• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Terk Edildim...

Ksilen

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
28 Ağustos 2011
586
679
103
Hiçbir sorunumuz yoktu, çok mutluyduk. Çok seviyordum onu. Ona karşı hiçbir hatam olmadı. Zaten daha çok da yeniydi ilişkimiz. Annesi o kız olmaz demiş, katiyen istememiş beni. Bağırmış çağırmış. Henüz tanışmamıştık bile annesiyle.

Bitirdi. Benden vazgeçti.

Güncelleme: Daha sonrasında benimle iletişime geçti. Barıştık. Ama bugün tekrar terk edildim. Farklı bir sebepten. Söylediğim tek bir şeye kızdı, ki kendimce şaka yapmıştım onun daha önce söylediği bir şeye atıfta bulunarak. Evet giden geri geliyormuş, ama bir kez giden yine gidiyor, kalmıyormuş. Bir güzel öğrendim.

14 Ay Sonrası Güncelleme: Oh iyi ki de terk etmiş. Allahıma bin şükür! :cool:

Son düzenleme:
Bahanedir o. Bahane değilse bile cok kötü. O seni, senin onu sevdigin kadar sevmemis. Başkası olmadığından emin misin?

Hiçbir sorunumuz yoktu, çok mutluyduk. Çok seviyordum onu. Ona karşı hiçbir hatam olmadı. Zaten daha çok da yeniydi ilişkimiz. Annesi o kız olmaz demiş, katiyen istememiş beni. Bağırmış çağırmış. Henüz tanışmamıştık bile annesiyle.

Bitirdi. Benden vazgeçti.
boşverin, hayırlısı olmuş, evlenseydiniz belliki anasının sözünden çıkmayacakmış, annesinin lafıyla size davranıslarını belırleyecekmış, yolun basındayken bitmiş en güzeli böyle düşünün ve üzülmemeye çalışın...

Bahanedir o. Bahane değilse bile cok kötü. O seni, senin onu sevdigin kadar sevmemis. Başkası olmadığından emin misin?

Eminim, başkası yoktu.

O adamdan hayır gelmezmiş zaten

Yalnız annesi neden olmaz demiş o da bunu söyleyip ayrıldı

Bilmiyorum, yaşını sorun ediyor muhtemelen gerisi bahane diyordu. Hiçbir şeyimi beğenmemiş annesi.

Demek ki o senin kadar yoğun duygular beslemiyormuş annesinin seni tanımadan reddetmesi zaten anlamsız ama erkek arkadaşının ilişkinizin arkasında durmaması daha anlamsız bence üzülme yarın öbür gün senin arkanda hiç durmayacakmış baksana

Daha yeniydi ama çok seviyordun
Relgli misin ? Hormonların oynuyor bence
Ya çok ileride bıraksaydı seni ?
Git bir yetim giydir ;)

Annesi seni taniyor mu yani kimsin nesin yuz yuze tanismasanizda dolayli yoldan biliyor mu kim oldgunu

Üzülmemek insanın elinde olmuyor ne yazık ki. Aşkının arkasında nasıl duramaz bunu anlayamıyorum. Annesine beni nasıl yansıttı da kadın bana bu kadar karşı çıktı onu da anlayamıyorum.

Öncesinde çok samimi arkadaştık. İlişki kısmı yeniydi.

Üzülmemek insanın elinde olmuyor ne yazık ki. Aşkının arkasında nasıl duramaz bunu anlayamıyorum. Annesine beni nasıl yansıttı da kadın bana bu kadar karşı çıktı onu da anlayamıyorum.
Kadının haberi olduğuna emin misin?Ayrılmak için annesini bahane etmediği ne malum?
Ben de yeni ayrıldım sayılır sevgilimden.Üzülmemek elde değil iyi biliyorum.Ama iyi olmuş onuda bil üzülürken. Sen aşkının arkasında nasıl durmadı diyorsun ama sana karşı bi aşk yokmuş onda onu da bil.

bakın buraya yazıyorum döner bu tip karakterler ben pişmanım annem suçlu gibisinden
dönsede dönmesede insiyatif sizde olsun

Kadının haberi olduğuna emin misin?Ayrılmak için annesini bahane etmediği ne malum?
Ben de yeni ayrıldım sayılır sevgilimden.Üzülmemek elde değil iyi biliyorum.Ama iyi olmuş onuda bil üzülürken. Sen aşkının arkasında nasıl durmadı diyorsun ama sana karşı bi aşk yokmuş onda onu da bil.

Tabii ki bundan kesin olarak emin olamam. Ama annesi ile konuşacağını belirttikten sonra gün içinde ani bir değişim oldu tavırlarında.

bakın buraya yazıyorum döner bu tip karakterler ben pişmanım annem suçlu gibisinden
dönsede dönmesede insiyatif sizde olsun

Dönmesini umut ediyorum hala. Çok yüksek ihtimalle dönmeyecek de olsa.

Dönse ne olacak ki?
Annesine göre hareket eden bir insan geri dönse kaç yazar?
Ha bu kadar üzüldüğüm yetmez diyorsan otur bekle.

Back