1 yıllık erkek arkadaşımla 1 aydır ayrıyız. Terk etti çünkü bikmis.. Oysa bütün ailesiyele tanismistim, söz yüzükleri bakıyorduk hatta. Ayrilmadan önceki gun
sevgililer günüydü hediyeler almisti.. 1 gün sonra kavga ettik ve gecesi artık biktigini, nefes alamadigini, ailesinin de beni istemediğini ve benden vazgeçtiğini söyleyip her yerden engelledi. Annem halime üzülüp mesaj attı, annemide engellemiş..
1 hafta sonra arkadaşına mesaj attım, hediyelerini esyalarını istiyorsa sana veriyim diye. Cope atsın ona ait hic birşey istemiyorum demis.
Simdide baktım kızları takip etmeye baslamis instagramdan.. Ama çok seviyordu beni, esiri çok romantikti, çok sözler verdi.. Resmen iliskimiz boyunca mükemmel erkekti: korumacı, sahiplenici, düşünceli, çok aşık... Beni çok güzel seviyordu.. Ustume titriyordu ve ilk uzun iliskisiydi..
Evet bunalttım belki onu triplerimle ama ayrılmak icin daha büyük bir sebep gerekmez mi? Aldatma vs.. Ve dusmanmisiz gibi her yerden engellemesi normal mi? Asktan bıktım diyip baska bir kizi eklemesi 1 ay sonra normal mi?