• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Terazi burcu erkeği ile aşk yaşayan varmmı?

Karsit burcum...estetik olan herseye ilgileri vardir kendileride guzeldir yakisiklidir fakat dis guzellige onem verirler ki benim kendilerinden uzak durmam icin kafidir zira dunya da her birimizden daha guzeli var ama onlar bunu aldatmaya kullanabilirler yoksa kime ne baskasinin guzelliginden

Teraziyim.
Kararsizligim var biraz bu yüzden tam karar verene kadar harekete geçmemeyi öğrendim.
Dengesizlik -sanmam. 😂
Duygusallık -evet bu var çokça ama kontrolüm altında çoğunlukla.
Kontrolculuk -hat safhada.
Soğuk kanlılık -dışarıdan mükemmel.
Düzen manyağıyım, herşey olması gerektiği yerde olacak.
Sevdim mi sonuna kadar giderim sevgimin peşinden, bitti mi geriye dönüp bakmam bile.
Sildigim insan dünya üzerinde hiç var olmamış olur.
Dilim sivridir -sokulması gerekeni sokar.
Canım kendim. ❤
Tabi bunlar geçmişte böyle değildi, dünyanın en ağlak insanı olmaya adaydım, ezile ezile dik durmayı öğrendim. Kaya gibi sertlestim. Perdelerimi kaldırdığımda da kedi gibi bir insanım. 😂😂

Neyse, kendimi yeterince övdüysem konuya dönelim. İnsanlar burçlarına göre tek tip yaratilmiyor sevgili konu sahibi.
Karakter ve burç ayrı şeyler.

Benim eşim terazi burcu temizlik konusu olsun sadakat konusu olsun gönül alma konusu olsun karşısında insanı kirmama konusu olsun her konuda çok düşünceli değer verdiği insanı ne ezer ne ezdirir tam aile yapınca değer verip canla başla mutluluk için çaba gösteren bı insan
Benim eşim sizinkinin tam tersi.

Arkadaşlar herkesin hayatına türlü türlü insanlar giriyor benimde hayatımda bir terazi burcu erkeği vardı ama -dı artık yok.. bu sorunun amacı terazi burcu erkeği ile uzun ilişki yaşamış hatta evlenmiş olan birileri var mı? bu adamların evlilikten beklentileri ne ?veya bu insanlar evlendikten sonra cabuk değişiyorlarmı? cevaplarsanız cok sevinirim
bu arada kendi burçlarınızda eklemeyi unutmayın teşekkürler
Babam terazi
Boşanıyorlar

Arkadaşlar herkesin hayatına türlü türlü insanlar giriyor benimde hayatımda bir terazi burcu erkeği vardı ama -dı artık yok.. bu sorunun amacı terazi burcu erkeği ile uzun ilişki yaşamış hatta evlenmiş olan birileri var mı? bu adamların evlilikten beklentileri ne ?veya bu insanlar evlendikten sonra cabuk değişiyorlarmı? cevaplarsanız cok sevinirim

bu arada kendi burçlarınızda eklemeyi unutmayın teşekkürle

Geçişte iki Terazi burcu erkeğiyle sevgili oldum biri ilk sevgilim bekaretimi verdiğim kişiydi arkadaşlarım da var Terazi burcu arkadaşlıkları iyi ama sevgili olarak tercih etmeyeceğim bir burç ikiside birbirinin aynıydı aldatmaya aşırı meyilli güven vermeyen insanlar ben Kova burcuyum en uyumlu olduğum burç güya birde

Eşim terazi burcu toplamda 3 yildir birlikteyiz
6 aydir evliyiz benim gözlem yaptığım iyi burçlardan 😂
Yengeç
Balık
Akrep
Bana guven vermeyen burçlardi
Terazi başak daha anlasmasi kolay diye düşünüyorum
Ne kadar gerçekse iste…

Terazi burclari diger hava elementine ait burclar gibi gercekten dengesiz,bir gün dedigini ertesi gün enerji degistirerek baska sekilde söyleyen,bir sevdigi insani bi kac zaman gectikten sonra baska sekilde gören,adı üzerinde hava elementi nerden eserse oraya yön degistiren burclardir.Özlerinde insan sevgisi ,yardimseverlik,cömertlik, merhamet duygusu vardir ve gercekten iyi insanlardir kimseye bir zararlari olmaz lakin bu dengesizlikler beni cok yoruyor bir yükselen oglak olarak :)

Back
X