Anket Tercih Ettiğiniz Hijyenik Ped Markası ?

Tercih Ettiğiniz Hijyenik Ped Markası ?

• Ankete Katılan
    622
Kotex kesinlikle. Denediklerimin içinde en rahatı. Özellikle molped beni çok rahatsız ediyor. İçimde bir şey habire hışırdıyor :))))

kesinlikle molped...

orkid çok naylon dokulu,hışırdıyor ve kaşıntı yapıyor...

kotex de kullanmıştım bi ara ama sevmedim pek,emiciliği yok gibiydi....

kesinlikle molped...

orkid çok naylon dokulu,hışırdıyor ve kaşıntı yapıyor...

kotex de kullanmıştım bi ara ama sevmedim pek,emiciliği yok gibiydi....

orkidin normallerınde var hısırtı. gece ve ultra uzunlarda yok.
kotex de ince olduğu için tercihim.

Kotex diyorum ben de ,diğerleri çok hırş hırş hışırdıyor ve yakıyordu guclubacismile

yıllarca orkidin her türünü kullandım ama son yıllarda acayip kaşıntı yapmaya başladı bende. Koteksi tercih ediyorum artık. Kaşıntı falan da yapmıyor. Bir ara da evy lady kullanmıştım uygun fiyatlı güzel bi ped o da.

günlük ped de molped fresh
aylık ped de kotex (pamuklu oldugu ıcın kasıntı yapmaz)

Kotex'i üretenden Allah razı olsun.Şimdi diyorum o Orkid'i nasıl kullanıyormuşum,haşur huşur yürüdükçe ses çıkarması bir dert,kaşıntısı ayrı bir dert.Benim adet günlerim çok stresli geçer.Birde pedi hissetmek falan iğrenç.Ama kotexi kullanmaya başladıktan sonra hiç sıkıntı yaşamıyorum o konuda.Var mı yok mu belli değil...

Arkadaşlar ilk günlerinde mutlaka sızıntı sorunu yaşıyorum. Her markayı denedim. Uzun olması işime yaramıyor. Biraz geniş olmasını istiyorum. Daha genişini bulamıyorum. Var mı aynı sorunu yaşayan ve önerisi olan?

orkid kullanıyorum.
koteksi sevmedim ben, günlük ped bende kaşıntı ve tahriş yapıyor, onun yerine pamuklu iççamaşır kullanıp sık değiştirmeyi tercih ediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…