Terk edildim :(

Gorumcen kayınvalıden yaslımı evlerıde yakınmıs
Birgün onlar temzıleyıverseymıs orasıda tuhaf..
Gorumcenızın ben sızın ışskınıze karısmam demesı daha oncede cok problem oldugunu ve bu ayrılmadan mutsuz olmadıklarını gosterıyor..demekki tek bu temızlım mevzusu degıl ...
Sızde sımarıklık yapmıssınız başka gun temzılerım deseydınız ama
Sızın babanızın saglık sorunu varken garıp bır sekılde bıtırmesıde onun cok buyuk ayıbı bence ugrasma cok mutsuz olursun.
Ve altınlarıda verme nısanı onlar atmıs
Noldu yardımcı olalım demeye aramamıslarda
ıkı altınımı ıstemeye aramıslar ..
Verme altını cope at yıne verme ve o ınsanı unut bence

kendimi savunmak için söylemiyorum ama ben onu gerçekten bunaltacak hiç bir beklentiye girmedim. bunları bunları istiyrm demedim. eşyanın en uygun fiyatlısını buldum. bana siz yatak odasını yapın dedi öyle anlaştık ben daha sonra oturma odası alarım dedi tamam dedik. bir salon takıı bir beyaz eşya ile bu kadar bunaltım ise kendisini özür dilerim

Demek ki hayat çok da müşterek değilmiş. Para derdi yüzünden kendi evini temizlemek zor gelmiş. Demek ki ileride kendiniz hasta olsanız her şeyi sizden bekleyecekmiş,yapmazsanız surat asacakmış,fedakarlık yapmamış olacakmışsınız onun gözünde.
Hastane işini pekçok kişi biliyor,hastaneye gitmek bile yoruyor insanı ki babanıza bakıyorsunuz belli ki yorulmuşsunuz yoksa kendi evinizi temizlemekten mı kaçacaktınız?
Sabretmiş bi şeyler içinde büyümüş bu vesile ile patlamış gibi.
Dediği belki doğrudur,ileride daha büyük sorun çıkabilirmiş gerçekten daha şimdiden kendi evinin temizliği zoruna gidiyorsa,ailesi ablası annesi niye yardım etmemiş madem?
Çok saçma ama Allah'ın vardır bir bildiği.

Hikayede tam oturmayan şeyler var gibi çünkü aşşırı mantıksız. Bazen birşeyleri söyleme şekli mimikler vs çok belirleyici olabiliyor ve biz bunu buradan hissetmiyoruz. Olay bence biraz burada gizli...
Herşeyi kabul ettiniz, tamam dediniz ama nasıl ve ne şekilde?

eger anlattiklarinizda eksik yoksa adam bildigin odun.. yada sevmiyor.. bu kadar ufak bir neden kimse ayrilik dusunmez..
o zaman diyecekti tamam baska gun birlikte yapariz.. sanki evlilik sorumlulugu agir gelmis korkmus bitirmek icin sebep aramis gibi geldi..

bu arada sizde ki hata -maddi durumunuzu bilmiyorum ama -keske temizlik parasini siz odeseydiniz belki oda herseye yetisememistir..

o zaten daha uzak bir semtte oturmak istedi ben kendisine kendim teklif ettim. uzak olmayalım annenin çarşı pazar işi olur hem bize ihtiyaç duyduğu zaman da olur sende istediğin kadar gider istediğin kadar da kalırsın diye. benim uzaklık kastım aynı semtte aşağı kısım değilde yukarı kısım. yani on dakika mesafe yerine on beş dakika mesafe anlamında. ben bunu söyledim ama badana da yaptım

Bunu belırlemede Sartlar kosullar farkeder birilerine evi tek basına dizmek agır gelmez ama birinede bıkac esya fazla gelebılır sonucta ınsanlar cocukları ıcın senelerce bırıkım yapıyorlar bırıkımı yoksa tek basına dugun esya ev kıra gecım vs..
Cok bunaltmıs olabılır ..
ne yasadınız tam bılmıyorum ama gorumcede pek mutlu anlasılan demekkı aıle içinde konusulan bilinen devamlı bır anlaşmazlık söz konusuydu ..yoksa ben karısmam dıye bukadar normal tepkı verılmez ..arayı bulmaya calışmaları gerekırdı..sonradan mutsuz olacagınıza sımdı olsun daha ıyı bence

