Anket Tercih Ettiğiniz Hijyenik Ped Markası ?

Tercih Ettiğiniz Hijyenik Ped Markası ?

• Ankete Katılan
    622
orkid ultra comfort haşur huşur falan etmiyo hatta varlığını hissetmiyorum bile bikere kotex eşantiyon vermişlerdi tekli açmamla atmam bir oldu taş gibi

bncede EVYLADY en güzeli...kullandıklarımın içinde rozi en berbatıydı.. hem haşır huşur ses çıkıyo yürürken hemde koku yapıyo...berbattı yani.kotexi de kapıya gelenler dağımşlardı ilk defa bu ay kullanıyorum.iyi gibi geldi bu da.

bence de molped ben molped gece kullanıyorum.çok memnunum..kesinlikle kaymıyor çamaşırı iyi sarıyor.en son olarak orkidte indirim vardı aldım. sürekli kayıyor yani çamaşıra iyi yapışmıyor.

son 2 aya kadar orkiddi ama beğendiğimden değil daha iyisi olmadığını diğerleri ucus olduğuna göre daha kötüdür diodum onun için kullanıodum hep haşı huşur ses çıkarıo sinir oluodum bi kere kotex kullandım şimdi onu kullanıorum memnunum pamuksu yüzey cidden burda pamuksuuu yerimseniben

molped ve kotex kullanıyorum, kotexin hakikaten pamuksu yüzeyi ve uzunluğu filan çok iyi geliyor bana. bir de kesinlikle parfümlü ürünler kullanamıyorum anında alerji yapıyor, kaşındırıyor.
günlük ped olarak da molped. en son discreet aldım ve çok memnunum.zemuszemus

orkidi senelerce kullandım ama son zamanlarda çok sorun yaşadım en sonunda kotex'e döndüm ve rahat ettim.. üst yüzeyinin pamuklu olması da çok sağlıklı

Orkid kullanıyorum zemuszemus ve gayet memnunum...

Bi ara kotex reklamından çok etkilenip kotexe doğru kayayım dedim olmadı :hulya:

Kotex in yan bantları çok kısa geldi bi kere bana,tamam yüzeyi okey pamuksu felan ama dediğim gibi bant olayı yüzünden kullanamadım...

Diğer ped markalarını zaten denemedim hiç sempatiksalakcinni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…