- 22 Haziran 2010
- 2.901
- 106
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
GÜNAYDINNN canlarım........... hayırlı cumalar hepinize,,Allahım dualarınızı kabul etsin inşallah......
Günaydın! Hayırlı cumalar...ben yine erkenciyim günaydın terazinin güzel hatunları
Günaydınnn kızlar ne habersiniz..
patron yok bugün masada tam 45 dakika uymuşum oohh süper oldu
masada mı uyumuşsun ahahahaha alemsinnn hemde 45 dk
Ben de hafta sonları nete girmem. Bugün işim vardı iş yerindeyim diye girdim. :)kızlaaarrrr ben sabahtan erkenden girdim burdaydım ama sonra annemle babamla dışardaydık bugün..şimdide annemden giriyorum,size yazayim dedim ayrıca araya h.sonu giriyor,h.sonu pek uğrayamıyorum buralara..kesintisiz iletişim için p.tesi görüşürüz ama girenler oluyosa yazsınlar,terazi topiği hatunları boş durmamalı...
Ben de hafta sonları nete girmem. Bugün işim vardı iş yerindeyim diye girdim. :)
Zaten hafta içi akşama kadar netteyiz, paza gübü eşimle evimle vakit geçirmek varken uğramıyorum hiç yani, en mantıklısı..
Ama bende işten ayrılacağım evimin kadını olacağım o zaman gece gündüz
ohhh plana bak ne güzel evimin kadını olacağım... böyle birşey deme imkanım yok benim..memurum 30 yıl çalışacağım
Yaa Allah memur falan yapmamış işte biliyor beni :)
Ben çalışmaktan nefret ederim aslında, ama evde de uzun süre sıkılırım, para da tatlı gelir o yüzden bir yıl bir hevesle çalşırım, sonrası böyle malum
Özel sektördeyim canım, kafama göre takılıyorum işte.. ama memurlukta da istediğin zaman ücretsiz izin falan kullanabiliyorsun değil mi sen
2 yıl süresi var ücretsiz iznin... o da genelde bayanlarda,, hamilelikten sonra kullanıyorlar onu... para her zaman tatlı zaten o yüzden çalışıyoruz hepimizz özel de olsam sanırım bende dayanamazdım bende çok bayılmam çalışmaya... ama şimdi düzen oturdu artık sesimi çıkaramıyorum
Ne güzel düzen çok iyidir, ben beceremiyorum sizler becerin
Sen nerede oturuyorsun Zuhal
Kütahyadayım ben canım....sen ?