Ya su dugun zamani herkes bir geriliyor ayriliklar olyor kavgalar oluyor sabir cok gerekiyor bi insanda hastaneyle ugrastimi beli birak kafasi kakmuo o insan kalabaligindan cikiyon her yer hastalik kayniyor eve geldmi yattigin yerden kalkilmyor.babami goturmedigim gun geleyim yardma azar azar yapar bitiririz deseydin keske o da anlayis yok hastane isiyle ugras sen hemen dinlenmden gidilmezki.bari yatsaydinda aksam bikac bisey yapsaydin aksama kadar biraz olsun dinlenirdin.hayirlisi degilmis bence birbirinizi anlamiyosunuz siz.ilerde daha buyuk sorun olurdu anlayamamak birbirinizi yipratrsiniz.ciddende cok hizlimis bu arada bi insan saygidan sotler ayrildigini ole gidersin iptale tek.basina evlencek gibi kararida kendi vermis sacmalik ya

aklınızda oturmamış hiç bir şey olmasın. zaten bana çevremdekiler de soruyor neden bitti diye bilmiyorum diyorum çünkü ben böyle bir sebeple asla ilişkiyi bitirmezdim. yani her şeye tek başına aslında koşmuyor ben koşuyor. ben koşuyorum ben anlamam diye sıyrılıyor işin içinden. dediğim gibi zaten maddi olarak hiç bir beklentim olmadı sadece yuvamız olsun yeter dedim. param yok dedi o zaman nikahı erteleyelim bu süreç her iki taarf içinde mastaflı oluyor ister istemez dedim yine suçlu oldum seven insan nikahı ertelemek istemez dedi bana.

Konunuzu okudukça karşı tarafa iyice sinir oldum. Lütfen konu sahibi bu adam size dönmek isterse de donmeyin. Birincisi adamın annesine yakın oturmak zorunda değilsiniz, ikincisi o evi temizlemek de zorunda değilsiniz. Sizin yaşayacağınız ev doğru, beraber temizleyebilirdiniz ama karşıdaki kişi adam gibi adam olsa " senin baban hastanede, onunla ilgileniyorsun bir de ev temizliği ile yorulma ben hallederim" derdi. Eline bir toz bezi aldı diye nikahı iptal etmiş resmen.

Erkeklerin küçüklükten beri analari tarafından aman oğlum sen dokunma ben yaparım, aman oğlum sen otur ben getiririm diye diye büyüttükleri oğulları böyle oluyor işte. Küçüklükten sorumluluk verilen erkekler , ev işi yapmaktan da yemek yapmaktan da gocunmuyor. Zihniyeti o kadar tuhaf ki nisanlinizin. Ayrıca babanıza engel koyması falan tam bir saygisizlik. Adam nerden tutsaniz elde kalıyor. Adama hak verenleri de anlamadım. Konu sahibi daha ne yapsın yahu? Erkeklere köle olmamız gerekmiyor bırakın şu zihniyeti. Bir ev temizledim diye nikahı bozmuş resmen adam, erkeklik onuruna yedirememistir tabii. ( Erkekliği çok yanlış anlamış ama adam)

Son düzenleme:
Ben adama hak verdim acikcasi. Insan bir heves, bir fedakarlik gormek ister. Yeni gelin neden ev temizlemesin. Ayrilik nedeni olmayabilir ama o hakli yani.
yani o gün öyle söyledim diye böyle tepki vermek? hem ben ona diyorum ki yaparız ama erteleyelim şuna bunun için gücüm yok. açıkcası o sıra sen tut parayı ben öderim deemk gelmedi aklıma çünkü ben zaten yeni amaliyat lmuş babamla uğraşıyordum. onu destek görmek yerine sen hastene ilerini bitir sonra hallederiz demek yerine...

Hani şükürsüzsün demiş ya, şükredin ki nikahtan önce ayrılmışınız. Bu kadar anlayışsız, olayları büyüten biriyle evlenseniz inanın pişman olurdunuz. Ben temizlikten anlamam, yapsam da yeterli olmayacağı için yapmazdım. Zaten kadınsın diye senin sorumluluğun olmak zorunda değil. Boşver hayırlısı böyleymiş.

Senin hatan bu kadar alçakgönüllü,azla yetinmeyi bilen bir insan oluşun.Onu da isterim bunu da isterim yapan bi kız olsaydın kıymetin bilinirdi.Bunlar tecrübeyle sabit.

Hayır yeni gelin ev mi temizler diye yengenize söylediyseniz o niye alındı. YengeniZe yapmışsınız karşılığını ondan beklemişsiniz. Bu sebepten ayrıldıysa boşverin. İleride çok sorun yaşayacağınız biriymiş belli. Bundan sonra hiç arayıp sormayın. Sizin aldığınız iptal edilmesi gereken birşey varsa onunla uğraşın. Babanızı hergün hastaneye götürüp onunla uğraşırken bunu beklemesi, sonra babanızı engellemesi falan o kadar çirkin olmuş ki. Önünüze bakın bundan sonra.

Işine gelmeyeni engelle, oturup konuşmak isteme en ufak bir şeyde fedakarsızlık gör ve tek taraflı ayrılma kararı al. Eğer anlattığın gibi geliştiyse herşey kendisi sorunlu. Temizlemek istemesen dahi yeni gelin naz ediyor der geçer. Sorun olmaması gerekeni bahane olarak öne sürmüş. Hayırlısı olsun senin için, başlamadan kurtuldun belki de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…