Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
merhaba bende teraziyim..burayı yeni gördüm gulumsunn haber verdi..=))sohbet ederiz artık..bende dertlıyım bu ara
Gülümsün haber verdi, Fountain de (onu hiç tanımadığı halde) kırmayıp geldi. Sağ olsun! Eee, Pufpuff'a katılıyorum. Anlatsana... Tanıtsana kendini.merhaba bende teraziyim..burayı yeni gördüm gulumsunn haber verdi..=))sohbet ederiz artık..bende dertlıyım bu ara
Gülümsün haber verdi, Fountain de (onu hiç tanımadığı halde) kırmayıp geldi. Sağ olsun! Eee, Pufpuff'a katılıyorum. Anlatsana... Tanıtsana kendini.
selammmm :) bende terazi burcuyum 29 eylül 1990 doğumluyum :) ben terazi burcu olduğum için kendimle gurur duyuyorum ( kusura bakmayın bu konuda kesinlikle mütevazi olamıcam :) ) fakat terazi burcu olduğumu söylemekten nefret ediyorum çünkü herkesin söylediği şey ne kadar dengesizsiniz oluyo bende çok sinirleniyorum bunu söyleyenlere :/ bu arada ank da yaşıyorum evliyim ve çokda yeni hamileyim :)
evet aynen öyle,dengesiz diye biliniyo yanlış ağızlar tarafından..oysa tam tersi,denge burcudur her yerde de yazar
bu arada hoşgeldin canım aaay hamile misin?ne güzeeeeeel..darısı başıma inş..tebrik ederim
Hoşgeldin şekerlikkkkk
hoşbuldum canımGülüm, aramıza hoş geldin!
Adettendir yeni gelen kendisini tanıtır. :) Bizler de tanıttık.
Anlatsana kaç yaşındasın? Nerede yaşıyorsun? ( Gördüğümüz kadarıyla evlisin! ) Çalışıyor musun? Nelerden hoşlanır, neler yaparsın?
hoşbuldum canımhoşgeldin öyleyse sendeeeee
evetttt hadi bakalım tanıt bize kendini.. nerdensin,yaş kaç vs klasik bilgiler?
hoşbuldum canım
26yaşındayım istblda oturuyorum ,iki küçük kızım var evde onlarla meşgulum,şuan bugünlerde sadece uyumak,oturmak,tv izlemek,nette dolanmakla meşgulum hiç başka bişey istemiyo canım sadece tembellık yapmak istiyorum,çok üzgünüm niye böyleyim anlamadım
hoşbuldum canım
aminn canımhay maşallahhhh...allah bağışlasın...
bende 26 yaşındayım ama hala bebişim yok bende çok istiyorum...
Hoş geldiniz Sinemciğim, bebeğin ve sen! :)selammmm :) bende terazi burcuyum 29 eylül 1990 doğumluyum :) ben terazi burcu olduğum için kendimle gurur duyuyorum ( kusura bakmayın bu konuda kesinlikle mütevazi olamıcam :) ) fakat terazi burcu olduğumu söylemekten nefret ediyorum çünkü herkesin söylediği şey ne kadar dengesizsiniz oluyo bende çok sinirleniyorum bunu söyleyenlere :/ bu arada ank da yaşıyorum evliyim ve çokda yeni hamileyim :)
İkiz mi yoksa kızların? :)hoşbuldum canım
26yaşındayım istblda oturuyorum ,iki küçük kızım var evde onlarla meşgulum,şuan bugünlerde sadece uyumak,oturmak,tv izlemek,nette dolanmakla meşgulum hiç başka bişey istemiyo canım sadece tembellık yapmak istiyorum,çok üzgünüm niye böyleyim anlamadım
hoşbuldum canım
Ben de öyleyim. :)bu arada 3ekim doğumluyum
aşırı duygusal
hep ağlamaya hazır bi yapım var
İkiz mi yoksa kızların? :)