- 8 Ocak 2019
- 4.537
- 12.066
- 33
-
- Konu Sahibi harika-2019
Eşin o kızı çoktan bulmuşMerhaba arkadaşlar. Mümkün olduğu kadar kısa tutarak konuyu anlatacağım.
2 yıl önce çok severek biriyle evlendim. Onu çok sevdim, hala daha çok seviyorum. O da beni seviyordu, biliyorum. ama 2 hafta kadar önce beni terk etti. Gerekçesi ise "seni artık hiç sevmiyorum, seninle olduğum anlardan nefret ediyorum".
Detay vereyim. Ailevi meselelerden ötürü haftanın çoğu günü evde olmuyor, babamların evinde oluyordum. Çoğu günler uyandığında beni evde bulmuyordu. Bazen eve çok geç dönüyordum. Ve o benim evde olmamamı istiyor, ara ara söyleniyordu. Ama ona bu durumun maksimum 1 yıl içinde biteceğini söylemiştim. Ayrıca bunun dışında yemek ve temizlik konusunda elimden geleni yapıyordum, ona tüm sevgimi veriyordum.
Bir kusurum daha var (her ne kadar o, beni terk etmesinin bununla hiçbir alakası olmadığını söylediyse de) fazla kilolarım var ve gerek baba evinde iş yapmam, gerek kendi evimde iş yapmamdan dolayı çok yoruluyordum ve bakımımı çok ihmal ettim. O, görüntümle hiçbir alakası olmadığını dese de, düşününce daha dikkatli olmalıydım diyorum.
Bana, onu aldatmadığım sürece beni hiç terk etmeyeceğine söz verdiği halde, ayrıca bu baba evine gitmelerim maksimum 1 yıla bitecekti, ona söylemiştim, gönülsüz de olsa tamam, bekleyeceğim demişti, beni terk etti.
Seni artık sevmiyorum, iyi ki çocuğumuz olmadı diyor. Ve ben acillik oldum, sakinleştirici iğne vuruldu. Canım çok yanıyor ve çok korkuyorum. Çok kötü bir haldeyim. 2 haftadır benden uzakta. 2 hafta önce beni seviyordu, biliyorum, ne olduysa bu 2 hafta içinde oldu ve benden çok soğumuş.
Allah rızası için akıl verin, ne yapmam lazım?
Gidip yanına ağlaya ağlaya beni bırakma mı diyeyim? Yoksa bu 1 yıl boyunca ailevi meseleleri halledip de mi karşısına çıkayım? Ama kesin bir kız bulmuş olur gibi geliyor. Lütfen yardım edin.
Ne kadar da anlayışlı bir üye.Herkes ailenizi, sizi suçlamış da evlilik öyle uzakta kaldı aman soğuyayım diyebilecek bir şey değil. Seven insan bırakın soğumayı daha da özler hatta. Ne kadar süredir bu şekildeydi bilmiyorum ama ailenize gitmeniz ya da bakımsız olmanızla ilgili değil bence. Eğer bir anda olduysa eşiniz başka bir kişiye aşık olmuş olabilir. Madem ayrılmak istiyor, ailenizin yanında olmaya devam edin ve kendi bakımınızı yapın, zayıflayın özgüveninizi kazanın. Gidip yalvarmanız hiç bir işe yaramayacağı gibi daha da soğutabilir.
Kocanı bırakıp hergün annenin evini temizlemeye mi gittin hergün ne temizliği yapıyodun acabaGelen cevaplar için topluca cevap vereyim.
Annem ve babam çalışıyor. Onlara söz vermiştim birkaç yıl ev işlerini halledeceğime dair. O yüzden sabahtan gidip, ev temizliği, yemek, kardeşlerimin bakımıyla vs ben ilgileniyordum. Maksimum 1 yıl sonra annem işten çıkacaktı ve bu defter kapanacaktı. Eşime bunu söylediğimde gönülsüz de olsa kabul etmişti. Bana eğer "bu durum beni soğutuyor, senden ayrılırım" deseydi, ailemle konuşur bu duruma son verirdim.
2 hafta önce beni sevdiğini biliyorum. Her şey 2 hafta içinde oldu, birden aylarca sabah uyandığında beni görmeyişinden tiksinip, evliliğimizden soğudu.
O kadar korkuyorum ve o kadar canım yanıyor ki, gururumu düşünemiyorum.
Bakım sadece oje sürmek değil. Bildiğiniz 2 evin işini yapmaktan paspaye halde dolaşıyordum.
