- 21 Aralık 2012
- 10.874
- 5.410
- 37
Naptınız bakim ben yokken
ekstra bişey yapmadık aslına bakarsan..sohbet muhabbet gırgır heheheh klasik kadın muhabbetleri..birbirimizi tanıma vs
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Naptınız bakim ben yokken
Bu arada nasılsınız kızlar bugün?
Karşıyaka Ama iş olarak Alsancak
Ya sen?
ekstra bişey yapmadık aslına bakarsan..sohbet muhabbet gırgır heheheh klasik kadın muhabbetleri..birbirimizi tanıma vs
ben iyiyim..sabahın 8.30'undan beri buralardayım..ve muhtemelen akşama dek burdayım..akşama dizim var + S.Ortaç programım var
Bornova'dayım bende Güzel İzmir'im 3 sene kadar Forum'da çalışmıştım ama 1 yıldır dinleniyorum
Bana yakın fuar ben kıbrıs şehitlerine yakınım
Allah hayırlısını versin herşeyin canım. Bende 8 yıl aynı firmadaydım bikaç yıl ara verdim sonra tekrar geri döndüm
Ne güzel erkencisin. Şu erken yatıp, erken kalkmayı becerebilsem bende keşkee çok iyi olacak
Hey maaşallah 8 yıl Ben bir yere çok zor alışıyorum, sizde de o durum var mı ya iş konusunda? İlk gün sevmezsem bırakıp gidesim geliyor. Acaba bu da burcun özelliği mi
sabahları her halukarda uyanıyorum 8'de.. kocam gidene kadar ayaktayım.. sonra ister yatıyortum,ister kalkıyorum.. bana bağlı oluyo, bugün kalkmayı seçtim.. yoksa 12'leri bulduğum çoooooook pek erken yattığımda söylenmez,122den önce yatmıyorum h.içi
Hey maaşallah 8 yıl Ben bir yere çok zor alışıyorum, sizde de o durum var mı ya iş konusunda? İlk gün sevmezsem bırakıp gidesim geliyor. Acaba bu da burcun özelliği mi
İyi yapmışsın canım. Benim de erken kalkmam lazım, metabolizmam zaten yavaş, iyice yavaşlıyor Rejimdeyim dikkat etmem lazım da neredeeeeeeee 4 'te yatıp 12'de kalkıyorum hergün
ben pek öyle değilim aslında..
işi,ortamı seversem baya uzun yıllar çalışabilirim
Aynen mesela ben kişiler içinde öyle.
Birini seversem o an severim. Gıcık kaptıysam da öldür Allah hazmetmem o insanı seneler geçse de
Bende öyleydim insanlar için ama. Yanıldığım oldu bir kere. Kızın biri için sevmiyorum, bununla hayatta arkadaş olmam dedim şuan en yakın arkadaşım kendisi Kızı yakından tanıyınca sevmeye başladım, öyle öyle dost olduk Ama çabalamıştı bana kendini tanıtmak için, iyi de yaptı sağolsun.