Ayrılmışsiniz neyini dusunuyosunArkadaşlar herkesin hayatına türlü türlü insanlar giriyor benimde hayatımda bir terazi burcu erkeği vardı ama -dı artık yok.. bu sorunun amacı terazi burcu erkeği ile uzun ilişki yaşamış hatta evlenmiş olan birileri var mı? bu adamların evlilikten beklentileri ne ?veya bu insanlar evlendikten sonra cabuk değişiyorlarmı? cevaplarsanız cok sevinirim
bu arada kendi burçlarınızda eklemeyi unutmayın teşekkürler
geri dönme ihtimali var seviyorum ama endişelerim varAyrılmışsiniz neyini dusunuyosun
Benim vardı hatta ilk birlikte olduğum kişiydi benşm yaşım çok küçüktü ve zaten evlilik filan düşünmüyordum ayrıldı benden bu üniye başladığım yıldı okul bitti işe girdim filan bu süre zarfında sürekli barışmak istedi sonrasında evlendi tam kurtuldum dedim yine peşime düştü ben evlendim herif hala peşimde kısaca bana denk gelen beş para etmez sürekli aldatmanın peşinde gerçi erkeklerin çoğu böyle ya neyse..Arkadaşlar herkesin hayatına türlü türlü insanlar giriyor benimde hayatımda bir terazi burcu erkeği vardı ama -dı artık yok.. bu sorunun amacı terazi burcu erkeği ile uzun ilişki yaşamış hatta evlenmiş olan birileri var mı? bu adamların evlilikten beklentileri ne ?veya bu insanlar evlendikten sonra cabuk değişiyorlarmı? cevaplarsanız cok sevinirim
Selam. Bu meseleleri burç ile sınırlandırmak çok sağlıklı olmasa gerek. Ancak fikrimi belirtebilirim. Bir yay burcu olarak Terazi erkeği tarafından sevilmek müthiş hissettiriyor :) Evlenmedik henüz ama ilişkide güzel. Tabi dediğim gibi burç ile sınırlandırmak çok doğru değil. Kişilik, karakter farklı konular. İnişlerimiz çıkışlarımız oluyor her ilişkide olduğu gibi :)Arkadaşlar herkesin hayatına türlü türlü insanlar giriyor benimde hayatımda bir terazi burcu erkeği vardı ama -dı artık yok.. bu sorunun amacı terazi burcu erkeği ile uzun ilişki yaşamış hatta evlenmiş olan birileri var mı? bu adamların evlilikten beklentileri ne ?veya bu insanlar evlendikten sonra cabuk değişiyorlarmı? cevaplarsanız cok sevinirim
Benim eşim terazi burcu temizlik konusu olsun sadakat konusu olsun gönül alma konusu olsun karşısında insanı kirmama konusu olsun her konuda çok düşünceli değer verdiği insanı ne ezer ne ezdirir tam aile yapınca değer verip canla başla mutluluk için çaba gösteren bı insanArkadaşlar herkesin hayatına türlü türlü insanlar giriyor benimde hayatımda bir terazi burcu erkeği vardı ama -dı artık yok.. bu sorunun amacı terazi burcu erkeği ile uzun ilişki yaşamış hatta evlenmiş olan birileri var mı? bu adamların evlilikten beklentileri ne ?veya bu insanlar evlendikten sonra cabuk değişiyorlarmı? cevaplarsanız cok sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?