Bilmeseniz de tavırlarından anlamanız lazımdı , madem ikisi de çalışıyor küçük kardeşiniz varsa eğer bakıcı tutsaklardı,Arkadaşlar, eşim gönülsüz de olsa kabul etmişti. Sorun burada. Kabul etmemiş olsa, "ben istemem böyle şey, ayrılırım senden" dese yapar mıydım?
Ben eşim kabul ettiği için yapıyordum zaten. Sanki eşime karşı çıkıp yapıyormuşum gibi cevaplamışsınız.
Bilsem yapar mıydım?
Ne kadar da anlayışlı bir üye.
O zaman kocanız mesela bir yıl gitsin annesinin evinde kalsın.
Sizde o ara eminim bol bol özler , geri gelincede hoş geldin kocişkom dersiniz değil mi ? Yapmayın Allah aşkına böyle marjinal olmak için yorum yapmayın.
İnsan insandan davranışları neticesinde nefret bile eder.
fazla kilolarım var demişsiniz, herkesin fazla kilosu var emin olun.. kaç kilosunuz?Merhaba arkadaşlar. Mümkün olduğu kadar kısa tutarak konuyu anlatacağım.
2 yıl önce çok severek biriyle evlendim. Onu çok sevdim, hala daha çok seviyorum. O da beni seviyordu, biliyorum. ama 2 hafta kadar önce beni terk etti. Gerekçesi ise "seni artık hiç sevmiyorum, seninle olduğum anlardan nefret ediyorum".
Detay vereyim. Ailevi meselelerden ötürü haftanın çoğu günü evde olmuyor, babamların evinde oluyordum. Çoğu günler uyandığında beni evde bulmuyordu. Bazen eve çok geç dönüyordum. Ve o benim evde olmamamı istiyor, ara ara söyleniyordu. Ama ona bu durumun maksimum 1 yıl içinde biteceğini söylemiştim. Ayrıca bunun dışında yemek ve temizlik konusunda elimden geleni yapıyordum, ona tüm sevgimi veriyordum.
Bir kusurum daha var (her ne kadar o, beni terk etmesinin bununla hiçbir alakası olmadığını söylediyse de) fazla kilolarım var ve gerek baba evinde iş yapmam, gerek kendi evimde iş yapmamdan dolayı çok yoruluyordum ve bakımımı çok ihmal ettim. O, görüntümle hiçbir alakası olmadığını dese de, düşününce daha dikkatli olmalıydım diyorum.
Bana, onu aldatmadığım sürece beni hiç terk etmeyeceğine söz verdiği halde, ayrıca bu baba evine gitmelerim maksimum 1 yıla bitecekti, ona söylemiştim, gönülsüz de olsa tamam, bekleyeceğim demişti, beni terk etti.
Seni artık sevmiyorum, iyi ki çocuğumuz olmadı diyor. Ve ben acillik oldum, sakinleştirici iğne vuruldu. Canım çok yanıyor ve çok korkuyorum. Çok kötü bir haldeyim. 2 haftadır benden uzakta. 2 hafta önce beni seviyordu, biliyorum, ne olduysa bu 2 hafta içinde oldu ve benden çok soğumuş.
Gidip yanına ağlaya ağlaya beni bırakma mı diyeyim? Yoksa bu 1 yıl boyunca ailevi meseleleri halledip de mi karşısına çıkayım? Ama kesin bir kız bulmuş olur gibi geliyor. Lütfen yardım edin.
Heh ne güzel söylediniz. EVLENİP KENDİ EVİNE BAKMAK İÇİN çalışan insanlar. Teşekkür ederim kendinizi çürüttüğünüz için.Siz evlenirken ölene kadar dibimde olacak, eve gelmezse boşarım diye mi evleniyorsunuz? İyi günde kötü günde diyerek evleniyorsunuz. Evlenip de işleri sebebiyle yıllarca uzak şehirlerde yaşayan insanlar var. O zaman şimdiye hepsinin boşanması lazımdı. Ya da hastalanıp yıllarca hastanelerden çıkamayıp eşiyle çocuğuyla ilgilenemeyen insanlar var. O zaman onlar da boşansın. Sonuçta aileniz zor durumda olabilir ve siz onlara öncelik verebilirsiniz. Hemen boşamak mı gerekiyor?
Gelen cevaplar için topluca cevap vereyim.
