akşam 10 buçukda yatıyorum sabah 8,30 da kalkıyorum ama uykumu alamıyorummmm
Nankör diyesim geldi benim halimi duy da şükret madem
akşam en erken 12 gibi yatıyorum sabah en geç 6.30 da kalkıyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
akşam 10 buçukda yatıyorum sabah 8,30 da kalkıyorum ama uykumu alamıyorummmm
doğru insan yeter ki istesinnn yer mekan önemli değil
sağda benim kalp,solda seninki... sarılınca birleşir kalplerimiz
her zaman her yerde en büyük ß&ß hahaha bunuda yeni uydurdum hadi bakalım oyundaş gibi hit olcak mı
Sağda kalbi olanları duymuştum, bir sorun teşkil etmiyor değil mi? :26:
evet o da var tabi bilmem miiiiiiiiiii
Biz seninle arkadaşız galiba Zuhal :)
Beni eklemişssin ama konuşmak kısmet olmamıştı, hayırlı ve güzel yavruların olması dileğiylee..
oyoy sizdemi burdasınız sekermi seker pufpuf hanım arnica pufpuf reklamı varya heraksam aklıma geliyorsun =) sizi seviyorum
Canım seni sanırım bir kere bir konuda gördüm. O yüzden bilmiyordum kalbinin sağda olduğunu. Sağlıksal açıdan problem olmamasına sevindim. ;-)kızlaaaaaar heeeeyyyy buraya bakın bi önceden konuşmuşluğum olan yada açtığım konulara denk gelmiş olanınız varsa biliyodur,görmüştür ama görmeyenleriniz için söylüyorum...
benle ilgili değişik bi özellik var.. doğuştan olan? bileniniz varmı?
Netten tanıdığım bir arkadaşımın anneannesinin adı da "Gülhanım"dı.benimde gerçek adım ilginçtir ve ben pek sevmıyorum kimlikte gülhanım yazıyor
Canım seni sanırım bir kere bir konuda gördüm. O yüzden bilmiyordum kalbinin sağda olduğunu. Sağlıksal açıdan problem olmamasına sevindim. ;-)
TERAZİ burcu olman seni ziyadesiyle özel yapıyor zaten.sağol canım.. özel bi arkadaşınız var işte, o kadar
TERAZİ burcu olman seni ziyadesiyle özel yapıyor zaten.
bak hala burcu burcu dyorlar yeeeaaa
çınlatmayn kulaklarımı
gelir çökerim vallaaaa heeeee
hahahah çınlaya çınlaya bi hal oldun dimi bıdığım