- 5 Aralık 2012
- 11.930
- 7.932
Ben de tüm burçtaşlarıma 2014'ün sağlıkla huzurla mutlulukla gelmesini diliyorum. Her şey gönlünüzce olsun inşallah... :103::119:Hoşbuldumm :) Şimdiden iyi seneler gezegenin en romantik en zeki terazi hatunları :))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben de tüm burçtaşlarıma 2014'ün sağlıkla huzurla mutlulukla gelmesini diliyorum. Her şey gönlünüzce olsun inşallah... :103::119:Hoşbuldumm :) Şimdiden iyi seneler gezegenin en romantik en zeki terazi hatunları :))
Zuhal , aklıma geldin dün. Baktım da daha doğum yapmadın sanırım.tabiki ederim canım hiç merak etme Allah kabul eder inşallah tüm dualarımızı............. şimdi boşalttım canım mesaj kutusunu
Zuhal , aklıma geldin dün. Baktım da daha doğum yapmadın sanırım.
Kızın olacaktı değil mi?
Adı ne olacak?
Bu arada doğum iznini aldın değil mi?
Evde misin?
Her şey yolunda mı?
( ne çok sordum? )
Allah sağlıkla kavuştursun sizi.canımmm evet doğum iznindeyim artık son 10 gündeyiz 40. haftayı doldrumak için hatta ultrason ölçümüne göre 6 günümüzz kaldı.. kızımm yerini sevdi gelmiyoorr =)) bugün yine kontrol vardı canımm,,herşey yolunda şükr artık doğum kanalında her an gelebilir namlunun ucunda dedi dr şimdilik normal doğum bekiyoruz inşallah hayırlısı neyse o olur.. sağ salim sağlıkla kavuşayımm heyecanlıyımm..bu arada ismi ALYA olacak inşallahh......bizde durumlarr böyle sen nasılsın canımm ne var ne yokk
canımmm evet doğum iznindeyim artık son 10 gündeyiz 40. haftayı doldrumak için hatta ultrason ölçümüne göre 6 günümüzz kaldı.. kızımm yerini sevdi gelmiyoorr =)) bugün yine kontrol vardı canımm,,herşey yolunda şükr artık doğum kanalında her an gelebilir namlunun ucunda dedi dr şimdilik normal doğum bekiyoruz inşallah hayırlısı neyse o olur.. sağ salim sağlıkla kavuşayımm heyecanlıyımm..bu arada ismi ALYA olacak inşallahh......bizde durumlarr böyle sen nasılsın canımm ne var ne yokk
o zaman ilk ben geleyim topiğimizeee.... 3 ekim 1986 doğumluyummmmmm...bütün özelliklerini taşıyorummmm....... bayılırım terazilereee valla kendi burcum olduğu için değil hakikaten ne tatlıyızzzzzzzz
Terazi Kadınları: Rahibe Teressa ile Lady Gaga arasında bi yerdedir. Çok pis aşık olur, çok çabuk unutur. Ruh hali değişkendir, evlenip çocuk mu yapsa, albüm yapıp stadyum konserlerine mi çıksa karar veremez. Stratejiktir, insani ilişkileri kuvvetlidir. Bir günlük seyahate bile 4 bavulla gider. Terazi kadınının ruhunda fırtınalar bile kopsa suratındaki ifade hep Mona Lisa'dır. İsterse güzel yemek yapar ama isterse. Ev işine, yemeğe, ortodontiye eli yatkındır. Üşengeçtir, sevgililerini hep yakın çevresinden seçer, aşık oldu mu da kendinden geçer. Bir yerde belirsizlik varsa terazinin tansiyonu düşer. Tez canlıdır terazi, onun için herşey net olmalıdır. Aşık mısın, diil misin? Efendi misin, p*ç misin? Arkadaş mısın, sevgili misin? net ol net der. Bu burcun kadınına yapılacak en büyük iyilik onu oyalamamaktır. Çünkü oyalanırsa sizi kabak gibi oyar.
hoş geldiniz.bende 3 ekim 80 dogumluyum bencede butun teraziler mukemmeldir:) ne guzel burctayiz:>
Sen de mi TERAZİsin!16 ekim 1987 doğumluyum ben de venüs kızıyım :)
Sen de mi TERAZİsin!
Çok hoş geldin. :)
Bizim Lolis ve Soslu da TERAZİ değil mi ¿
evet loliş ve soslu da terazi
Sen de mi TERAZİsin!
Çok hoş geldin. :)
Bizim Lolis ve Soslu da TERAZİ değil mi ¿
evet loliş ve soslu da terazi
evet doğruHoşbulduk :)
Evet bizim kızlar da terzi hatta Sör de yanlş hatırlamıyorsam :)
Hoşbulduk :)
Evet bizim kızlar da terzi hatta Sör de yanlş hatırlamıyorsam :)
evet doğru
SÖr uğramıştı bir ara buraya da