Annem ve babam çalışıyor. Onlara söz vermiştim birkaç yıl ev işlerini halledeceğime dair. O yüzden sabahtan gidip, ev temizliği, yemek, kardeşlerimin bakımıyla vs ben ilgileniyordum. Maksimum 1 yıl sonra annem işten çıkacaktı ve bu defter kapanacaktı. Eşime bunu söylediğimde gönülsüz de olsa kabul etmişti. Bana eğer "bu durum beni soğutuyor, senden ayrılırım" deseydi, ailemle konuşur bu duruma son verirdim.
2 hafta önce beni sevdiğini biliyorum. Her şey 2 hafta içinde oldu, birden aylarca sabah uyandığında beni görmeyişinden tiksinip, evliliğimizden soğudu.
O kadar korkuyorum ve o kadar canım yanıyor ki, gururumu düşünemiyorum.
Bakım sadece oje sürmek değil. Bildiğiniz 2 evin işini yapmaktan paspaye halde dolaşıyordum.
Deseydiniz ki annem babam ailemden biri hasta, tedavi oluyor, ona bakıyorum size hak verecektim. Ama şu durumda eşiniz son derece haklı. Kimse yeni evliyken böyle saçma sapan bir şeyi çekmek zorunda değil.
Siz evlenirken ölene kadar dibimde olacak, eve gelmezse boşarım diye mi evleniyorsunuz? İyi günde kötü günde diyerek evleniyorsunuz. Evlenip de işleri sebebiyle yıllarca uzak şehirlerde yaşayan insanlar var. O zaman şimdiye hepsinin boşanması lazımdı. Ya da hastalanıp yıllarca hastanelerden çıkamayıp eşiyle çocuğuyla ilgilenemeyen insanlar var. O zaman onlar da boşansın. Sonuçta aileniz zor durumda olabilir ve siz onlara öncelik verebilirsiniz. Hemen boşamak mı gerekiyor?
Çok komiksiniz ya kendi kendimiHeh ne güzel söylediniz. EVLENİP KENDİ EVİNE BAKMAK İÇİN çalışan insanlar. Teşekkür ederim kendinizi çürüttüğünüz için.
Baştan aşağı saçma sapan bir ilişki. Annesinin hizmetçiliğini yapmak için , kocasından ayrı kalan bir kadın normal tabi. Ben ve 626366263 üye aile birliği ne demek bilmeyen ve anlamayan kadınlarız.
İyi ki sizin gibi ailevi değerlere çok önem veren kadınlar var !!!!!!
Kendinizi bariz şekilde yok ettiniz . Asıl ben teşekkür ederim böyle gülerek , göz kırparak falan cevaplar veripte kendinizi imha ettiğiniz için.Çok komiksiniz ya kendi kendimi
çürüttüğümü falan sanmışsınızNeyse kapasitesi düşük insanlara laf anlatmaya çalışmamak için kendime söz vermiştim. Size çekirdek ailenizde mutluluklar diliyorum
Cok bile daynmis. Sabah gozunu aciyor yoksun gece gec geliyorsun kendini ihmal ediyorsun. Ayrica sadece ailevi sorun demissin bi aciklama yapsaydın ona gore yorum yapardik. Her ne olursa olsun esini asiri fazla ihmal etmissin. Bende ailemden uzagim gurbette kaliyorum ve senede 3 kere güdebiliyorum ama kendi ailem 10 gunden fazla kalmami istemiyor yeni evlisin kocani ihmal etme sana alismis sıkılır git kocanin yanina diye. Sizin ailenizde bunu dusunmeliydi. Iste dedigim gibi sorunu net olarak bilmedigimiz icin yorumda yapamiyoruzMerhaba arkadaşlar. Mümkün olduğu kadar kısa tutarak konuyu anlatacağım.
Çok affedersiniz ama kötü gün dediğiniz olay; evlendiği halde her gün mütemadiyen baba evinde hunharca temizlik yapmak mı?Siz evlenirken ölene kadar dibimde olacak, eve gelmezse boşarım diye mi evleniyorsunuz? İyi günde kötü günde diyerek evleniyorsunuz. Evlenip de işleri sebebiyle yıllarca uzak şehirlerde yaşayan insanlar var. O zaman şimdiye hepsinin boşanması lazımdı. Ya da hastalanıp yıllarca hastanelerden çıkamayıp eşiyle çocuğuyla ilgilenemeyen insanlar var. O zaman onlar da boşansın. Sonuçta aileniz zor durumda olabilir ve siz onlara öncelik verebilirsiniz. Hemen boşamak mı gerekiyor?