• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anket Tercih Ettiğiniz Hijyenik Ped Markası ?

Tercih Ettiğiniz Hijyenik Ped Markası ?

• Ankete Katılan
    622
kesinlikle molpedi kullanıyorum çünkü hem fiyatı daha önce yllarca kullandığım orkide göre daha uygun hemde kullandığım zaman hiç ses yapmıyo.orkid iyi bi marka olmasına rağmen sessiz bi ortamda yürüyünce resmen poşet sesi çıkartıyo :) molpedle hiç endişem olmuyo

Helen harper aldı annem bu hafta bakalım ilk kez bu markayı kullancam önceleri hep orkid ya da kotex kullandım ama kotexten çok memnun kaldım ya ne güzel tam benlik

orkid hemen hemen ilk pedlerden biri bu yüzden diğerlerine nazaran daha çok tercih edilmesinin nedeni o bence,yoksa beş para etmez insan bir kendisinin geliştirir resmen rezillik ya hışır hışır ediyor..

ben molped kullanıyorum yıllardır çok iyi..bugün mecburiyetten evylady aldım sanki yok gibi bakalım göricez.belki vazgeçilmez olur:1:

senelrce molped kullandım orkid in en son çıkan platinum bence hepsinden harika orkidin o hışırtısı felan hiç kalmamış orkidi o hışırtı yüzünden bırakmıştım ama bu çok güzel olmuş mis gibi kokuyo çokda ince:9:

Kotex kullanıyorum uzun zamandır, memnunum.
Kalın pedlerle rahat edemiyorum ben mutlaka ince olmalı.
En son orkid aldım şu son çıkan kokuyu hapsedenlerden o da güzel.

Back