kendimi savunmak için söylemiyorum ama ben onu gerçekten bunaltacak hiç bir beklentiye girmedim. bunları bunları istiyrm demedim. eşyanın en uygun fiyatlısını buldum. bana siz yatak odasını yapın dedi öyle anlaştık ben daha sonra oturma odası alarım dedi tamam dedik. bir salon takıı bir beyaz eşya ile bu kadar bunaltım ise kendisini özür dilerimbdılıyorumbence herseyı tek basına yaptıgı ıcın bunaldı ve en sonunda patladı..
Ama sendede tuhaflık gelın evmı temızlermiş..
Ben bunu ılk defa duydum arkadaslarınızla aılenızle temızleyebılırdınız nolmuş bunda ..(o gunkı rahatsızlıgınız harıc)
Esınızle yapmak daha eglencelı daha bırbırınıze baglayıcı olabılırdı..
Bence daraldı bahane edıp kactı ..
Sorumluluk alamayacaksa bastan boyle ılması bence hayırlı olmus
o zaten daha uzak bir semtte oturmak istedi ben kendisine kendim teklif ettim. uzak olmayalım annenin çarşı pazar işi olur hem bize ihtiyaç duyduğu zaman da olur sende istediğin kadar gider istediğin kadar da kalırsın diye. benim uzaklık kastım aynı semtte aşağı kısım değilde yukarı kısım. yani on dakika mesafe yerine on beş dakika mesafe anlamında. ben bunu söyledim ama badana da yaptımEşiniz iki kardeş anladıgım kadarıyla ve annesi de tek yaşıyor. Ben annesine yakın ev tutmasında garipsenecek bir durum bulamadım. Ablası dediğiniz ne kadar yardım edebilecek annnesi hastaneye gitmesi gerekse enişte mi götürecek. Bu konuda da üzerine gitmişşiniz memnunuyetsizliğinizi belli etmişsiniz ki adama tak demiş bir yerde. Yeni gelin ev temizler mi demek de şımarıkça bence. Hepimiz yeni gelin olduk evim sıfırdı bütün inşaat pisliğide dahil olmak üzere eşimle birlikte özenerek temizledik. Nişanlınızın zaten aileden desteği yokmuş evlilik zamanı sorumlulukların cogunu ona yüklemişseniz eğer işin içinden çıkamayınca da vazgeçmiş olabilir. Keşke kendinizi daha iyi ifade edebilseydiniz nişanlınıza.
Bunu belırlemede Sartlar kosullar farkeder birilerine evi tek basına dizmek agır gelmez ama birinede bıkac esya fazla gelebılır sonucta ınsanlar cocukları ıcın senelerce bırıkım yapıyorlar bırıkımı yoksa tek basına dugun esya ev kıra gecım vs..kendimi savunmak için söylemiyorum ama ben onu gerçekten bunaltacak hiç bir beklentiye girmedim. bunları bunları istiyrm demedim. eşyanın en uygun fiyatlısını buldum. bana siz yatak odasını yapın dedi öyle anlaştık ben daha sonra oturma odası alarım dedi tamam dedik. bir salon takıı bir beyaz eşya ile bu kadar bunaltım ise kendisini özür dilerim
yani o gün öyle söyledim diye böyle tepki vermek? hem ben ona diyorum ki yaparız ama erteleyelim şuna bunun için gücüm yok. açıkcası o sıra sen tut parayı ben öderim deemk gelmedi aklıma çünkü ben zaten yeni amaliyat lmuş babamla uğraşıyordum. onu destek görmek yerine sen hastene ilerini bitir sonra hallederiz demek yerine...Ben adama hak verdim acikcasi. Insan bir heves, bir fedakarlik gormek ister. Yeni gelin neden ev temizlemesin. Ayrilik nedeni olmayabilir ama o hakli yani.
Ben iptalyengem dedi ki " evi de birlikte temizleriz" bende o an "yeni gelin ev mi temizlermiş, biz sana yaptırmamıştık siz üçünüz yapın" dedim
Senin hatan bu kadar alçakgönüllü,azla yetinmeyi bilen bir insan oluşun.Onu da isterim bunu da isterim yapan bi kız olsaydın kıymetin bilinirdi.Bunlar tecrübeyle sabit.kendimi savunmak için söylemiyorum ama ben onu gerçekten bunaltacak hiç bir beklentiye girmedim. bunları bunları istiyrm demedim. eşyanın en uygun fiyatlısını buldum. bana siz yatak odasını yapın dedi öyle anlaştık ben daha sonra oturma odası alarım dedi tamam dedik. bir salon takıı bir beyaz eşya ile bu kadar bunaltım ise kendisini özür dilerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?