Terbiyesizlik değil mi ?

Siz biraz fazla mı ayran gönüllüsünüz acaba ? yani çat diye ortamda yakınlaşmalar çat diye bir anda adamın sosyal medyaya giriş çıkış saatine kadar takıntılı derecede gözlemler. Adam sıkıntılı bir durumda sizi yara bandı yapar boş vaktinde diğer zamanlarda eski sevgilisini özler depresyon yapar belki başka biriyle konuşmaya geçer. Yani sağlam yerlerde dolaşmıyorsunuz bunu bu kadar kafaya takmasanız ciddiye almamanız lazım

Ortamda yakinlasmam belki doğru olmadı ama o zamanlar en fazla 19 yada 20 yaşındaydim ve yeni yeni kız arkadaşlarimla gezmeye başlamıştım ailem beni koruma adı altında çok kisitlamıştı en mutlu olduğum zamanlardı , yürümüyordum sanki uçuyordum:) ama hiç ayran gönüllü biride değilim en fazla 2 kere baktım girdimi diye, acaba giriyorda bana mı cevap vermiyor diye düşündüm gerçektende öyleymiş , sıkıntılı biri olduğu biri kesin ama onda haklısınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…