Anket Tercih Ettiğiniz Hijyenik Ped Markası ?

Tercih Ettiğiniz Hijyenik Ped Markası ?

• Ankete Katılan
    622
evy ladyi hiç duymamıştım. Ben orkid kullanıyorum, ama bazen de bim dekiler cok ucuz olduğundan son gümlerim için onlardan alıyorum.

tercihim orkid,,kotex günlük ped kullanmıştım felaket kaşıntı yaptı....ama evy lady denicem bakalım o nasıl ?

Kesinlikle KOTEX.. pamuk gibi :) Varlığı yokluğu bir :) Ayrıca yürüdükce orkid gibi hışır hışır etmiyo

orkidin sadece adı var yıllarca orkid kullandım neden en kalitelisi o diye..
ama çok kötü yanları var..
1 haşır huşur ötüyo..
2 biraz yogun olsan taşıyo.. iç hacmi fazla değil..
3-içine koydukları o mavi tabaka hiçbirşey değil sadece göstermek için boya...

en iyisi molped + kotex... ama bunlarında iyisi KOTEX... incecik rahat dışarı taşırma olayı yok.. ses çıkarmıyo poşet gibi... Koku yapmıyo..
Molpedinde kokularını seviyorum.. günde 3-4 değişince hiç sorun yaşamıyosun kokusu değişmiyo..

kesinlikle orkid comfort serisi... orkidin diğer ürünleri naylon gibi ama bu comfort serisi bildiğin pamuk ve asla taşırma yapmıyor. koteks kullanırken az mı rezil oldum oturdum da kalkamadım ahh aahhhhh... koteksin yumuşaklığını orkid kalitesiyle birleştirdiler sonunda da comfort serisiyle rahat bir nefes aldım :)

Orkid ultra comford tartışmasız :) ama son zamanlarda orkid ultra comford platinum :) miss kokuoo ve hiç pişik yapmıo,yırtılmıo,kaşındırmıo vs vs vs. :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…