu bile anlayacak bir yapıda değildi iletişimi o sebebten kesip umursamamıştım) bu adam gelir mi yarın sonuçlara göre taburcu olabilirim ailem görüştüğümü bilmiyor babam ve annem yanıma gelecek denk gelirler ise benim için sorun oluşturur cunki her sorduklarında hayır görüştüğüm biri yok dedim, cunki emin olmadigim adamı aileme anlatma lüzumu görmedim babam sevgili olaylarına falan pek sıcak bakmıyor dilinden kurtulamamMerhabalar ben daha önce evlilik yaptım kısa sürdü ailesi yüzünden ve kendi sorumluluk alamadığı için ayrılma kararı aldım çocuğum yok üzerinden 3 sene geçti şuan hemen evlenmek gibi bir fikrim yok hayatımda birisi var sağlıkçı ve hiç evlenmemiş geçen işte çocuk istediğini evlenmek istediğini vs söyledi ama ciddi ciddi hemen şu tarih te evlenelim olsun bitsin demedik bende ona evlilik için erken olduğunu şuan düşünmediğimi söyledim evlenip ayrılmış olduğumu biliyor ben istedikten sonra kimse sorun edemez dedi ama evlilik düşünmediğim için hiç bu konuları düşünmedim ailesi bilmiyor henüz çok yeni sevgiliyiz ama ilerisi için düşününce hem memur olmadigim için hemde evlenip ayrılmış olduğum için ilerde sıkıntı yaşarmıyim diye düşünmüyor değilim cunki önceki evliliğimden ailesinden çok çektim böyle düşününce hiç evlenmek dert çekmek istemiyorum bir kez daha boşanmak kabus gibi geliyor ondan hoşlanıyorum ilişkiye devam etmek istiyorum ama evlenmeyi hiç istemiyorum... bu döngün içinde sıkışıp kaldım cunki onu da oyalamak istemiyorum üzmekte istemiyorum ama ondan da vazgeçemiyorum. Ne olucak bu halim ? Siz olsaydınız ne yapardınız?
güncelleme: sabah taburcu oldum çok şükür gelmedi gelse bile bulamaz ev adresimi de bilmiyor iletisime hic geçmeyerek bu sorunu çözerim insallah
Son düzenleme: