Terazi ve Balık burçları arasında pek uyumlu bir ilişki olmaz. Terazi insanı zarif, duygusal, sevecen ve romantiktir. Karşı tarafa nasıl hitap etmesi gerektiğini iyi bilir. Diğer taraftan da bazı konularda oldukça kararsızdır. Terazi burcu sadık ve uyumlu bir partnerdir. Balık ise romantik, duygusal ve hayalperesttir. Terazi'nin realist yapısına karşın Balık hayalcidir. Terazi burcunun ilgisini çekebilecek konular hakkında konuşmayı pek beceremez. Balık insanı daha sakin ve munistir. Öylesine duygusaldır ki bu duygusallık onun hayal aleminde yaşayan bir insan olmasına neden olur. Ayakları kolay kolay yere basmaz ve gerçekleri göz ardı ederek yaşamayı tercih eder. Hayata karşı fazla cesareti yoktur. Bu nedenle bu iki tipin olumlu bir ilişki içinde olmaları imkansızdır. Seksüel yönden ise Terazi'nin beklentileri karşısında Balık burcunun aşırı duygusallığı ön plana çıkar. Bu iki tip arasında uyumlu bir ilişki görmek mümkün değildir.
öyleyse ya sen terazi değilsin ya ben balık değilim canımın içisi
çünkü biz çokda uyumluyuz pekde uyumluyuz dostluğumuzda
Ben SIK SIK mutfağa giremediğim için özeniyorum ama her gün yapmak zorunda olsam özenmem herhalde... Önceden çok severdim. 12 - 13 yaşımda öğrendim ama çalışınca eve gidiyorum hazır ( Allah'a şükür , annem var! )aaaay evet yaaa,dert gerçekten o.. zorunluluk olduğundan yapıyorum hep yoksa hiç özentim yok yemek yapmaya falan
Ben SIK SIK mutfağa giremediğim için özeniyorum ama her gün yapmak zorunda olsam özenmem herhalde... Önceden çok severdim. 12 - 13 yaşımda öğrendim ama çalışınca eve gidiyorum hazır ( Allah'a şükür , annem var! )
30+ olarak fazlaca tadını çıkardım , çıkarıyorum.aaah aaaah özlemedim desem yalann olurrrr! ne istersin diye sorulur bi gece önceden, ertesi gün herşey hazır sofra olur... bekarlığın bu açıdan kıymetini bil
işte benim aradığım uyum bu! KOVA burcu olsun kocam. hep istediğim budur! :)Terazi ve Kova burçları arasında uyumlu bir ilişki olabilir. Her iki burç da hava grubundandır. Genel anlamda her ikisi de değişken ve uçarıdır. Duygusal ve düşünsel yönden yeniliklere kolayca ayak uydururlar. Her ikisi de özgürlüğüne düşkündür ve kısıtlanmaktan hoşlanmaz. Bu nedenle birbirlerinin bireysel özgürlüklerine saygı duyacaklardır. Terazi insanı zarif, duygusal, sevecen ve romantiktir. Karşı cinse nasıl hitap etmesi gerektiğini iyi bilir. Diğer taraftan da bazı konularda oldukça kararsızdır. Terazi sadık ve uyumlu bir partnerdir. Kova burcu ise zeki, duygusal, sevecen ve neşelidir. Her ikisi de değişik insanlarla tanışmaktan ve değişik ortamlarda bulunmaktan keyif alırlar. Kova her girdiği ortama kolayca ayak uydurabilir ve dost canlısıdır. Seksüel yönden her iki taraf da aktiftir. İstek ve arzularını kolaylıkla birbirlerine ifade edebilirler. Eğer önemli bir kişisel zıtlıkları yoksa uyumlu bir ilişki yaşarlar.
30+ olarak fazlaca tadını çıkardım , çıkarıyorum.
belki de ondan korkuyorum evlenmekten! :)